Demontare faruri, Trebuie data jos bara fata?
![]() ![]() ![]() |
Demontare faruri, Trebuie data jos bara fata?
ducu9 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza 1.4 MPI
- BC-xx-MRF R a d u
|
|||
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Da, dupa ce cureti bagi silicon transparent.
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Intra-adevar semnaliatoarele nu le poti scoate si fara a da farurile jos. Insa nu trebuie sa dai bara jos pentru asta. Daca Apesi usor pe bara o sa flexeze putin plasticul ala si cu o surubelnita mai lunga invelita in izolir poti desface suruburile alea. dar vezi ca dupa ce dai farurile jos va trebui sa le reglezi ca or sa bata aiurea. Chiar daca teoretic nu ar fi nevoie, ca doar nu umbli la suruburile de reglaj o sa vezi ca trebuie.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Giu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 10 March 04 From: Suceava ![]() |
La mine nu au trebuit reglate dupa remontare. Le-au dat jos in service pentru ca imi intra apa in faruri si le-a etansat cu silicon. A trebuit demontata grila (calandrul) dintre faruri. Bara, intr-adevar daca apesi plasticul, nu trebuie data jos.
Oricum operatiunea o voi repeta pentru ca mi se aburesc si semnalizatoarele, deci intra apa si in ele. Sunt foarte prost facute dar am fost fericit (cred ca am mai scris despre asta) cand am vazut la un Subaru Legacy nou -nout (la expozitie), la un Mercedes M Classe si un GolfIV faruri aburite pe interior! |
-------------------- |
|
florin_ganea |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 18 October 04 From: Bucuresti ![]() |
La masina mea, apa si mizeria intra doar in farul de pozitie din stanga. Eu credeam ca am crapat cumva plasticul... si ma gandeam sa ma duc in service sa mi-l schimbe...
Dar, se pare ca problema e alta... Apropo... daca fac eu singur izolarea... pe unde trebuie sa dau cu silicon? |
--------------------
Dacia Solenza
Clima 1.4MPI
- B-58-***
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 05:38 |