Curea transmisie compresor AC
![]() ![]() ![]() |
Curea transmisie compresor AC
vasilecioba |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 4 December 18 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Sandero
Sandero
2017
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
pai intreaba-l pe ala de l-a montat ulterior ce curea a folosit....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
CelereSahariano |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 25 August 23 ![]() |
Incearca 8201712791
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4mpi ABS+ Dacia Logan 2005 1.4mpi Laureate
Dacia Logan 2008 1.6mpi Laureate MCV |
|
vasilecioba |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 4 December 18 ![]() |
Multumesc, am sa incerc
|
--------------------
Dacia Sandero
Sandero
2017
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.045 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 1 Jul 2024, 13:15) Era greu sa-i dai un cod... Pe langa codul de la Celere, care este al kit-ului de accesorii mai ai si : https://automobilus.ro/curea-transmisie-cu-...-gates-3pk775sf Numai cureaua, Gates. This post has been edited by YRX: 1 Jul 2024, 17:46 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cand nu stiu ce si cum s-a montat acolo da, e mai greu sa ii dau.... Bila de cristal e incetosata azi.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.045 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Crezi ca a pus vreun compresor de Veyron? A luat piesele de la echiparea cu AC din dezmembrari si le-a montat. Ca pe vremuri la Ambiance, numai ca atunci erau noi, in Vitan...
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Multe presupuneri, ii dau eu cod de curea, pe presupuneri, o cumpara si se trezeste ca nu merge....Nu mai bine ii dai tu?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Exact. Și-n cazul asta nu mai bine taci decât să dai un răspuns din înalturi, daca nu poți să-l formulezi corect? Adică puteai spune "habar n-am daca ți-a pus compresor X sau Y, întreabă la ăla care ți-a făcut montajul". Ca să nu mai zic că-i puteai spune inclusiv "da' pe cureaua veche nu se mai vede marcajul? Daca era bună ia la fel, daca era lărguță vezi și tu un număr mai mic".
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Pai exact asta i-am zis, sa il intrebe pe ala care a facut montajul.... Numai voi comentati dan pixulea.
This post has been edited by einstein1984: 2 Jul 2024, 15:00 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 06:59 |