Electrozi sudura fuzibili, Coduri de culori
![]() ![]() ![]() |
Electrozi sudura fuzibili, Coduri de culori
garlic_dog |
![]()
|
||
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
|
||
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Cu camerele de trafic ai rezolvat?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
|
--------------------
Tesla
electrică
2015
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Tu sigur lucrezi pentru Mythbusters.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
garlic_dog |
![]() ![]()
|
|
--------------------
Tesla
electrică
2015
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
cauta portocalii, portocaliu e the best, sa moara aflocis daca te mint.
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
garlic_dog |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 10 Oct 2011, 23:43) Bun romeonetul acesta. Numa bun. Mercic. |
--------------------
Tesla
electrică
2015
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Io zic sa cauti un meserias cu scula WIG/TIG daca vrei sa tina macar 2 luni sudura aia...
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
lupul-sur |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 21 September 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(garlic_dog @ 10 Oct 2011, 21:44) Aici poate ma puteti ghida? Am de sudat o centrala termica pe combustibil solid. Cu schimbator de caldura din otel. Nu fonta. Grosime material variabila intre 3 si 8 mm. Zona afectata este de circa 4 mm. http://tinypic.com/usermedia.php?uo=aA1Tvi...qLlqYh4l5k2TGxc Ce coduri (culori de electrod), ce electrozi, ce aparat, ce tehnica recomandati? Multumesc. Sunt sudor de meserie si imi face placere sa cred ca nu unul de balta. scrie-mi pe privat exact problema ce o ai sau daca vrei lasa un nr de telefon sa te sun. In principiu pe scurt: daca este otel obisnuit si nu vreun aliaj termic m-ai sp[ecial poti suda cu superbaz, culoare albastra de marcaj. iti trebuie un aparat de sudura pe curent continuu, cu polaritate directa. Atentia cine iti sudeaza sa nu lase pori si nici arsura marginala, sa respecte curentii de sudura recomandati pentru grosimea respectiva de material. Un coleg am vazut ca a recomandat tig, sudura in argon, nu este o idee de loc rea, calitate excelenta a sudurii insa te usca de bani cine ti-o face. Parerea mea ca nu se justifica. Poti suda si autogen, daca dai de un sudor meserias care stie cu ce se mananca. |
--------------------
Dacia
Logan Diesel 85 cp
2008 - echipare full option - model Partener
- B-92-SOD
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
chiar mai, pe argon de ce nu l-ati intrebat?
la asta fierul se sudeaza singur si mai zice si multumesc, numai sa se uite fibra o data la el. This post has been edited by yhattori: 11 Oct 2011, 21:36 |
--------------------
*
*
*
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
QUOTE(garlic_dog @ 10 Oct 2011, 21:44) Aici poate ma puteti ghida? Am de sudat o centrala termica pe combustibil solid. Cu schimbator de caldura din otel. Nu fonta. Grosime material variabila intre 3 si 8 mm. Zona afectata este de circa 4 mm. http://tinypic.com/usermedia.php?uo=aA1Tvi...qLlqYh4l5k2TGxc Ce coduri (culori de electrod), ce electrozi, ce aparat, ce tehnica recomandati? Multumesc. QUOTE(lupul-sur @ 11 Oct 2011, 21:04) Sunt sudor de meserie si imi face placere sa cred ca nu unul de balta. scrie-mi pe privat exact problema ce o ai sau daca vrei lasa un nr de telefon sa te sun. In principiu pe scurt: daca este otel obisnuit si nu vreun aliaj termic m-ai sp[ecial poti suda cu superbaz, culoare albastra de marcaj. iti trebuie un aparat de sudura pe curent continuu, cu polaritate directa. Atentia cine iti sudeaza sa nu lase pori si nici arsura marginala, sa respecte curentii de sudura recomandati pentru grosimea respectiva de material. Un coleg am vazut ca a recomandat tig, sudura in argon, nu este o idee de loc rea, calitate excelenta a sudurii insa te usca de bani cine ti-o face. Parerea mea ca nu se justifica. Poti suda si autogen, daca dai de un sudor meserias care stie cu ce se mananca. Lupe... ia citeste mai atent... Poate aftuiesti cuvintele alea bolduite in ceva ce s-ar putea traduce pe limba sudoreaza: E un schimbator de caldura care a cedat nervos in urma stresului termic. Iarta-ma ca ma amuz, dar ... cand ai zis autogen... te-ai remarcat ca "meserias". La mai mare. Dogule, gaseste un atelier ce sudeaza jante de aliaj si vorbeste acolo. Mai mult de 50 lei nu cred ca-ti cere daca te ocupi de transport, bere si tigari pt artist. |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
garlic_dog |
![]()
|
Scuzati-ma ca nu am mai raspuns. Am avut un mic incident soldat cu oarece spitalizare. Am taiat un butoi de la motorina, cu flexul, care parea a fi gol. Nu a fost.
