Demontat baie ulei, stie cineva cum (cu ce?)
![]() ![]() ![]() |
Demontat baie ulei, stie cineva cum (cu ce?)
Bo_D |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 15 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.6
2006
|
|||
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Despre ce suruburi vorbesti?
Stiu ca se demonteaza(pe langa esapament, cadru motor etc) 4 suruburi cu care se prinde pe cutie si suruburile baii de ulei propriu-zise. Ai atasata o schema. Attached thumbnail(s) carter_inf.jpg ( Size: 100.94k ) Number of downloads: 797 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
Bo_D |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 15 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(YRX @ 16 Jul 2007, 07:29) Despre ce suruburi vorbesti? Stiu ca se demonteaza(pe langa esapament, cadru motor etc) 4 suruburi cu care se prinde pe cutie si suruburile baii de ulei propriu-zise. Ai atasata o schema. Suruburile 17 si 18, accesul la ele se face prin 2 gaurele mici. O sa fac o poza la baia de ulei. |
--------------------
Dacia
Logan 1.6
2006
|
|
Bo_D |
![]()
|
gata, am erzolvat.....eram eu tampit..nu m-am uitat si pe mashina cum era, acolo sunt 2 shuruburi lungi.
Merci mult |
--------------------
Dacia
Logan 1.6
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 06:44 |