Data fabricatiei a masinii, cum o aflu?
![]() ![]() ![]() |
Data fabricatiei a masinii, cum o aflu?
bossake |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 6 December 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- B 21 xxx
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
In talon scrie anul fabricatiei.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
denwer |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 14 October 07 ![]() |
@adya,la tine se potriveste al 10-lea caracter al VIN-lui cu anul de fabricatie?Ca la mine nu se potriveste si se pare ca la loganuri nu se poate afla anul de fabricatie din VIN.
|
--------------------
logan
1,5 DCi
2006
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nope. Dar acolo se spune ca de regula este al 10-lea dar nu este obligatoriu acest lucru. La mine este mai dificil sa-mi dau seama caci cifra 7 (pt anul 2007) imi apare de 5 ori
![]() Ia vezi la tine cum stau lucrurile. Mai tine cont ca daca masina e fabricata in a doua jumatate a anului aceasta va avea cod de anul viitor. This post has been edited by adiya: 26 Jan 2008, 23:13 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
denwer |
![]()
|
Tot in link-ul tau se specifica:'Pentru marcile la care anul model nu este codificat in numarul de identificare, Registrul Auto Roman determina anul de fabricatie pe baza unor criterii bine stabilite, utilizand istorice de fabricatie transmise de catre producatorii de vehicule".Aici zice de "anul model",iar mai la inceput zice de anul de fabricatie,deci,de exemplu anul model ar putea fi 2005,iar anul de fabricatie poate fi oricare an de dupa 2005 pana se fabrica modelul respectiv.
Daca ma uit la VIN-ul meu, al 11-lea caracter este 5 deci ar fi putut fi fabricata in a 2-a jumatate a anului 2005 daca in CIV scrie ca e fabricata in 2006? |
--------------------
logan
1,5 DCi
2006
|
|
adiya |
![]()
|
Exact. Anul model si anul de fabricatie eu cred ca sunt unul si acelasi lucru iar acesta nu coincide cu anul calendaristic ci cuprinde jumatate din anul precedent si jumatate din anul viitor. Titiul tau e foarte posibil sa fie construit spre finalul anului 2005 si in carte sa ai trecut anul fabricatiei 2006.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Intr-o baza de date accesabila pe Renault net se poata afla data exacta a fabricatiei. Intreaba pe receptionerul din service candmai treci pe acolo.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
denwer |
![]()
|
In compartimentul motor am piese cu an de fabricatie 2006 fapt pentru care inclin sa cred ca "titiul" este fabricat in prima jumatate a lui 2006.
|
--------------------
logan
1,5 DCi
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:41 |