Daewoo Nexia (sedan body) crash test
![]() ![]() ![]() ![]() |
Daewoo Nexia (sedan body) crash test
driverx |
![]()
|
||
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|||
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
avea dreptate ala
![]() as vrea sa vad crash aveo vs cielo ![]() |
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
1.pe masina scrie euroncap? ancap ? oricum ceva cu "...ncap" la coada (se vede parca la un moment dat pe o portiera) ,pe site-ul euroncap nu apare sa fi testat Daewoo Nexia,sau e testat de curand ?
Nu am sunet asa ca spuneti-mi va rog cu ce viteza au "aruncat" masina in parapet? 2.[editat] am avut impresia initial ca au plasat strategic un pic mai lateral obstacolul ala ... ca si cum ar fi aruncat-o special in asa fel incat sa fie siguri ca se indoaie asa ... si atunci nu s-ar fi putut compara dar revazand filmuletele...de pe site-ul Euroncap cu Logan-ul si cu altele nu mi mai pare asa... 3.nu vad fagurele absorbant din bara de Cielo in filmulet ... voi il vedeti? si o fi Cielo peste Logan la unele sau altele dar la nivelul anului la care a aparut imi e greu sa cred ca ar fi luat multe stele... desi cine stie in 198 exista un model Daewoo de 2 stele si jumatate. fotografii [url=http://daewoochileclub.galeon.com/test_nexia.html] http://daewoochileclub.galeon.com/test_nexia.html[/url] http://www.online-translator.com/url/tran_...2Fnexia%2F2.htm link luat de aici : http://www.daewooclub.ro/forum/lofiversion....php/t2755.html This post has been edited by avathan: 20 Sep 2007, 11:47 |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
preghicialex |
![]()
|
Z Group: Members Posts: 240 Joined: 10 August 06 ![]() |
Testul e facut de rusi din ce se pare. La un moment dat apare o Lada pe acolo... daca nu ma insel ii spune Oka sau asa ceva si pomeneste ceva de ea. Cautati testul cu Lada, e din acelasi set cu Cielo facut
![]() This post has been edited by preghicialex: 20 Sep 2007, 12:31 |
--------------------
X
Y
Z Ex: SuperNova
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Io nu inteleg cum de se compara mere cu pere........
Cielo e o masina veche ....conceptie de acum 20 de ani.....poate e ia mai buna la fiabilitate service etc.....a si bara aia fagure care rezista mai bine decat orice de pe piata la un soc mic.......dar pe langa logan siguranta.....e de departe in urma..... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Pai nici io nu inteleg. Dar au fost destui veseli pe aici. Iar pe alte forumuri...la greu. Mai ales daca erau si dinaia in care s-a nascut un pui de "logan hater".
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Cumparati Cielo. Masina buna si fiabila. Acum si pe gaz.
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
si poza cea mai rea deasupra anuntului
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
subtitrare n-are?
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:24 |