Cum se rezolva mirosul din frigider?
![]() ![]() ![]() |
Cum se rezolva mirosul din frigider?
Vlad Georgescu |
![]()
|
||
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|||
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
din cate am auzit prin batrani, cu OTET. nu conteaza ce fel de otet....
P.S. nu e vrajeala, am pus link-ul fiindca mi-am adus aminte de otet ![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
uite aici sau se mai gasesc si alte produse de acest gen in comert, mai ieftine
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
se spala cu otet bine bine
![]() deocamdata mi se pare multumiitor ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
e bagat in priza?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Vlad Georgescu @ 4 Mar 2008, 19:03) ...am lasat mincarea in frigider foarte mult timp... Detaliaza un pic, eventual coroboreaza cu raspunsul la intrebarea lui Argon... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Daca tii acoperite mancarurile si nu uiti chestii prin el cu saptamanile ar trebui sa ai putin spre deloc miros. La mine in casa se spala frigideru poate lunar, si atunci de rutina. Ca un contrast la vara-meu in Bucuresti putea ingrozitor. Si mai era si intr-o garsoniera. Cateodata preferam sa ma duc sa cumpar de jos ceva decat sa mai deschid la el si sa imput casa. Dar acolo se uita mancare descoperita si cate doua-trei saptamani.
Eu zic sa-ti schimbi stilul de a-l folosi. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Eu zic sa acopereti absolut tot ce bagati in frigider ... ca sa nu aveti surprize!
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(sorin1983 @ 4 Mar 2008, 19:30) Ce-mi plac reclamele cu absorbitul mirosurilor, mai ales ca produsul respectiv are si capacitatea de a face diferenta intre mirosuri si le absoarbe doar pe unele... Se mai poate infunda gaura prin care se scurge apa de pe peretele frigiderului in rezervorul de pe motor, iar daca apa respectiva ramane mai multe zile in frigider isi cam schimba mirosul. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Da' am si eu o intrebare ... Cum absoarbe mirosul, si daca l-a absorbit, atunci trebuie sa il si dizlove cumva ... cum face asta?
This post has been edited by AR-18-MOS: 5 Mar 2008, 16:52 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
intreaba si tu la producator!
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Cum sa cureti frigiderul? Pai il dezgheti, pui un lighean sa se scurga apa, apoi il
stergi cu o carpa inmuiata in detergent de vase, apoi iar clatesti bine cu o carpa inmuiata in apa 3-4 ori. Si ultima operatie: stergi cu o alta carpa inmuiata in otet diluat cu apa si lasi sa se usuce, bagi in priza si gata! Stii de produsele de la Sano Bruno din Israel ? Daca nu, trage cu coada ochiului acilea: http://www.sanoenglish.com/index.asp (vezi ca au si alte chestii destepte) Au un cub poros din carbon activ (e 5 RON) care absoarbe mirosurile din frigider, il agati in frigider si gata! Pana la urmatoarea spalare... ![]() PS: Imi aduci aminte de frigiderul imputit al unui coleg francez care baga branza frantuzeasca la greu in el: cand il deschideam, te lua dracu ! ![]() ![]() This post has been edited by dragoselu: 5 Mar 2008, 17:31 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
pui o farfurie cu carbuni (de tei preferabil) inauntru si inchizi usa. cred ca o zi ajunge. nu mai stiu exact...
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Frigiderele de ultima generatie au sistem ANTIBACTERIA.Cele vechi o data ce au capatat miros nu mai poate fi scos.Toate tentativele de inlaturare au un efect scurt asa ca schimba-l cu unul nou!Iar urmatorul sa aibe sistem antibacteria ca nu au decat alea mai scumpe.
|
--------------------
a
b
c
|
|
YR-ZBG |
![]()
|
![]() membru sufletist Group: Members Posts: 814 Joined: 4 April 07 ![]() |
Personal folosesc cu succes varianta cu carbune. Dar dupa ce am luat odata carbune activ (parca de la metro) am incercat cu carbune d'ala de gratar si merge f bine doar ca tine mai putin.
