Galati - Kogalniceanu de Tulcea (spre Babadag), care e cea mai buna ruta?
![]() ![]() ![]() |
Galati - Kogalniceanu de Tulcea (spre Babadag), care e cea mai buna ruta?
bloodem |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 699 Joined: 29 December 06 From: Brasov, Romania ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 4 Estate - Intens, 1.5 DCi 110cp, Euro 6
Iulie 2018 Crickets! Crickets! They're everywhere!!! |
|||
dRg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 13 September 04 From: Galati ![]() |
Am fost pe toate rutele Galati->Tulcea, Galati ->Braila->Tulcea, Galati->Braila->Slobozia->Tulcea. In toate 3 variantele dai de portiuni naspa de sosea. Cel mai mult mi-a placut a-2-a varianta. Chiar daca avea o portiune de drum mai naspa. Ultima nu o recomand din 2 motive: dupa Slobozia este forte aglomerat si ca dupa ce iesi din european tot pe drumuri nationale care sunt asa si asa.Podul costa 5RON parca.
As merge oricand pe a-2-a. Cel putin ma mai incanta si privelistile care sunt superbe. This post has been edited by dRg: 18 May 2007, 08:42 |
--------------------
VW
Bora 1.9 TDI 115CP
2000 Highline
- XXXX
|
|
zapata |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 21 November 06 ![]() |
Eu cred ca ca ar fi bine dac ai alege sa treci cu bacul pe la Braila. nu drumul chiar daca nu este exceptional parca nu trece prin asa mult sate comparativ cu Galati - Braila:)
|
--------------------
Renault
Megane
2006
- B - ?? - ??? MARIAN COZMA va ramane mereu in sufletele nostre alaturi de UNICUL CAPITAN!!!
|
|
bloodem |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 699 Joined: 29 December 06 From: Brasov, Romania ![]() |
nu stiu... urasc foarte mult asteptarea de la BAC si tare mi-e teama ca la pret ma ajunge undeva tot pe acolo (am inteles ca s-a si scumpit, acum este 15 RON numai masina si sofer). Pe de alta parte nici taxa de 5 RON de la pod nu este chiar de colea... Dilema e foarte mare
![]() |
--------------------
Renault
|
dRg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 13 September 04 From: Galati ![]() |
Pai ultima oara cand am trecut cu bacul la Braila nu am asteptat deloc. Sa incarcat repede si a si plecat. Oricum se pierde cel putin 30 minute.
|
--------------------
VW
Bora 1.9 TDI 115CP
2000 Highline
- XXXX
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.086 Joined: 11 February 04 ![]() |
Drumul acela prin tandarei e foarte prost.
Daca tot nu iti pasa de consum, mai bine mergi pana in Slobozia, ca e mult mai bun. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
bloodem |
![]()
|
la naiba sa-i ia cu taxele lor de pod. nu se mai satura. acum vor sa bage si taxa pe autostrada (ca si avem al naibii de multe autostrazi). Daca nu m-ar fi costat dus - intors podul ala 10 RON atunci eram hotarat sa merg inspre Slobozia.
![]() |
--------------------
Renault
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
bloodem: mai ia in calcul si timpul tau- respectiv al pasagerilor.
Drum bun pe oriunde ai merge. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
bloodem |
![]()
|
multumesc de urare! pai tocmai parerea pasagerilor o iau in calcul. Vreau sa aleg un drum lipsit de curbele pe care le intalnesti pe drumul Galati - Tulcea prin Garvan, Isaccea, pentru ca in trecut li s-a facut rau
![]() |
--------------------
Renault
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 15:25 |