De unde pot cumpara: trusa, stingator, etc., Unde gasesc omologate
![]() ![]() ![]() |
De unde pot cumpara: trusa, stingator, etc., Unde gasesc omologate
eurro |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
De la magazin. Si daca ti-ai completa locatia poate ai afla mai multe.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Au si in piata.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
La tarabe?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Dap, Tarabe Toyota.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
eurro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
scuze, pur si simplu nu am realizat cu locatia, Bucuresti este. motivul pentru care intreb este urmatorul: in Carrefour, Cora, nu am mai gasit de nici-o culoare, si timp disponibil pentru cautari nu prea am deloc, de aceea am apelat la ajutorul colegilor forumisti, va-s ruga comentariile malitioase sa nu le mai postati, deoarece fiecare cand cere un sfat, etc, si banuiesc ca fiecare trece prin asta, va resimti "ajutorul" astfel de comentarii. multumesc.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
Sony |
![]()
|
Saptamana trecuta am vazut extinctor in Cora. Si cred ca mai este un topic despre asta.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
eurro |
![]()
|
am citit topicul, partial din lipsa de timp recunosc, alta intrebare am insa: daca merg in Vitan gasesc asemenea echipamente si sa mi se elibereze si factura?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
valeriu ciprian |
![]()
|
![]() ascult orice parere Group: Members Posts: 352 Joined: 28 June 06 ![]() |
navaliti fratilor la Metro...au primit seturi de siguranta...
|
--------------------
dacia
Logan abs + 2007 1.5 dci / Laguna 3 2008 1.5 dci
.
|
|
eurro |
![]()
|
n-am card
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca faceti o lista si strangeti banii ma ofer eu sa vi le cumpar. Ce ziceti?
SPOR! |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
eurro |
![]()
|
nu e asa simplu, eu le iau pe factura pentru masina de serviciu. dar ieri am aflat de la un prieten despre un magazin de la care si-a cumparat cineva acum cateva zile, omologate. maine dau o fuga pana acolo si daca le gasesc, postez preturile si detaliile localizarii magazinului pentru cei care mai au nevoie si nu stiu de unde sa isi ia.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
UVN |
![]()
|
![]() - Forza Poli Timisoara - Group: Members Posts: 130 Joined: 24 May 06 From: Timisoara ![]() |
Pentru cei din Timisoara, la Metro 2, trusa medicala 40 RON, stingator 24 RON
|
--------------------
dacia
Logan Kiss FM 14 MPI
2008
- TM...
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
In bucuresti cred ca s-a fumat oferta. Am fost ieri seara sa-mi cumpar pentru mine si .....surprize surprize: aveau nu mai veste...
|
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
eurro |
![]()
|
pai da, lucru romanesc, ceva obligatoriu de cumparat dar care nu il gasesti pe piata, tipic. nimic nu se poate face in tara asta fara stress si alergatura.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
eurro |
![]()
|
tocmai ce am dat o tura prin Carrefour si Cora, concluzia, la Carreofur nici urma, la Cora am gasit triunghi reflectorizant, iar trusa si stingator, trusa valabila pana in 2011, stingator valabil pana in 2013, la un magazin pe Margeanului, trusa 50 lei, stingator 65 lei de 1 l, ambele importate din Germanica, certificate RAR, deci investitie in "pachetul de siguranta" 138 lei.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
da astea made in ro.nu se mai fabrica?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
@eurro: unde pe margeanului?
|
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
k1_tony |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 24 January 07 ![]() |
pe crizantemelor , strada care face legatura intre margeanului si antiaeriana , sunt vro 6 magazine de piese auto si au o gramada acolo.
|
--------------------
Vars
1221
2003
- OT55GTD
|
|
eurro |
![]()
|
au si pe crizantemelor, iar cea de unde am luat eu, pe margeanului, este chiar pe colt, unde fac 139 si 226 dreapta.nu ai cum sa o ratezi e singura, imediat dupa colt al doilea magazin, primul e de panificatie sau cam asa ceva. preturile le-am scris mai sus. pe crizantemelor au mai multe magazine, dar am preferat sa iau de pe margeanului, fara un motiv anume. daca nu stii zona, iti dau mai multe amanunte.
This post has been edited by eurro: 26 Jan 2007, 18:01 |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 05:07 |