deci la fiecare gratar pun 2-3 carbuni deoparte si ii pun in frigider pe raft. Schimb carbunii cam la 2 saptamani. Frigiderul il sterg cu o carpa umeda lunar iar de dezghetat complet (scos din priza) l-am scos o singura data in 3 ani. |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 Slz....buna masina...
|
|
Princess |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 17 March 08 ![]() |
QUOTE(kaspersky @ 4 Mar 2008, 19:16) o prietena de-a mea are produsul respectiv si se pare ca e chiar bun. ea e multumita pentru ca frigiderul nu mai are mirosuri inepatoare ca inainte. |
--------------------
Renault
Megane
2007 1.4
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
Tot vad mereu in frigider o ceasca in care se afla cafea.Cafea macinata ma refer.Cam jumatate de ceasca.Intr-o zi am intrebat-o pe mama ce e cu ceasca aia acolo si mi-a zis ca o tine ca sa dispara mirosul din frigider.
|
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
canon |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 21 April 06 From: TARGU-JIU ![]() |
Mr Muscolo ca antibacterian si o temp. de 4 grade + carbune si capace
|
--------------------
DACIA
LOGAN LAUREATE +
2006/I Evolio S1200
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(apollo @ 18 Mar 2008, 08:45) Tot vad mereu in frigider o ceasca in care se afla cafea.Cafea macinata ma refer.Cam jumatate de ceasca.Intr-o zi am intrebat-o pe mama ce e cu ceasca aia acolo si mi-a zis ca o tine ca sa dispara mirosul din frigider. Nu cumva mirosul de cafea acopera mirosurile neplacute. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
22CMM |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 21 September 07 ![]() |
Carbuni de la gratar varianta lui YR-ZBG e cea mai buna, eftina si accesibila. Cand dezghetati frigiderul odata la x luni, eu cam o data pe an (asta ca sa se linisteasca si "freonul" in el, adica dupa aia cam 9 luni merge f silentios si dupa aia incepe sa faca zgomot) recomand sal spalati cu apa cu otet in ea.
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2003
- PH22CMM Zboara puiule, zboara...!
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Din cate stiu eu merge si cu o cescuta/farfurie cu bicarbonat.
|
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
Racer08 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 15 April 08 ![]() |
eu mi-am cumparat de la magazin o chestie care absoarbe mirosu din frigider pe bune
|
--------------------
DACIA
FERRARI
99/F40
- B 22 OAW
|
|
bogdancornel |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 18 October 10 ![]() |
Dupa multe metode aplicate pentru dezodorizarea frigiderului am gasit una SUPER FUNCTIONALA pe care v-o fac cunoscuta. Mentionez ca putzea a hoit, n-am idee din ce cauza! Doar cand treceam pe langa el, usa fiind inchisa, dadeai sa mori, nu alta! Am dat o gramada de bani pe tot soiul de trasnai din comert speciale pentru frigider. Niciun rezultat!
Deci, pe o farfurie intinsa puneti cate 3 felii taiate la 1 cm grosime de vanata, rosie si ardei gras(taiat pe lung), peste care stoarceti o lamaie intreaga. Schimbati continutul farfuriei dupa doua zile. Eu in a treia zi am scapat complet de miros. |
--------------------
Peugeot
Partner
2003
|
|
caphonne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
Fierbi o cafea tare cam o cana asa o lasi la racit o torni in cana si o bagi in frigider racita.Absoarbe tot mirosul.Daca ai observat ciocolata daca o lasi desfacuta in frigider prinde un gust/miros nasol pentru ca absoarbe la fel si cafeaua.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 Rapsodie rosu imperial Skoda Octavia Facelift 1.6 MPI
|
|
northwood |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 26 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu folosesc cu succes cam de 3 luni acest produs:
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.8519 Nu mai exista nici un miros neplacut in frigider. |
--------------------
SKARPEA MTB
Galben_Gri
2009 Maxon CM 10 - Midland ML 145
|
|
daredan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 9 March 10 ![]() |
Bicarbonatul de sodiu! Pui intr-un pahar de plastic niste praf de copt si-l lasi in frigider. Absoarbe mirosurile dar trebuie schimbat o data pe luna sau la doua luni.
|
--------------------
dacia
1304
1996 pick-up
- b-43-mla
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 08:48 |