De ce intra greu in marsarier?
![]() ![]() ![]() |
De ce intra greu in marsarier?
florinutzu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 290 Joined: 6 July 05 From: Piatra Neamt ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
BERLINA 1310L
- NT 05 XXX Cel ce pune o intrebare e prost pana afla raspunsul.
Cel ce nu intreaba e prost pentru todeauna! |
|||
KidTx |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 19 July 06 From: Buc ![]() |
vitezele tot asa le cauti sau numai marsarier-ul ?
daca cauti si vitezele sa nu cumva sa trebuie sa schimbi patina (de ghidaj) parca asa se zice de sub cutie. This post has been edited by KidTx: 29 Nov 2007, 13:46 |
--------------------
Dacia
1310
1995
- B 05 MKM Repar obiecte pierdute
|
|
florinutzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 290 Joined: 6 July 05 From: Piatra Neamt ![]() |
Intra bne in viteze, trebue putin apasat parca ca sa ntre in fiecare treapta. Cumva impins. Parca agata sau parca ar avea ceva ce nu alsa sa intre in treapta aleasa, parxca ar fi prea stramt lacasul in care intra.
O sa merg in servce pentru asta sa nu fie ceva grav. Mersi! (Cand spun ca intra greu fac comparatie cu un volsvagen polo din 2002 si cu dacie 1300 din 85) |
--------------------
DACIA
BERLINA 1310L
|
sergiuhusca |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 2 July 07 ![]() |
Vezi sa nu ai o problema la bucsa sau la sincron!
|
--------------------
Daewoo Tico
Daewoo
1998,Tico Sl
|
|
florinutzu |
![]()
|
Am cautat un service astazi da erau toate inchise. O sa incerc amine. La Dacia Service nu am mers. Eu o bag da tre sa fortez si mi-e ca o data si o data nu o sa mai intre deloc.
|
--------------------
DACIA
BERLINA 1310L
|
tgg2k |
![]()
|
fara carnet de membru Group: Members Posts: 677 Joined: 24 July 06 From: Metropola Cluj-Napoca City ![]() |
QUOTE(KidTx @ 29 Nov 2007, 13:40) vitezele tot asa le cauti sau numai marsarier-ul ? daca cauti si vitezele sa nu cumva sa trebuie sa schimbi patina (de ghidaj) parca asa se zice de sub cutie. bine au facut coelgii ca te-au pus la bula ![]() revenind la topic... schimba bucsa de la cutie si verifica tamponul ala de pe tija de la schimbator la cutie. sau pune tija de aia fara tampon. iar apoi, daca tot asa face cu marsarierul (si daca tot agata), regleaza cursa cablului de ambreiaj (1-2mm). bafta |
--------------------
Dacia
1300/SupeRNova
1979 berlina/2003 Confort
- CJ-06-TXR/CJ-XX-XXX ... la tăți ni greu...
|
|
Intercity |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 1 December 07 ![]() |
Salutare
Nu ti se pare ca pleaca prea repede de pe loc cand dai drumul la ambreiaj? Du-te la un mecanic si pune-l sa iti stranga cablul de ambreiaj si vezi cum se comporta dupa. |
--------------------
Dacia 1310
Berlina
1996
- DB-04-YGN
|
|
florinutzu |
![]()
|
Am mers la mecani. Merge bine ambreajul( si asta ma bucura). Trebuie sa schimb maneta- levierul ca e strambat de fostul proprietar ( o fi fost un gras sau stiu eu ... o fi avut ciuda pe levier), patina pentru intrat in marsarier si sa pun un arc de acceleratie undeva pe acolo. Toate astea de mai sus faceau sa intre greu in marsarier. Acum, pana cumpar piesele de mai sus s-a mutat pozitia patinei s-a indoit putin o tija de acolo si s-a pus un elastic de chilot pe acolo in loc de arc ( de asta e buna dacia) Si merge mai bine ca inainte, mai ca nu as mai face nimic, da nu stiu cat rezista elasticul asa ca luni sunt iar la mecanic!
Bafta ! |
--------------------
DACIA
BERLINA 1310L
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 05:52 |