GTA San Andreas, Minunea a aparut
![]() ![]() ![]() |
GTA San Andreas, Minunea a aparut
Ov |
![]()
|
||
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|||
blondiasi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 12 February 03 From: Iasi ![]() |
variantele de xbox si pc trebuiau lansate la inceputul lunii asteia (dupa cum zice ov, pe 7 in USA)... Cred ca peste doua-trei saptamani ajunge si in Romania. Deja ma gandesc la noptile zi zilele pe care le voi pierde si cu jocul asta (in cazul in care se ridica macar la nivelul lui Vice City).
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo Tournier TDdi
2003
|
|
Dalla |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 19 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Ca si grafica nu e diferenta mare intre San Andreas si Vice City, dar parca orasul e mai mare decat era initial in Vice City.
|
--------------------
Renault
Symbol
2008 / Fidji
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.114 Joined: 11 February 04 ![]() |
La naiba cu sesiunea!
Hello bad guys. De-abia astept sa fiu negru. ;-) O sa pot zice ca am fost in pielea unui negru si m-am simtit bine! |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
blondiasi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 12 February 03 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Dalla @ 9 Jun 2005, 21:03) Ca si grafica nu e diferenta mare intre San Andreas si Vice City, dar parca orasul e mai mare decat era initial in Vice City. daca e orasul mai mare rezulta ca si motorul e mare si vor fi si cerinte de sistem mai mari...daca zici ca grafica e cam la fel (de unde stii?) atunci probabil va trebui pentru o rezolutie de 1024/768 ceva la 2 Ghz si 256 DDRAM...sper sa se pastreze in limitele astea pentru ca altfel va trebui sa fac un upgrade numai de dragul jocului ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo Tournier TDdi
2003
|
|
BogdanF |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 16 July 04 From: Bucuresti ![]() |
La naiba cu BAC-ul. De abea astept sa scap
In a 5-a ma jucam gta 1. Hehe. |
--------------------
Ford
Focus
- ... FOCUS 2007 1.6 TI-VCT FUN X
Fotografie de produs - www.orangefoto.ro |
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
toata lumea il joaca vad
![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
urduban |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 21 April 03 From: Bucuresti-Sebastian ![]() |
nu stiu daca ati jucat Real GTA 3 (masini super reale)
si GTA Vice City (masini reale inclusiv LOGAN) super tare... |
--------------------
Dacia
Supernova ,Matiz
- B-28-xxx
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce cerinte are? Am incercat si eu cu ceva vreme in urma GTA3, insa nu m-a dat pe spate; asta dupa ce jucasem acum 5 ani Driver, iar mai apoi Mafia..
|
--------------------
.
.
.
|
|
Aquarius |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 1 March 05 ![]() |
Jucat pe PS2, terminat anul trecut. E mai mare si mai complex decit Vice City, stiti tot ce are in plus, categoric merita jucat.
As fi preferat sa pastreze ideea din seriile anterioare, nu ma omor dupa hip-hop si baieti de cartier. Poate apare un extension... |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 10:11 |