Cu cine votam - partea 2
![]() ![]() ![]() |
Cu cine votam - partea 2
eXtenSion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|||
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.960 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Eu am votat cu Valerica că mi aduce aminte de Viorica.
Desi cred că de această dată Valerica Viorica nu va scoate mai mult de zece procente. Acuma o prefer in locul lui plicusor ban care ar avea toate șansele să fie un nou președinte matematician la fel cum a fost ăla dinainte președinte fizician. Adică papusat de alianță USL 3 sau cat o mai fi |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
eXtenSion |
![]()
|
eu am votat cu valerica anul trecut... nu stiam cine e, m-am bazat doar ca e de la usr si nu ii suportam pe simion, ciolacu, ciuca...
dar intre timp... ca am "cunoscut-o mai bine".... n-am mai vazut om sa se tina in asa hal de puterea la care nici nu a ajuns inca. plus ca mi se pare o iresponsabila si o "tuta" de toata jena. de ex cand lumea era in strada la un pas de violenta dupa ce tocmai se anulase candidatura lui CG, ea a venit in direct la digi24 sa minta/dezinformeze ca s-a anulat candidatura doar pt ca ii lipsea lui CG o semnatura de pe un document optional. Cat de tampit sa fii sa declari asa ceva cand lumea e deja in strada?! si nici macar nu a fost ceva adevarat! la fel dupa anularea alegerilor de catre CCR, desi tara era pe un butoi de pulbere, a sarit repede sa spuna ca e un abuz al CCR... fara sa stie motivarea, fara sa stie nimic, decat interesul propriu. despre scrisoare lingusitoare in care se milogea de condamnatul pentru frauda si abuz sexual trump nici nu mai vb... apoi cum a pus-o pe maica-sa cu probleme de inima pe ecranul imens de la Latrina 3... si s-a ridicat de pe scaun, a mers la ecranul cat peretele, a pus mana pe el si a oftat "mamaaaa"... vai de mine, valerica, dar daca e asa mare dor si dragoste fata de mamaie ce naiba nu mergi sa o vizitezi? ca stati amandoua in romania! sau cum ignora absolut tot si continua cu candidatura ei de parca i se cuvin voturile pe care le-a luat anul trecut... parca sunt meritul ei nu voturi impotriva celorlalti. cireasa de pe tort a fost ca o persoana care s-a certat cu fata-sa pentru orientarea ei sexuala sa vina sa dea sfaturi despre cum sa-si manifeste parintii dragostea pt copiii lor. ca doar ce sa inteleaga o tuta despre persoane care au putin autism, introvertire etc? dar apoi tot ea spune ce-i plac ei Uamenii si ce se pricepe ea la Uameni. sa nu vbim ca pana ieri era ok pt valerica sa fie sustinuta de borfasi, gasti, baroni cum i-a facut pe colegii din usr... doar daca nu o mai sustin nu e ok. si ce fain va face ea reforma in romania daca nu a facut nici in usr unde e presedinte deja. scuze ca am scris cam mult dar nu o mai suport pe tupeista asta nesimtita, narcisista si nu o mai votez niciodata. daca ar fi turul 1 inapoi l-as vota pe CG doar sa nu mai aud de asta. --- sa ii spui la nicusor dan plicusor mi se pare comic tinand cont ca e clar cel mai ok dintre candidati pe tema asta. ca si faza cu matei paun - adica ceilalti candidati gen ponta, crin toti au prieteni si finantatori mafioti, fosti puscariasi si s-au inconjurat de oameni de genul toata cariera politica... dar vai doamne nicusor are un prieten care a scris ceva pozitiv despre biserica ortodoxa rusa acum 10 ani pe fb si zicea ca crimeea a fost si inainte a rusiei. ce sa zic. il votez pe crin sau ponta care spuneau ca romania e colonie SUA si UE, ca departamentul de stat american nu ne lasa sa facem ce vrem si care ne-au amanat cu 12 ani intrarea in schengen --> inainte sa se puna ei pe treaba doar tarile de jos se mai opuneau... iar dupa ce au ajuns ei in paine, pana si franta nu mai era de acord sa intram in schengen..... dar vai de mine, ce a scris matei paun pe fb in 2014? |
--------------------
facebook
groups
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.960 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Pai ăsta cel mai corect candidat cu doctorat și ce o mai fi, nu zic că nu e bun da daca era nu intra in politica. Simplu.
