GEAMURI ELECTRICE, Montaj???
![]() ![]() ![]() |
GEAMURI ELECTRICE, Montaj???
Iulyk1988 |
![]()
|
||
![]() Iulyk1988 Group: Members Posts: 46 Joined: 15 September 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Confort
- B 46 HUA
|
|||
edy99 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 7 June 11 From: Constanta (CT) - Petrila (HD) ![]() |
pe net sau la hipermarketuri erau o vreme. originale nu exista pt spate
|
--------------------
Dacia Solenza Scala;
Renault Laguna 2 Initiale Paris;
2003 / 2003;
- XX XX DOD_XX XX LOL 100% adrenaline
|
|
COSMIN-uau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.324 Joined: 14 April 10 From: Pitesti ![]() |
pentru fata originale 200ron iar de srl 86ron
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004
- AG-20-UAU
|
|
Iulyk1988 |
![]()
|
![]() Iulyk1988 Group: Members Posts: 46 Joined: 15 September 09 From: Bucuresti ![]() |
mi-am luat azi macarale electrice din vitan, am montat una dar mi-am prins urechiile la electrica, nu prea ma pricep
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Confort
- B 46 HUA
|
|
edy99 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 7 June 11 From: Constanta (CT) - Petrila (HD) ![]() |
de care? originale?
|
--------------------
Dacia Solenza Scala;
2003 / 2003;
|
|
Iulyk1988 |
![]()
|
nu, after market, alea originale erau prea scumpe
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Confort
- B 46 HUA
|
|
edy99 |
![]()
|
ma refer de solenza, nu universale. nu?
daca ai de solenza, iti trebuie sa tragi in usi 2 fire la fiecare usa, in rest legaturile le faci unde vrei sa pui butoanele. motorasele sunt cu schimbare de polaritate, adica cand un fir e + si celalalt -, cand invers |
--------------------
Dacia Solenza Scala;
2003 / 2003;
|
|
alex_DNK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.795 Joined: 9 May 08 From: Slobozia ![]() |
si pentru siguranta ..pui si relee
|
--------------------
skoda
octavia
2009
- 87 dnk
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Polaritatea se schimba de la butoane,motorasele au doar doua fire.Pentru siguranta,se pun sigurante fuzibile,sa nu se incinga circuitele prea rau.
![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
pikaciu_2006 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 13 October 06 ![]() |
Ma poate ajuta cineva si pe mine cu o schema electrica pentru montaj Solenza 2003. Vreau sa cumpar macarale si butoane originale. Ce altceva imi mai trebuie. Va multumesc.
This post has been edited by pikaciu_2006: 22 Nov 2015, 14:52 |
--------------------
Renault
5
1987 Super5
- B 39 MUG
|
|
ORIJINAL21 |
![]()
|
![]() Membru Oficial Group: Members Posts: 1.865 Joined: 11 November 09 From: Romanian City Life ![]() |
Pentru ce mașină se face montajul?
|
--------------------
DACIA
NOVA GT / GTI
Se dezmembreaza 1998/1999 Dezmembrez Dacia Nova Gt (carburatie) 1998 - culoare alba
Dezmembrez Dacia Nova GTI (injectie) 1999 - culoare gri sobolan Piese, in stare buna! |
|
pikaciu_2006 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 13 October 06 ![]() |
|
--------------------
Renault
5
1987 Super5
- B 39 MUG
|
|
ORIJINAL21 |
![]()
|
![]() Membru Oficial Group: Members Posts: 1.865 Joined: 11 November 09 From: Romanian City Life ![]() |
Am avut montate geamuri electrice pe nova mea.(macarale de solenza.)
Instalația electrică mi-am facut-o singur .. Macaralele cu tot cu butoane și cablaj am ajuns la 350lei (în 2011-2012) Dacă vrei te pot ajuta cu unele piese... |
--------------------
DACIA
NOVA GT / GTI
Se dezmembreaza 1998/1999 Dezmembrez Dacia Nova Gt (carburatie) 1998 - culoare alba
Dezmembrez Dacia Nova GTI (injectie) 1999 - culoare gri sobolan Piese, in stare buna! |
|
velceani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 953 Joined: 29 May 09 From: C de Arges ![]() |
motoras de macara?
|
--------------------
Dacia
Logan 2
Sl plus 1.2 16v 2016
|
|
Maiorul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 228 Joined: 6 May 10 From: Bucuresti ![]() |
Probabil ca ma plictiseam mi-a reaparut ideea de a avea geamuri electrice ....a durat cateva zile de a pune instalatian punand butoane de cielo .....chiar unul suplimentar pe stanga ptr cel din dreapta .La sfarsit intampinam problema la scoaterea cheilor din contact ptr ca uitam geamul deschis......am gasit o solutie adaugand un releu de timp , geamurile mai functioneaza inca 5 min dupa ce scoti cheile apoi curentul se intrerupe....timpul se poate seta si mai putin sau mu lt .
