Drumuri de evitat
![]() ![]() ![]() |
Drumuri de evitat
medelin |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 569 Joined: 23 May 10 ![]() |
|
||
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
- b 22 auz 7-B-798 Chiar existand tractorul,plugul il trag cu inima!
|
|||
medelin |
![]()
|
Hai ca a fost schimbare de planuri. A trebuit sa ajung la Brasov.
Am plecat eu frumusel din Timisoara, bag pe waze locatia, si ma suna un coleg cu care am vorbit vreo 15 min, timp in care eram deja pe autostrada si abia atunci am realizat ca o sa ajung in coloana aia oribila pe langa care trecusem luni. Am incercat sa gasesc variante si singura pe care mi-o dadea waze a fost una pe la Faget, pe iesirea Lujoj/Deva. Am vazut unde ma scoate si am continuat. Am iesit in Margina, foarte aproape de locul unde incep lucrarile, aproape de calea ferata. Cand am ajuns eu si cele 5 din fata mea, am realizat ca nu pot sa fac stanga pentru ca la momentul respectiv se circula in directia Cosava->Margina, asa ca am facut dreapta, moment in care s-a blocat totul si mi-a dat timp sa caut variante. In dreapta aveam o parcare mare, langa La doi pasi, trag repede acolo. Vazand ca inca vin din directia mentionata, ma duc repede la doi pasi sa iau niste apa, pana se schimba sensul. N-am iesit bine ca deja tirurile s-au pus in miscare pe sensul meu. Ies din parcare, moment in care un tir claxona ca nebunul pe unul ce blocase banda ca sa intre cei de pe laturalnice. Am intrat fara probleme. Coloana de masini care astepta la 9 dimineata pe celalalt sens, era si ea pe la 4 km. N-am procedat corect, dar efectiv m-am lasat dus de waze. Timpul de asteptare in acest caz a fost 10min, cat am fost la magazin. Ce mi s-a parut ciudat la felul cum se lucreaza. Au scos tot materialul pe o adancime de 1-1,5 m, au bagat piatra jos, n-am vazut eu sa o taseze, iar peste ea au turnat un prim strat de alfalt, cam la 50 cm sub nivelul drumului. Ceva e ciudat fata de alte lucrari de le-am mai vazut eu. This post has been edited by medelin: 22 May 2025, 20:19 |
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
|
|
cccccc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 270 Joined: 4 May 12 ![]() |
am fost pe centura sud est a aradului.
in calatoria mea spre cehia am dorit sa ocolesc portiunea margina holdea si am folosit traseul prin ilia zam savarsin centura arad. am iesit la autostrada si am oprit sa alimentez. recomand traseul. inca nu este aglomerat. se poate folosi si centura de nord dar intri pe autostrada mult mai tarziu. pe centura se circula bine. inca nu este aglomerata |
--------------------
dacia
dacia
1972
|
|
medelin |
![]()
|
Saptamana trecuta am fost si eu la Timisoara si am ales sa ies la Ilia, sa merg pana la Savarsin si de acolo sa ma duc spre Faget si sa intru iar in autostrada dupa zona cu lucrari.
Ce a zis waze-ul asa a fost, fara intarzieri suplimentare. E o portiune de cativa km ingusta si rupta, nu poti merge mai mult de 50-60 ca rupi masina, dar ca alternativa e ok. La intoarcere am gasit si ceva tiruri pe aici, nu se merge rapid, dar se merge. Joi o sa plec iar dar de data asta o sa aleg varianta pe Caransebes, si la intors la fel. Am vazut ca sunt lucrari si pe acolo. Am inteles de la cei din Timisoara ca ar fi o ruta oculitoare a zonei cu lucrari pe la Hateg. Eu o sa raman la varianta cu Savarsin daca o sa mai trec pe acolo. This post has been edited by medelin: 10 Jun 2025, 16:58 |
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.089 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Am facut Făget Săvîrșin de multe ori la job.
Există de la Săvîrșin 2 variante, prin Capîlnaș pe lingă translatorul Tv și prin Birchiș, ultima era cea mai buna variantă pe timpuri. La ora asta se poate merge lejer prin Lipova la Timișoara, drumul e bun iar TIR-urile sint pe autostradă. Să mergeți spre Hațeg-Caransebeș e o ocolire apreciabilă și drumul nu era deosebit de bun, zonă insă frumoasă. |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 16:48 |