Politica nu e pentru oameni buni e pentru oameni care nu știu să facă altceva. Adică înțeleg pe ciolacu, Dragnea , și alții că ei. Pe Nicușor nu. O fi apărut că sa ne salveze de cei dintâi, deși eu nu s convins. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.515 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
QUOTE(eXtenSion @ 26 Apr 2025, 18:01) plus ca mi se pare o iresponsabila si o "tuta" de toata jena. Ti ai dat foc la valiza. Ironick vorbind ![]() Cum pana mea sa scrii atat? Voi nu aveti altceva de facut? Imi e greu sa citesc |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Eu am votat cu Lasconi anul trecut. În opinia mea a avut cel mai echilibrat discurs. Da, e idealistă și un pic aeriană, nimic din ce nu se poate rezolva cu niște consilieri buni.
Acum nu am cu cine vota. O să mă sucesc după cum bate vântul, să câștige răul cel mai mic. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Doar Puie Monta e candidat independent?
|
--------------------
|
axabrt |
![]()
|
QUOTE(marksman @ 26 Apr 2025, 19:55) Eu am votat cu Lasconi anul trecut. În opinia mea a avut cel mai echilibrat discurs. Da, e idealistă și un pic aeriană, nimic din ce nu se poate rezolva cu niște consilieri buni. Acum nu am cu cine vota. O să mă sucesc după cum bate vântul, să câștige răul cel mai mic. pai cum nu mai ai cu cine vota, ca valerica tot canditeaza. Ai sansa sa o votezi din nou |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
eXtenSion |
![]()
|
QUOTE(bgdrenault @ 26 Apr 2025, 19:51) Ti ai dat foc la valiza. Ironick vorbind ![]() Cum pana mea sa scrii atat? Voi nu aveti altceva de facut? Imi e greu sa citesc 1. in ce sens? cred ca am argumentat f bine de ce mi se pare iresponsabila + tuta 2. nu te obliga nimeni sa citesti daca e prea lung raspunsul QUOTE(marksman @ 26 Apr 2025, 19:55) e idealistă și un pic aeriană, nimic din ce nu se poate rezolva cu niște consilieri buni. din gafele grave pe care le-a facut (de ex. pusul de paie pe foc cu minciuni cand lumea era in strada la un pas de violenta; si altele) nu imi pare chiar asa inocent faptul ca e aeriana.. idealista nu stiu daca e... termenul asta l-as rezerva oamenilor care au mari vise si idealuri. asta ce idealuri sau vise are? ca in public spune o tampenie dupa cealalta? de ex aia cu desfiintarea consiliilor judetene pt descentralizare - dar odata presata pe subiect a venit cu solutia sa fie inlocuiti cu birocrati trimisi de la centru.... super, asta da descentralizare... asta a zis-o la europa fm. cat despre consilieri - la ce folos consilieri la cat e de incapatanata? cati oameni crezi ca i-au spus sa se retraga si i-au explicat ca rezultatul din turul 1 nu e meritul ei? crezi ca la circul din usr s-a ajuns peste noapte? dar tuta (cum o cred eu) nu asculta decat ceea ce ii convine. plus cata nesimtire sa aiba sa mearga sa ia bani imprumut pt campania ei, sa vada ca in sondaje nu face pragul pt ca sa ii poata returna, dar sa nu aiba nicio jena sa ii cheltuie... pt ca orgoliul duce pana in panzele albe un om din-asta e mult mai periculos decat iohannis - mai bine unul care nu face nimic, decat unul prost + incapatanat (cum o cred eu), dar si pus pe fapte. singurul ei noroc e ca a crucificat-o USR care o sa faca mai multi oameni sa o voteze... adica fix ca anul trecut, prost sa fii noroc sa ai. This post has been edited by eXtenSion: 26 Apr 2025, 21:02 |
--------------------
facebook
groups
|
|
axabrt |
![]()
|
Valerica e din genul sa te ferească Dumnezeu de prostul harnic.