<span class='edit'>22 May 2018, 17:02:</span> Am reusit sa deslusesc schema butoanelor pe cielo 2.jpg ( Size: 5.12mb ) Number of downloads: 109 Untitled123456.jpg ( Size: 93.51k ) Number of downloads: 114 Butonul al doilea este incomod putin dar merge parca mai bine decat dupa schimbator . Daca cineva doreste sa puna butoane de cielo ar fi ideal sa fie cu tot cu mufa . Mai jos detaliez putin montajul : Buton Stanga 1-Yb(GALBEN/negru) -> minus 2- liber 3-LB(Albastru/negru) ->minus 4-RW(Rosu/ALB) -> Plus ACcesorii avand o siguranta pe traseu ---eu m-am conectat direct in cutia de sigurante gasind pini in targ Vitan , in mod normal se pune pe contact dar fiecare opteaza cum vrea.....eu am dorit pe prima treapta 5-L (Albastru) ->motoras macara coboara 6-B(negru) -> Masa beculetz 7-GR(gri) -> + pozitie 8-Y(Galben) -> Motoras macara urca Buton dreapta 1-Yb(GALBEN/negru) -> se duce semnal la cel deal doilea buton (stanga) 2- liber 3-LB(Albastru/negru) -> se duce semnal la cel deal doilea buton (stanga) 4-RW(Rosu/ALB) -> Plus ACcesorii avand o siguranta pe traseu ---eu m-am conectat direct in cutia de sigurante gasind pini in targ Vitan , in mod normal se pune pe contact dar fiecare opteaza cum vrea.....eu am dorit pe prima treapta 5-L (Albastru) ->motoras macara coboara 6-B(negru) -> Masa beculetz 7-GR(gri) -> + pozitie 8-Y(Galben) -> Motoras macara urca Aici doar dupa cum vedeti doar 2 pini se schimba fata de montajul standard Al doilea buton montat pe stanga- ptr deschidere dreapta 1-Yb(GALBEN/negru) -> minus 2- liber 3-LB(Albastru/negru) ->minus 4-RW(Rosu/ALB) -> Plus ACcesorii avand o siguranta pe traseu ---eu m-am conectat direct in cutia de sigurante gasind pini in targ Vitan , in mod normal se pune pe contact dar fiecare opteaza cum vrea.....eu am dorit pe prima treapta 5-L (Albastru) ->semnalulo care vine de la butonul de pe dreapta 6-B(negru) -> Masa beculetz 7-GR(gri) -> + pozitie 8-Y(Galben) -> semnalulo care vine de la butonul de pe dreapta Acest buton devine ca un master , butoanele de cielo sunt construite pe un releu .....nu incercati aceasta combinatie pe alte butoane ca poate luati foc . ![]() Daca incercati sa puneti in practica sa folositi fire cu sectiune 1 sau 1.5 si sa faceti cat mai putine inadituri ...de preferat sa le cositoriti si folosit varnis . Legat de releul de timp si acolo este o poveste , voi reveni daca doreste cineva sa monteze..se foloseste o placuta gata facuta cu releu de timp (25 lei ) si un releu obisnuit . This post has been edited by Maiorul: 22 May 2018, 17:29 Attached thumbnail(s) 1.jpg ( Size: 5.93mb ) Number of downloads: 113 |
--------------------
Dacia
lOGAN MCV II , Solenza , 1410 Sport , ex 1300
(2017 , 2004 ,1988, ex 1978)
- Buc
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.181 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Buna treaba. Ma gandesc daca nu era totusi mai bine sa fi pus butoanele unul langa altul, pe usa soferului, cred ca incapeau la fix.
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Maiorul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 228 Joined: 6 May 10 From: Bucuresti ![]() |
M am gadit sa le pun pe amandoua pe partea mai lata dar este mai incomod la apasate20180522_210816.jpg ( Size: 3.68mb )
Number of downloads: 81
...si l am pus doar pe cek din dreapta mai in spate ca este folosit mai rar pe cand cel din stanga are o pozitie foarte confortabila si il gasesti foarte usor 20180522_210918.jpg ( Size: 6.08mb ) Number of downloads: 87 |
--------------------
Dacia
lOGAN MCV II , Solenza , 1410 Sport , ex 1300
(2017 , 2004 ,1988, ex 1978)
- Buc
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 06:28 |