Garantie extinsa
![]() ![]() ![]() |
Garantie extinsa
flobv |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 2 October 15 ![]() |
|
||
--------------------
vw
passat
B5.5 - 2004
|
|||
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.558 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Având în vedere că turbina este defectă din fabricație și deocamdată nu există o soluție DEFINITIVĂ (ci doar o ameliorare) și te poate lăsa cu mașina în drum la un moment dat când/dacă se rupe tija EWG sau se distruge pastila supapei de descărcare…, da, s-ar putea să merite o garanție de 5 ani/100.000km dacă te încadrezi la sub 20.000km parcurși pe an.
În funcție de rulajul anual poți alege și pe alte distanțe, nu doar 100k. Fă-ți socotelile bine. http://logan3wiki.wikidot.com/wiki:faq-generale#toc6 This post has been edited by DFA: 17 Nov 2023, 08:46 |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
flobv |
![]()
|
Va salut!
Multumesc frumos de raspuns, si da voi cantari bine situatia. Pacat ca procedura este mai complicata daca nu esti initiat de la inceput de agentul de vanzari, asa cum patit eu, incepind de la garantia extinsa si asigurarea CASCO, pentru care umblu acum, cu poze constatari, etc. Pentru garantia extinsa trebuie sunat la vocea clientului s.a.m.d Foarte util link-ul care l-ati oferit, l-am citit ”cu sete” si am constatat o problema : EU NU AM CARNET DE GARANTIE. Mi s-a oferit mapa neagra cu cele 2 manuale si o hartie ce reprezinta garantia instalatiei GPL. Am intrebat si un prieten care are masina de jumatate de an si nici el nu a primit asa ceva. Trebuie sa merg sa-l cer? This post has been edited by flobv: 17 Nov 2023, 22:50 |
--------------------
vw
passat
B5.5 - 2004
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.558 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Actele care trebuie să existe la livrarea mașinii ar trebui să fie:
Factura fiscală finală Manual de utilizare mașină Manual unitatea multimedia Certificatul de origine și garanție Landi Renzo - pentru ECO-G 100 Certificatul de fabricare și test rezervor GPL STAKO - pentru ECO-G 100 Proces verbal de predare-primire vehicul - Renault Romania Proces verbal de predare-primire vehicul - Dealer Dacia local Certificat de Conformitate și Omologare CE pentru vehicule complet fabricate (în franceză) Carte Identitate Vehicul - poate lipsi - sosește mai târziu Carnet de Garantie Anexă la întreținere pentru Carnet de Garantie Fisa de intretinere si garantie |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
flobv |
![]()
|
Certificatul de fabricare și test rezervor GPL STAKO - pentru ECO-G 100
Carnet de Garantie Anexă la întreținere pentru Carnet de Garantie Fisa de intretinere si garantie Eu acestea nu le am! |
--------------------
vw
passat
B5.5 - 2004
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.706 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
Sesizează in scris voce clientului.
Pt Casco și vara trecută pe site ul Allianz obțineai cam cea mai buna oferta RCA + diverse niveluri Casco. Brokerul prieten a zis că nu poate face oferă mai buna de pe piața. |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
DFA |
![]()
|
QUOTE(flobv @ 18 Nov 2023, 19:10) Certificatul de fabricare și test rezervor GPL STAKO - pentru ECO-G 100 Carnet de Garantie Anexă la întreținere pentru Carnet de Garantie Fisa de intretinere si garantie Eu acestea nu le am! Mai sus spuneai că nu ai primit CG... ![]() QUOTE(rue @ 19 Nov 2023, 08:03) Pt Casco și vara trecută pe site ul Allianz obțineai cam cea mai buna oferta RCA + diverse niveluri Casco. Brokerul prieten a zis că nu poate face oferă mai buna de pe piața. Adevărat! ![]() Am făcut la AT! |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
ex Logan I 1.5 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 06:41 |