Dacia 1310 cu ABS, Cum se montează ABS pe Dacia 1310
![]() ![]() ![]() |
Dacia 1310 cu ABS, Cum se montează ABS pe Dacia 1310
NBM Garage |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 21 November 22 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2018
- b 100 bos
|
|||
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Asa este, intrebarile astea sunt mai potrivite pe facebook, sunt sanse mai mari sa primesti un raspuns de calibrul intrebarii.
ABS-ul merge linistit montat pe motor, la roti e mai complicat, trebuie facute niste inginerisme p-acolo... |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
https://www.daciaclub.ro/Reconditionare-Dac...t325943-s0.html parca asta avea ABS?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
In primul rand, omul din link-ul de mai sus __planuie__ sa ia de pe un reno tot ce poate.
In al doilea rand, si inginerul de la TUV i-a raspuns finut, cu "o idee buna DAR..." in al treilea, am avut si eu un coleg pe la (pe atunci) Siemens VDO care si-a petrecut muult timp progaramand sistemul de ABS pentru o masina pentru care avea la disozitie toate datele posibile si imposibile, si sistem de simulare, si, si, si... |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Rob3rto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 578 Joined: 1 January 11 ![]() |
Daca o sa urmaresti topicul meu de la Jurnal de bord, o sa vezi ca deja am inceput sa dau informatii despre asta. O sa mai urmeze!
Daca ai frageda varsta de ~18 ani, nu-ti bate capu' cu asa ceva ![]() Attached thumbnail(s) 20230831_092316.jpg ( Size: 4.3mb ) Number of downloads: 161 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- PH 88 VBA
|
|
NBM Garage |
![]()
|
Am citit topicul tau toată noaptea, foarte frumos detaliat, felicitări !!!
Până la ABS mai durează. Până atunci vreau să-mi fac puțin temele în privința motorului. Aș vrea să rămân pe ceva clasic inițial, mă gândesc la un motor 1.6 injecție să îi fac conversie la injecție multipunct sau ITB-uri. Vreau să scot undeva la 100 de cai să mă bucur de mașină. Și cu un F3R sau F4R mă pot bucura de mașină, dar vreau ceva cat mai aproape de OEM. VBA-ul chiar este o clasică adusă cu tehnologia în zilele noastre și mi se pare foarte tare ideea aceasta. |
--------------------
Renault
Megane
2018
- b 100 bos
|
|
Rob3rto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 578 Joined: 1 January 11 ![]() |
N are niciun fel de tehnologie masina aia in afara de EcuMaster, nici macar muzica sau servofrana. Cati ani ai? O sa ti treaca repede...
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- PH 88 VBA
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Mie-mi plac astfel de subiecte pe foru, acum 20 de ani erau mai multe de genul asta pe forum.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
NBM Garage |
![]()
|
22 de ani, de peste 7 ani vreau o Dacie și nu mi-a trecut ![]() This post has been edited by NBM Garage: 10 Jul 2024, 08:35 |
--------------------
Renault
Megane
2018
- b 100 bos
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 08:39 |