Dacia papuc, arbore planetar spate
![]() ![]() ![]() |
Dacia papuc, arbore planetar spate
toti-fan |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 23 December 07 From: Arad w Romania ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1304 4wd RIPickup
2000
- AR30FDX
|
|||
stabil777 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 438 Joined: 22 November 10 From: Bucuresti ![]() |
Am gasit un pic de teorie aici , practic vezi tu! pina-ti raspunde cineva!.
http://www.trotusaeauto.blogspot.com/ derulezi in jos si ajungi la arborele planetar |
--------------------
Dacia
Logan sedan
2005/Laureate
|
|
toti-fan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 23 December 07 From: Arad w Romania ![]() |
Teorie ca teorie,da cum o scot de acolo fara sa desfac toata puntea dupe arcuri,ca numa ce am schimbat rulmentii din grup si reglat ca la carte,semeringuri,ulei profi,garnituri,silicoane si multa munca
![]() |
--------------------
Dacia
1304 4wd RIPickup
2000
- AR30FDX
|
|
HUMMER H1 |
![]()
|
![]() Membru cu S.U.V. Group: Members Posts: 660 Joined: 21 December 09 From: Galati ![]() |
am patit si eu la cel vechi sa rupt planetara spate si a ramas un capat in grup ,eu lam 'scos'mai bine zis lam tras un pic cat sa mi permita sa scot grupul cu o bucata de magnet bagat intro teava de pexal altfel nu esea grupul ca ramanea prins in acel capat de panetara
dar tot trebue scos uleiu din grup si data roata jos eventual si butucul de la roata dar grupul u se deregleaza in schimb e un pic de chinuiala |
--------------------
Ro S.U.V.
Double Cab 1.9d
2005
- GL-13-FHM
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
toti-fan scoti si planetara cealalta si bagi un fier de 6-8mm si impingi planetara rupta,lungimea fierului cat puntea nitel mai lung
|
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
stabil777 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 438 Joined: 22 November 10 From: Bucuresti ![]() |
E clar, asta nu mai scrie in carti ,dar m-am convins, Niku are ceea ce se numeste, inspiratie.!
|
--------------------
Dacia
Logan sedan
2005/Laureate
|
|
HUMMER H1 |
![]()
|
![]() Membru cu S.U.V. Group: Members Posts: 660 Joined: 21 December 09 From: Galati ![]() |
inspiratie este dar nu ser poate deoarece in grup nu permite trecerea acelei sarme dintro parte in cealalta din cauza satetlitilor si a bolturilor lor care trec prin dreptul planetarelor
|
--------------------
Ro S.U.V.
Double Cab 1.9d
2005
- GL-13-FHM
|
|
Florinel 86` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 270 Joined: 13 April 09 From: m17 customs(galati) ![]() |
Eu le scoteam in felul urmator:iei un aparat de sudura si o bucata de fier(6-8mm diam.),il pui ca si cum ai avea electrod si practic sudezi fierul de planetara rupta si pe urma extragi.Crede-ma ca este fara niciun fel de caterinca sau alt ceva.Iar daca cumva te bate gandul sa scoti cealalta planetara si sa impingi restul de planetara iti zic ca nu ai cum sa faci asa ceva deoarece axul de la sateliti nu-ti permite asa ceva.Spor...
|
--------------------
D 1300 L
Berlina
An 1981 powered by F7P
|
|
stabil777 |
![]()
|
Ce a zis Niku cred ca merge cum e la mine ,eu am punte de 4x4, dar fara diferential deci e goala prin 'nauntru!
Da si asta e buna cu sudura! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan sedan
2005/Laureate
|
|
HUMMER H1 |
![]()
|
daca ai cardanul si planetarele pe spate cea mai buna ideie e cea oferita de Florinel86 la asta chiar nu am gandit dar e bun de stiut
![]() |
--------------------
Ro S.U.V.
Double Cab 1.9d
2005
- GL-13-FHM
|
|
toti-fan |
![]()
|
Gata,l-am rezolvat,l-am scos afara,munca de chinez batrin,am scos diferentialul pentru inspectie,verificare pentru alte hibe,curatat,spalat,montat inapoi,planetare noi,semeringuri noi,ulei nou,sa vedem cit tine.In total 2 ore,ca se insera si se incalzea berea
![]() Attached thumbnail(s) IMGP1004.JPG ( Size: 519.66k ) Number of downloads: 786 IMGP1005.JPG ( Size: 530.87k ) Number of downloads: 825 IMGP1006.JPG ( Size: 524.52k ) Number of downloads: 836 IMGP1007.JPG ( Size: 516.06k ) Number of downloads: 797 IMGP1009.JPG ( Size: 541.05k ) Number of downloads: 804 |
--------------------
Dacia
1304 4wd RIPickup
2000
- AR30FDX
|
|
Florinel 86` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 270 Joined: 13 April 09 From: m17 customs(galati) ![]() |
Cum l-ai scos pana la urma?
![]() |
--------------------
D 1300 L
Berlina
An 1981 powered by F7P
|
|
toti-fan |
![]()
|
Am scos semeringul apoi cu un cornier suptire.cam 10/10,l-am piscalit pina a iesit din grup si a cazut in punte,am scos grupul conic si asta e.
|
--------------------
Dacia
1304 4wd RIPickup
2000
- AR30FDX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th May 2025 - 21:21 |