Demontare sita Rezervor lichid servodirectie, Scos sita -gresit ?
![]() ![]() ![]() |
Demontare sita Rezervor lichid servodirectie, Scos sita -gresit ?
hspinache |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 318 Joined: 16 March 09 From: - ![]() |
|
||
--------------------
Ren
-
-
|
|||
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Filtrul ala intr-adevar se pare ca are un rol de filtrare a lichidului de directie.
In centrul lui vine lichidul de la caseta, trece prin sita si merge mai departe la pompa. Nu-mi e clar ce incearca sa protejeze, pompa? Eu cand am schimbat lichidul am curatat si filtrul ala bine, are o sita foarte fina, gen cum sunt cele de la pompele de benzina, care era plina de smac. Lucea si ceva pilitura metalica prin ea. Acum nu cred ca o fi sfarsitul lumii ca ai scos filtrul si s-au dus mizeriile aiurea, stai linistit, ar trebui sa te gandesti si la schimbarea lichidului, ii face bine si nici nu e foarte costisitor, vezi ca mai este un topic despre lichidul de directie |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
vine pe deasura sitei
![]() |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
Ieri am schimbat si eu lichidul , cel putin partial, si confirm prezenta malului (namolului) depus pe fundul vasului , 85.ooo km si peste 5 ani ; sa nu mai zic de ulei care era tulbure rau si inchis la culoare , nu rosiatic cum e normal. Asa ca recomand sa-l schimbi si sa cureti pe cat posibil vasul si sita. E aprox 30 lei 1 litru si iti ajunge 1 bidon asa ca nu e o investitie majora. Spor!
|
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 06:04 |