Dar e de preferat hienei de nicu sordan care a dat o la pace cu usl ul condus din umbra de varanul hantenist. Cat despre ceilalți nici nu mă obosesc sa scriu. Cu excepția celui cu nume de floare care e un om viu și care caută să ridice și să întărească națiunea română. Nemaipomenit program. Parca le zice bine, păcat că s generalități fara nici o bază. De fapt crinul e un cadavru politic .scos de USL de la naftalină tocmai acuma la ceas al 12 lea că sa aibă pe cine da vina că au pierdut alegerile. Așa scăpa ciolacul, toată lumea fericita. Crinut se întoarce de unde a stat în ultimii 10 ani Hai că dacă i duminică dimineață și ne bem cafeaua sa scrim și de monta câteva considerații personale Deci acest specimen, după ce că pseudonimul lui este Pinocchio, oare din ce motiv, ne a dovedit inca o data că chiar așa este. Deci el mare social democrat, acuma s a transformat în oare-ce candidat așa zis de culoare din ăsta noua suveranista. Adică pentru el orientarea politică este așa pe principiul zic că ei și fac că mine. Îmi pare rău că nu mai trăiește Caragiale parol This post has been edited by axabrt: 27 Apr 2025, 07:19 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(axabrt @ 27 Apr 2025, 07:55) Deci el mare social democrat, acuma s a transformat în oare-ce candidat așa zis de culoare din ăsta noua suveranista. Adică pentru el orientarea politică este așa pe principiul zic că ei și fac că mine. Îmi pare rău că nu mai trăiește Caragiale parol Nu o lua ca vreau sa îl apar, ca un jeg cu caracter 0 nu poate fi aparat, dar Băsescu a transformat peste noapte un partid de stânga (PD) în partid de dreapta, mii de oameni, dacă nu mai mulți 😇 This post has been edited by ady77: 27 Apr 2025, 10:38 |
--------------------
|
eXtenSion |
![]()
|
apropo, oare cum de funeriu nu are un succes mai mare? in afara ca e putin cam arogant, nu vad de ce nu l-ar prefera oamenii decat crin, ponta, lasconi...
aia care voteaza simion nu ma mir ca nu ar vota funeriu... nici nu vreau sa spun ceva despre ei. |
--------------------
facebook
groups
|
|
ady77 |
![]()
|
Este un videoclip la o conferință de presă din perioada în care era ministru, eu de aia nu l-am luat deloc în considerare.
|
--------------------
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.515 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
QUOTE(eXtenSion @ 27 Apr 2025, 10:35) apropo, oare cum de funeriu nu are un succes mai mare? in afara ca e putin cam arogant, nu vad de ce nu l-ar prefera oamenii decat crin, ponta, lasconi... L ai ascultat la europa fm? Zic ca i tot o valerica masculina |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
eXtenSion |
![]()
|
QUOTE(axabrt @ 27 Apr 2025, 06:55) Dar e de preferat hienei de nicu sordan care a dat o la pace cu usl ul condus din umbra de varanul hantenist. De ce zici ca a dat-o la pace cu ei? a dat autorizatii de constructie ilegale pt ei? pune borduri cu firmele lor pe licitatii trucate? sau la ce te referi? ca trebuie sa se inteleaga cu ei cat de cat pt ca sa isi faca treaba la primarie, mai ales cand e vb despre fonduri, asta nu e ceva nou - dar problema sunt cei care santajeaza primarii asa, nu primarii care nu au de ales. QUOTE(bgdrenault @ 27 Apr 2025, 10:41) nu l-am ascultat decat in vreo 2-3 emisiuni. unde n-a zis nimic aiurea, doar ca mi-a parut super arogant. This post has been edited by eXtenSion: 27 Apr 2025, 10:50 |
--------------------
facebook
groups
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.505 Joined: 3 January 05 ![]() |
Interesante date!
Să vedem după dezbaterile de azi, cum se schimbă procentele! Attached thumbnail(s) IMG_3842.png ( Size: 489.6k ) Number of downloads: 13 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 07:23 |