Este exclusa transportarea centralei la artist. O sa chem pe Mohammed la munte. Deci superbazic sudat cu invertor in cc. Sa vad ce fac. |
--------------------
Tesla
electrică
2015
|
|
volint |
![]()
|
Bine ca mai misti...
asa cum ai gandit sa tai butoiul cu abraziv (esti de bula), la fel ai luat hotararea sa sudezi schimbatourul ala cu superbazic. Spor. sau Pazea! |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
MA nea, esti bine? Adica ai ramas intr-o singura bucata, n-ai mai lasat de la tine pe la locu' exploziei? Serios vorbesc!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
a avut noroc ca era de motorina ca daca era benzina nu mai posta !!!!
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
garlic_dog |
![]()
|
Acesta este infractorul.
2n7nzv6.jpg Revenind insa la centrala va prezint si ceva imagini cu zona defecta. In a doua imagine se observa scurgerea. Peretele afectat este al schimbatorului si pare sudat de un perete din otel simplu la circa 1 cm de locul sparturii. Nasol ca sudura nu se poate executa decat prin orificiul circular al evacuarii fumului, ce are circa 13 cm. Butoiul nu mai continea decat vapori. M-am ars pe burta ( au luat foc hainele) si pe maini. Gradele 1, 2 si 3. This post has been edited by garlic_dog: 21 Oct 2011, 08:46 Attached thumbnail(s) c2.JPG ( Size: 386.56k ) Number of downloads: 661 c3.JPG ( Size: 261.52k ) Number of downloads: 665 c5.JPG ( Size: 313.69k ) Number of downloads: 653 |
--------------------
Tesla
electrică
2015
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pacat de motorina aia, mi-ar fi fost utila.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Nu era motorina acolo, nu ai inteles? Doar vapori de motorina. Cam pentru 500Km cu un Megan destept.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
de 1.4
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pe benzina.
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Cu caucioace de jermanica.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
sehash, dar ca noi
This post has been edited by marksman: 21 Oct 2011, 13:10 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
flexuite
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
volint |
![]()
|
QUOTE(garlic_dog @ 21 Oct 2011, 08:30) Acesta este infractorul. Revenind insa la centrala va prezint si ceva imagini cu zona defecta. In a doua imagine se observa scurgerea. Peretele afectat este al schimbatorului si pare sudat de un perete din otel simplu la circa 1 cm de locul sparturii. Nasol ca sudura nu se poate executa decat prin orificiul circular al evacuarii fumului, ce are circa 13 cm. Butoiul nu mai continea decat vapori. M-am ars pe burta ( au luat foc hainele) si pe maini. Gradele 1, 2 si 3. data aviatoare sper sa umpli butoaiele cu apa inainte sa le tai cu dalta si ciocanul. Despre schimbator... ai intrebat pe la d-aia ce sudeaza jante? majoritatea au scule portabile. Mai greu e cu tubul de argon, dar cred ca exista solutii si merita stresul. |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
|
|
garlic_dog |
![]()
|
QUOTE(volint @ 21 Oct 2011, 14:53) data aviatoare sper sa umpli butoaiele cu apa inainte sa le tai cu dalta si ciocanul. Despre schimbator... ai intrebat pe la d-aia ce sudeaza jante? majoritatea au scule portabile. Mai greu e cu tubul de argon, dar cred ca exista solutii si merita stresul. Deocamdata mai stau prin casa la recuperare. Ca inca nu s-au inchis definitiv ranile. Dar de saptamana viitoare m-apuc de treaba. Are cineva EN303-1, standard 2.5, procedura 111, ca aici? This post has been edited by garlic_dog: 22 Oct 2011, 08:55 Attached thumbnail(s) sudura.jpg ( Size: 79.52k ) Number of downloads: 553 |
--------------------
Tesla
electrică
2015
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Problema nu a fost flexul, a fost butoiul, daca flexuia si el cauciuce nu patea nimic.
|
--------------------
|
garlic_dog |
![]()
|
Cica ar trebui sa folosesc asta:
Electrozi BOHLER -Tip: FOX CM 2Kb Electrozi speciali pentru sudura cazane, placi si tuburi,cu temperatura de lucru, pana la 600*C. Uite ce am gasit intr-un manual de sudarea metalelor din 70. This post has been edited by garlic_dog: 22 Oct 2011, 10:44 Attached thumbnail(s) el1.JPG ( Size: 2.29mb ) Number of downloads: 524 el2.JPG ( Size: 2.27mb ) Number of downloads: 70 |
--------------------
Tesla
electrică
2015
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 21:54 |