De unde iau stingator?, triungi/trusa medicala
![]() ![]() ![]() |
De unde iau stingator?, triungi/trusa medicala
Lexy |
![]()
|
||
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|||
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut stingator in Gima din Mall vitan la 90 ron. Avea si un fel de suport sa il poti prinde in portbagaj. Aveau si truse si triunghiuri dar la alea nu m-am uitat la preturi
|
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.558 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
În Carrefour găsești rafturile pline de stingătoare, triunghiuri, truse...
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Laxy, tu iti pui singura benzina/ motorina? daca da, arunca un ochi prin benzinarie cand platesti, gasesti in multe
![]() EDIT dupa postarea lui vyrus: nu, Laxy e Lexy scris in graba. Multumit? This post has been edited by tatabobu: 28 Nov 2006, 16:54 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Sigur gasesti la Carrefour, dupa cum zicea si DFA, eu am luat de la Baneasa cu vreo 30 RON unul mic.
EDIT: @tatabobu: Laxy?! Asta e diminutivul de la laxativ?! ![]() This post has been edited by vyrus: 28 Nov 2006, 16:34 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Bai bai listine
![]() Ps; pai si ala mic de 300mii e bun?Ca n-as da 900 cand pot scapa cu 300! This post has been edited by Lexy: 28 Nov 2006, 16:57 |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ii bun si asta mic, dar poti stinge doar chibrite cu el......
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
E bun tot ce e omologat RAR.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Lexy |
![]()
|
Eh daca ma opreste politia si zice ca-i prea mic in fct de politist o sa zic:
-Esentele tari vin in sticlute mici! ![]() sau: -Dle politist...ati vazut dvr vreodata o corolla care sa ia foc? ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Lexy draga, da' vad ca mai nou numai cu prescurtari scrii pe aici
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
QUOTE(driverx @ 28 Nov 2006, 17:00) la piata Ambrozie am vazut o dacie 1310 care luase foc la motor si ardea binisor,noroc ca (virgula),conducatorul avea un stingator deasta mic si chiar a stins cu el masina. sarisera aia de la niste magazine cu stingatoare mari dar toate alea erau expirate si nu a mers nici unul,noroc ca omul avea stingatorul acela in portbagaj ca ardea masina de tot.dupa faza aia am dat fuguta la Cora si mi-am luat si eu unul in caz de ceva sa fie acolo |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Cu pretul unui stingator cumparat intr-o benzinarie puteti cumpara trei stingatoare identice din Buzau direct de la producator pe soseaua Brailei nr... E ultima fabrica la iesire din Buzau spre Braila de pe partea stanga.Sau cine are treaba prin apropiere poate sa ia mai multe pentru cine mai are nevoie.
|
--------------------
a
b
c
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Pai daca tot umbli pe acolo si sti de unde, de ce nu faci o oferta? si iei tu pentru cine mai are nevoie...daca tot propui.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Eu am dat 20 de ron acum un an si jumatate pe unul din carrefour. Pentru politisti e bun, si pentru mine va fi bun la vreun barbecue la padure. La masina am casco, nu strica alta.
![]() @bulan: cam cat costa stingatoarele pe acolo, e chiar asa ieftin un stingator P1 sau P2 de exemplu? |
--------------------
.
.
.
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
stingatoare, truse medicale si triunghiuri reflectorizante, toate omologate rar, gasesti in toate supermarketurile.
|
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
In Cora e ~30 RON stingatorul (mic) si ~50 RON trusa medicala. Asta in Bucuresti. In Cora din Cluj preturile sunt ceva mai mici (parca ~25 RON stingatorul si 40 RON trusa medicala)
|
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 05:08 |