Galeria de evacuare fisurata - 1,6/8 v bz
![]() ![]() ![]() |
Galeria de evacuare fisurata - 1,6/8 v bz
k171074 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.725 Joined: 17 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan+supernova+1410
1980-2006 Recycle, reduce consumption, walk. Stop climate change
|
|||
boobybooby23 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 3 January 09 ![]() |
esti sigur ca e galeria fisurata?eu n-as crede,etansarea pe chiulasa posibil sau garnitura de la tubul de coborare ar fi cele mai sigure variante
|
--------------------
Logan
LS0A
2005,stock
- nt 05 zac
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.045 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Da aparatoarea de tabla jos si vezi exact pe unde scoate.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
carmechanic |
![]()
|
![]() Sudez...deci exist ! :) Group: Members Posts: 43 Joined: 5 November 04 From: Cluj - Napoca ![]() |
DA se poate suda cu electrod, cu preincalzire, si in curent continuu , cu polaritate normala (minus la port-electrod, + la piesa)
![]() |
--------------------
Dacia
1410
1987 Inteligenta este un lux
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
La sudura electrica nu trebuie dat jos calculatorul? Scria printr-un manual de Dacie injectie ca nu e voie sudura electrica daca nu demontezi calculatorul...
|
--------------------
.
.
.
|
|
carmechanic |
![]()
|
![]() Sudez...deci exist ! :) Group: Members Posts: 43 Joined: 5 November 04 From: Cluj - Napoca ![]() |
DA, asa este........in mod normal trebuie deconectate si bornele alternatorului si cele ale acumulatorului.
In momentul amorsarii arcului electric, densitatea de putere pe unitate de timp este foarte mare, iar "scanteia" produsa genereaza un spectru foarte larg de radiatie E-M. Acest spectru de radiatii induce tensiune in orice jonctiune semiconductoare...........care poate "crapa" intr-o clipire ![]() |
--------------------
Dacia
1410
1987 Inteligenta este un lux
|
|
ianacosti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 307 Joined: 6 August 07 From: Brasov-Campulung AG ![]() |
Se scoate si mufa de la uch, de fapt mufele de la toate calculatoarele
de pe masina, ca eu m-am jucat cu un uch cu microprocesorul ars de la o masina la care s-a sudat. De fapt nu se arde procesorul se ard diodele de protectie la supratensiuni care sunt puse pe fiecare pin al procesorului (in interiorul lui). |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2005
- BV 78 EDM SEAT TOLEDO NH 1.2 TSI 105 CP 2014
EX. DACIA SOLENZA 2005 |
|
k171074 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.725 Joined: 17 January 08 From: Bucuresti ![]() |
am dat jos tabla de protectie - galeria e fisurata in partea dreapta (presupun ca este cilindrul 1) ; fisura e un semicerc - aproximativ 75% din cerc => inca putin si se reteaza.
Mai merita sudata? Multumesc mult celor ca m-au avertizat in legatura cu sudura pe masina si arderea calculatorului !! Poate sa ma ajute cineva cu sudura galeriei sau cu o galerie noua - mai ieftina sau sh? Am intrebat la un magazin de piese dacia si se pare ca o galerie noua este 380 ron. Partea f ciudata este ca vanzatorul mi-a zis ca ii trebuie seria de sasiu ca sa imi dea galeria potrivita? Sunt mai multe modele de galerie de evacuare la 1,6 benzina? This post has been edited by k171074: 9 Oct 2009, 10:53 |
--------------------
dacia
logan+supernova+1410
1980-2006 Recycle, reduce consumption, walk. Stop climate change
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Cauta galerie la dezmembrari. Macar asa nu te mai obosesti cu sudatul si dezmembratul electronicii.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 05:33 |