Examenul de permis auto se dat pe calculator, :) sa terminat cu smecheria
![]() ![]() ![]() |
Examenul de permis auto se dat pe calculator, :) sa terminat cu smecheria
C@talin |
![]()
|
||
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
||
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|||
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
cred ca este o tampenie mare, nu neaparat ca dai pe calculator ( macar afli pe loc ca ai luat sau nu) dar cum am citit pe niste blog-uri, scolile de soefri care nu a predat mecanica deloc sunt vinovati....cu ce e vinovata duduia ala la 19 anisor care vrea sa conduca Matizu lu' Tata , ea poate in viata ei nu a vazut o cutie de viteze, un ambreaj, o pompa de frana, habar nu are cum arata un radiar, cum se toarne antigelul, lichidul de frana . Nui gluma !!!!!!!! am o vecina care are de 10 ani permis, si curata parbrizul la ( opel corsa ) masina ei cu un lighean de apa, am intrebat de ce nu curata cu solutia din masina, raspunsul pe care a dat: Nu stiu unde trebuie sa pun solutia, am in portbaja 5 L de vreo 6 luni." Atunci la ce sa asteptam o incepatoare sau de la un incepator?
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Nu e o tampenie, soferi dintr-astia nu au ce cauta pe sosea .. sunt potentiale pericole. Sa zicem ca vine o bascula si stropeste cu noroi parbrizul incepatoarei. Ce face, scoate o mana in mers si sterge parbrizul cu carpa ?!
|
--------------------
-
-
-
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
@hash, te inteleg la ce te refer, dar asta a fost un exemplu extrem, dar de unde sa stie cineva care nu a avut tangenta cu masina doar cat a condus masina 'scoala', si nu a facut la scoala de sofer partea de macanica? Am auzit cazuri ( defapt am citit ) cat din 26 de puncte a fost si 10 puncte legat de mecanica. De unde sa sti daca nu a zis nimeni despre asa ceva?
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Sa stropesti parbrizul nu se invata in scoala, se invata din manualul masinii respective. Mecanica din cate stiu esti obligat sa inveti doar daca dai de C, D, sau E. Nici nu vad rostul sa stii prea multa mecanica, tinand cont ca masinile din ziua de azi nu sunt usor reparabile. Sa schimbi un bec, o roata da, si asta poti citi din manualul masinii.
|
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
ZTV |
![]()
|
da, dar acuma sa dai examen pt obtinere permis auto ai f multe intrebari de mecanica
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Asta e, trebuie sa inveti si mecanica.
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
dcn |
![]()
|
![]() posesor de ingeras Group: Members Posts: 132 Joined: 28 February 07 ![]() |
Am dat examenul luni (si l-am luat
![]() |
--------------------
dacia
Sandero
2014 Laureate
- AG ** *** "Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked."
|
|
kostake |
![]()
|
![]() Membru relaxat Group: Members Posts: 187 Joined: 1 February 06 ![]() |
Se pare ca in Bucuresti se va da pe calculator de la 1 octombrie , la noul sediu al politiei din Pipera.
Examenul practic (traseul) se va da in Damaroaia. |
--------------------
dacia
logan 1,4
2005 laureat
- B 10 xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 18:18 |