Distribuție Dayco sandero 2
![]() ![]() ![]() |
Distribuție Dayco sandero 2
ambrozia |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 27 May 24 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
sandero
2015
- br02nik
|
|||
mihaltan90 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 27 September 23 ![]() |
salut, la relantiu se aude șuieratu?
|
--------------------
Dacia sandero
Dacia sandero
2009
|
|
ambrozia |
![]()
|
Salut..la relantiu nu se aude doar cand schimb vitezele si scade relantiul sub 2000 de ture,sau daca stau pe loc si accelerez pana in 2000 de ture se aude dupa care nu il mai aud poate din cauza zgomotolui moturului.Cel mai tare se aude pe la 1500 de ture.
Ieri am mai curățat si egr plus tubulatura aceia in forma de J dar nu stiu daca are vreo legătură cu acel suierat,chestia e ca înainte de schimbare distribuției nu il aveam This post has been edited by ambrozia: 15 Sep 2024, 10:07 |
--------------------
dacia
sandero
2015
- br02nik
|
|
mihaltan90 |
![]()
|
distributia ati pus-o dvs? ati schimbat si pompa de apa tot ? si eu am avut problema asta nu a fost bine pusa distributia si a stricat pompa de apa . Am duso la dacia si au schimbat din nou ca la carte si problema sa rezolvat, apropo puneti si dvs o distributie pe original reno
|
--------------------
Dacia sandero
Dacia sandero
2009
|
|
ambrozia |
![]()
|
Distributia a fost pusa la un service autorizat ,am schimbat pompa de apa rola si cureaua ,ce am observat ca pe cutia cu care a venit distribuția scria made in China,si totusi pe curea scria made in Italy.
This post has been edited by ambrozia: 16 Sep 2024, 08:30 |
--------------------
dacia
sandero
2015
- br02nik
|
|
mihaltan90 |
![]()
|
sa mergi inapoi la iei sa le zici problema, oricum nu este ok trebuie sa le pui pe original reno, se schimba cureaua de distributie + pompa apa + rola curea distributie , rola intinzatoare la curea la alternator
|
--------------------
Dacia sandero
Dacia sandero
2009
|
|
ambrozia |
![]()
|
Pentru cei ce vor sa schimbe distribuția eu unul nu recomand Dayco,am inlocuit cureaua cu una Contitech si a dispărut acel zgomot.
|
--------------------
dacia
sandero
2015
- br02nik
|
|
trabinatorccc |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 12 January 15 From: radauti ![]() |
Nu e obligatoriu sa schimbi tot si sa pui doar pe original. Depinde de situatie, eu am schimbat prima data doar cureaua de distributie si am pus ambele curele Conti. Au avantajul ca scrie data fabricatiei in clar si nu risti sa cumperi o curea care a stat deja 3-4ani pe rafturi.
|
--------------------
dacia
logan
2011 1,5dci laureate
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 06:40 |