Geam Electric Blocat, a ramas geamul blocat!
![]() ![]() ![]() |
Geam Electric Blocat, a ramas geamul blocat!
AdrianGTA |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 31 July 07 From: Buftea ![]() |
|
||
--------------------
Renault
CLIO ESTATE
2014
- IF-92-HAR ~Make room for the GTA~
|
|||
Brambus |
![]()
|
![]() member Group: Members Posts: 647 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
papucul de la motoras iesit sau motoras ars.
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
Sau un fir intrerupt.. am patit asa la o vectra.. si am reusit sa-l ridic cu un fir tras direct de la buton.
|
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
sabinmq |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 22 March 07 ![]() |
Este posibil sa se fi deteriorat lamela/'contactul de suprasarcina' - o lamela care protejeaza la maxim jos sau sus sa nu se arda siguranta, baniuesc ca este o lamela bimetalica cu rol de a decupla la sarcina mai mare decat aceea necesara pentru inchiderea/deschiderea geamului. In acest caz contactul a fost refacut pe direct cu atentionarea ca la deschide sau inchidere sa nu se insiste prea mult pt a nu se arde siguranta. Mai mult in http://www.daciaclub.ro/Geamuri-electrice-t107859.html
|
--------------------
dacia
solenza clima
2003 exista teorii infirmate de experimente dar niciodata experimentele nu pot fi infirmatate de teorie
"Atitudinea conteaza!!!" |
|
apostuviorel |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 4 May 07 ![]() |
Scoate fata portierei si uitate . Ps: Ai mare grija ptr ca fetele sunt prinse in suruburi si cu niste cleme de plastic care se pot deteriora(deci mai bine cumperi de rezerva cateva). Spor sa ai!
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003
|
|
AdrianGTA |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 31 July 07 From: Buftea ![]() |
Motorasul era ars. L-am desfacut si era plin de rugina. Am incercat sa il curat, dar am ajuns la plastic. Lamelele care faceau legatura cu capul acela, erau oxidate in ultimul hal. Tre sa cumpar altul.
![]() ![]() |
--------------------
Renault
CLIO ESTATE
2014
- IF-92-HAR ~Make room for the GTA~
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
|
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
YR-ZBG |
![]()
|
![]() membru sufletist Group: Members Posts: 814 Joined: 4 April 07 ![]() |
Partea cu izolarea in punga e si nu e o solutie avand in vedere condensul ce se poate forma. (vezi si problemele aparute la UCE bagate in punga)
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 Slz....buna masina...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 06:32 |