Cum se demonteaza farurile de pe Logan, si cum se dezlipeste "sticla" de corpul farului
![]() ![]() ![]() |
Cum se demonteaza farurile de pe Logan, si cum se dezlipeste "sticla" de corpul farului
B08WLI |
![]()
|
||
![]() Membru ?? Group: Members Posts: 107 Joined: 27 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
LOGAN
2006 Laureate
- B 08 WLI
|
|||
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Ca sa dai jos farurile trebuie sa desfaci bara fata. Farul e prins in trei suruburi, cel superior (la vedere), unul in spatele grilei centrale, si al treilea in partea inferioara a farului (la care n-ai acces decat dand bara jos sau macar desfacand-o din suruburi). Daca ai manualul de service, vezi sectiunea 80B, pentru detalii.
This post has been edited by raqzvan: 9 Apr 2007, 22:44 |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Geamul clar este lipit cu silicon de corpul farului. Operatiunea de dezlipit/lipit nu este imposibila, dar este foarte grea. Trebuie neaparat un pistol cu aer cald, un cutter bun, o surubelnita subtire si foooooarte lata si muuuuulta rabdare
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
Ai grija cu pistolul cu aer cald sa nu topesti si ''geamul'' Se deformeaza usor Muuuuuuuuuuuuuuuulta rabdare!!
|
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
B08WLI |
![]()
|
![]() Membru ?? Group: Members Posts: 107 Joined: 27 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Apropo de dezlipit geamul, am vazut in niste tutoriale pe net ca baietii le bagau 5 minute in cuptor (de bucatarie) la vreo 200 de grade si se topea siliconu respectiv. Cred totusi ca la ei geamul era de sticla, nu de plastic cum e la Logan. La fel procedau si la lipirea geamului la loc.
Nu stiu daca nu e prea riscanta operatiunea asta la Logan. |
--------------------
Dacia
LOGAN
2006 Laureate
- B 08 WLI
|
|
sandy461229 |
![]()
|
Gica Contra Group: Members Posts: 703 Joined: 26 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu se topeste geamul farului...am recuperat eu geamul de la un far folosind pistolul cu aer cald. Trebuie putina rabdare, dar nu e nemaipomenit de greu
|
--------------------
Logan Ambiance
1.4 MPI
2004
- B39XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 05:31 |