Cuptor cu microunde cu scantei, s-a dus foita din mica
![]() ![]() ![]() |
Cuptor cu microunde cu scantei, s-a dus foita din mica
WUB |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 3 July 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
ARR
NXT
2002
|
|||
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Nici eu n-am habar de ce e din mica folia aceea. Ea are rol de a proteja magnetronul de "gazele" (aburi, grasimi, etc) care se formeaza in cuptor. Am patit-o la fel ca si tine, m-am dus la un prieten care are atelier de reparatii tv si mi-a dat un sul de folie de mica, din care mi-am decupat cu foarfeca un capac nou. Deci... cauta, ca se gaseste.
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
A deci chestia aia se poate schimba ?
![]() Ai mei au schimbat cuptorul dupa ce sa ars "dreptunghiul" ala ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma scuzati ca-ntreb, de cite zeci de ani folositi voi cuptoarele astea ale vostre, de ard rahatu' ala ?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
La mine intr-un an s-a ars
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Io-l am de prin '98 si e destul de forjat. E clar, nici cuptoarele cu microunde nu mai e ce-a fost odata...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Foita de mica are rol termoconductor si electroizolator in acelasi timp. Nu e o idee buna cu plastic sau alte nebunii (mai citisem pe undeva ca unul a folosit hartie). Mergeti la un magazin de electronice si cumparati... daca nu gasiti mergeti la un service ca au cu siguranta.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 09:30 |