Geamurile din spate, se deschid singure
![]() ![]() ![]() |
Geamurile din spate, se deschid singure
ador13 |
![]()
|
||
![]() VADER Group: Members Posts: 263 Joined: 9 September 05 From: Mangalia ![]() |
|
||
--------------------
OPEL
ASTRA
H 2007
- CT-13-... EX: DACIA SOLENZA
|
|||
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am crezut asta pana am descoperit ca defapt pasagerii din spate le deschid accedental cand coboara (ating cu piciorul de maneta).
Solutia e sa scoti doar manetele si sa le pui in alta pozitie ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
nicu022003 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 537 Joined: 27 February 07 ![]() |
Asta mi s-a intamplat si la super nova si la logan de la trepidatii gropi etc ca sunt destule prin bucuresti in cat sa se deschida. Nu iti face probleme
|
--------------------
Volkswagen
Golf
2010
- B184PAN
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Pai incearca sa pui ceva vaselina pe macara si sa pui manerele de inchis geamul in asa fel incat sa stea manerul spre inchiderea geamului, adica sa aiba maciulia aia din capat spre bancheta din spate.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
QUOTE(free_fiber @ 19 Apr 2007, 11:24) Si eu am crezut asta pana am descoperit ca defapt pasagerii din spate le deschid accedental cand coboara (ating cu piciorul de maneta). Solutia e sa scoti doar manetele si sa le pui in alta pozitie ![]() Subscriu...la fel pateam si eu, daca nu urca nimeni in spate nu am nici o pb ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
GabyT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Si eu subscriu... PASAGERII SUNT DE VINA, nu masina
![]() De fiecare data cand fac pe transportatorul, mi-a intrat in reflex sa verific geamurile pe spate; asta e, un alt sistem "inteligent" marca Dacia ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2003 Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006 MIO C520 |
|
ador13 |
![]()
|
![]() VADER Group: Members Posts: 263 Joined: 9 September 05 From: Mangalia ![]() |
O sa scot manerele de la geamuri cateva zile, sa vedem daca mai face.
Nu de alta, dar tot simteam mereu ca este curent in masina si nu intelegeam de ce. La hernia mea de disc, curentul asta e o mana cereasca. Off-topic: traiasca Cernobalul, ca mai am o gramada de prieteni asa tot pe la vreo 30 de ani care au coloana varza... ![]() |
--------------------
OPEL
ASTRA
H 2007
- CT-13-... EX: DACIA SOLENZA
|
|
toto |
![]()
|
![]() Destul de fost membru Group: Members Posts: 432 Joined: 26 April 04 From: Bucuresti ![]() |
as zice eu iar ca e un lucru avansat lasat de frantuji pe mana romanilor, dar iar spuneti ca sunt carcotas...
problema e ca eu le-am schimbat in cateva pozitii pana acum si tot nu am reusit sa anulez deschiderea lor cu picioarele... ![]() |
--------------------
Honda
CIVIC
5D 1.8 Sport M/T - '07 romania, frumoasa tara...pacat ca e locuita...
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Eu le-am pus manerele paralele cu podeaua si cu maciulia inspre bancheta spate. In felul acesta daca au chef sa se deschida macar nu le ajuta si greutatea manerului de deschidere, ci acesta ingreuneaza treaba asta. In plus in pozitia aia se pare ca sunt cel mai greu de deschis cu 'picioarele' pasagerilor din spate.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Aveti grija daca modificati pozitia manerelor sa puteti rabata bancheta spate cu geamurile spate inchise.
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
andrei041 |
![]()
|
![]() 2/E Group: Members Posts: 165 Joined: 28 April 07 From: Constanta ![]() |
Si eu am aceeasi problema cu geamurile spate ... si in masina nu sta nimeni in spate. O sa incerc smecheria cu schimbarea pozitiei manerelor, poate scap de bataia asta de cap (de cateva ori m'am trezit cu apa in masina dupa ploaie
![]() |
--------------------
Ford
Fiesta 1.4 tdci
2008 - Ghia
|
|
gogo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 2 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu am gasit o pozitie a manerelor care ma multumeste. Sunt indreptate cu maciulia catre spatarele scaunelor fata, un pic in sus fata de paralela cu podeaua. Am mers cu diferiti oameni in spate si nu se mai deschid.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
- B-32-JCJ "Great spirits have always encountered violent opposition from mediocre minds. "Einstein
|
|
Abu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 22 November 04 From: Ploiesti ![]() |
Pozitia specificata de GOGO e cea mai buna si dpdv al rabatarii banchetei.
|
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5dCi
2007
|
|
andrei041 |
![]()
|
![]() 2/E Group: Members Posts: 165 Joined: 28 April 07 From: Constanta ![]() |
Am inteles cum trebuie asezate manerele ... insa poate are careva timp sa'mi zica si mie cum se demonteaza manerele (singurele manere de geamuri care le'am demontat sunt la berlina alor mei ... insa aici vad ca e alt sistem). Sunt prinse cumva cu surub/piulita sau doar trebuie tras?
|
--------------------
Ford
Fiesta 1.4 tdci
2008 - Ghia
|
|
toto |
![]()
|
![]() Destul de fost membru Group: Members Posts: 432 Joined: 26 April 04 From: Bucuresti ![]() |
dacia, deci romania: trebuie tras ca nesimtitul, si eventual sa bagi una, doua surubelnita sub urechile alea ca sa-ti fie mai usor...
![]() daca o sa dai la o parte aparatoarea/capacul dinspre panoul usilor o sa vezi ca se prinde in 4 urechi pe ax... daca nu le-ai scos niciodata o sa fie mai greu...pe urma se mai lasa dar tot greu ies mie mi-e frica de fiecare data ca pe la inceput mereu imi loveam/zgariam mainile... ![]() |
--------------------
Honda
CIVIC
5D 1.8 Sport M/T - '07 romania, frumoasa tara...pacat ca e locuita...
|
|
Fancyman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 September 04 From: Pitesti ![]() |
Nu va mai chinuiti degeaba. Macaralele de pe SLZ sint de kko. (UAMT)
|
--------------------
Stepway
1,0Tce
Confort/Laureate/Variant
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 09:16 |