Diferente radiatoare, Apa sau AC
![]() ![]() ![]() |
Diferente radiatoare, Apa sau AC
popacrisro |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 3 January 07 ![]() |
|
||
--------------------
Solenza
confort
2004
|
|||
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Ceea ce numesti tu "radiatorul aerului conditionat",se numeste,de fapt,"condensor".Tie iti trebuie "radiatorul de racire",prin care circula lichidul de racire.
Masinile care au AC,au grupul GMV diferit de cele fara AC. Daca nu ai AC,ceri "radiator de racire" pentru masina care nu are aceasta dotare.Nu am studiat daca exista diferente intre radiatoarele masinilor cu aer si a celor fara aer,dar cred ca sunt la fel. This post has been edited by cristio_79: 2 Jun 2008, 14:38 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
popacrisro |
![]()
|
Multumesc. Acum m-am lamurit cum sta treaba.
|
--------------------
Solenza
confort
2004
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
sint la fel numai diferenta o face ca la cel cu acc are 2 trepte de racire a lichidului antigel ,iar cea fara acc are 1 singura treapta de racire(adika treapta este acea turatie care io da ventilatorul)ai inteles
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
popacrisro |
![]()
|
Deci, pentru o Solnita fara AC pot pune un radiator de AC sau nu?
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Solenza
confort
2004
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Din cate inteleg eu din manual, nu vad diferente intre cele cu a/c si cele fara. Deci ar trebui sa fie acelasi radiator de racire (cel din fata masinii).
Cod: 60 01 546 190 Later edit: Stai asa ca s-ar putea sa gresesc. Am gasit pentru SLZ cu aer conditionat cum ca radiatorul de racire are codul 60 01 545 765.... Deci e posibil totusi sa fie diferite de vreme ce sunt doua coduri. Dar nu sunt 100% sigur. S-ar putea sa difere acolo ca are mai departe prinderi pentru condensorul de A/C. Mai bine ca sa fii sigur cumpara pe cel pentru masina ta. Daca ai pe gratis unul de la masina cu A/C, eu zic ca se va potrivi totusi. Oricum, asa-zisul radiator pentru aer conditionat, care de fapt se numeste condensor, e cu totul altceva decat cel pentru racirea antigelului !!! Deci sigur "radiatorul" de A/C nu are legatura si nu are cum sa se potriveasca in locul radiatorului pt racirea antigelului. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
popacrisro |
![]()
|
Multumesc celor ce mi-au raspuns. Se poate inchide.
|
--------------------
Solenza
confort
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 16:43 |