Ce îmbunătățiri ați făcut DSN-urile voastre?, topic universal pentru îmbunătățiri.
![]() ![]() ![]() |
Ce îmbunătățiri ați făcut DSN-urile voastre?, topic universal pentru îmbunătățiri.
anecula_08 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.871 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Solenza
Europa cu AC - 1.4 MPI / Renault Laguna 2
Facelift - 1.6 16v / Dacia Logan Stepway - 1.0 TCE
|
|||
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
dar nu o sa se incalzeasca motorul mai tare ?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
anecula_08 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.871 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Mai tare - nu, mai repede - poate
|
--------------------
Dacia Solenza
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Puiu82 ne poate spune daca influenteaza in vreun fel incalzirea motorului deoarece el are demult pe masina.Din ce m-am documentat nu sunt probleme,efectele sunt benefice,iarna cel putin mentine motorul cald mai mult timp.
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Nu influenteaza cu nimic rau. Efectele pozitive ar fi zgomotele mai reduse catre compartimentul interior, respectiv exteriorul masinii, iar iarna caldura ce este mentinuta mult mai bine spre compartimentul motor.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
dymmy |
![]()
|
M-a parasit DSN-ul ! Raman...in club...always! Group: Members Posts: 272 Joined: 12 July 10 ![]() |
QUOTE(BoR @ 4 Apr 2011, 20:51) Sistemul de prindere e cu niste braduti din plastic.Acestia se fixeaza in orificiile de pe nervurile capotei. Referitor la pret,pana anul trecut se vindeau in targul Vitan cu 100ron/buc,deci adaos de 100% fata de pretul producatorului. Referitor la pretul pe transport nu stiu cat este,eu am facut deja comanda si iti spun dupa ce voi primi produsul cat a costat pe distanta Craiova- Buzau. Astept sa-mi comunici pretul total...si dupa ce l-ai montat opinii! multumesc |
--------------------
dacia
supernova
2003 europa
- IS-- ---
|
|
sorelfaby |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 290 Joined: 3 December 09 From: Bucuresti/Militari ![]() |
imbunatatiri recente;praguri+aparatori noroi fata,proiectoare gen solenza home made+platband sub suportii politei
Attached thumbnail(s) 01042011042.jpg ( Size: 198.84k ) Number of downloads: 1649 01042011046.jpg ( Size: 188.63k ) Number of downloads: 1803 |
--------------------
Dacia/Opel/BMW
Supernova///Astra G///Seria 316ti
2002/2002/2000
- B-794-DNA
|
|
anecula_08 |
![]()
|
Pe mine m-a costat transportul 40 lei prin Cargus, deci nu ii recomand. Cei de la Fan au preturi mai mici.
|
--------------------
Dacia Solenza
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Am primit si eu astazi insonorizantul pentru capota.Cu multumiri doamnei Raluca Chiroiu,reprezentantul firmei producatoare,pentru amabilitate,seriozitate,promptitudine.
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Lada 1200 Combi
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
acum am sunat-o pe dna raluca pt 2 buc. foarte amabila. pt cei ce doresc..dati cu incredere un mail la adresa de mai sus si specificati cate buc si cu ce firma de curierat. spor.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
buna carpa dar vedeti cand ploua sa nu intre apa in ea sau sa tina apa si sa rugineasca capota pe interior.
La mine intra prin orifici si ccand ridic capota dupa ploaie curge din ea cel putin trei sferturi de pahar daca nu mai bine. Pentru a atenua si mai bine zgomotul e sa se monteze pe exterior pe peretele de foc asa zis perete de foc intre motor si tabla de la pedalier spre alternator si in sus in spatele filtrului de aer. 9 Apr 2011, 21:36: QUOTE(sorelfaby @ 7 Apr 2011, 12:21) imbunatatiri recente;praguri+aparatori noroi fata,proiectoare gen solenza home made+platband sub suportii politei Daca nu o ti mult si o vei da nu te mai intereseaza de praguri daca o ti mai mult de 3-4 ani vei avea probleme cu pragurile deoarece cand ploua o sa-ti retina umezeala intre aparatorile de prag si prag . Da frumos dar e nesanatos , am vazut destule ruginite la praguri datorita ca au avut montate aparatori de prag. This post has been edited by djasu82: 9 Apr 2011, 20:36 |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
tr04www |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.122 Joined: 13 October 09 From: Bucuresti ![]() |
eu am avut la break, praguri din alea ''false'', aproape un an de zile.si cand le-am dat jos, pragurile originale ale masinii erau la fel ca atunci cand am montat plasticele alea.dar eu, inainte de a monta pragurile de plastic, am uns cu vaselina pragurile de tabla ale masinii.
sorelfaby, daca nu ai facut asa, da pragurile alea jos si unge cu vaselina pragurile masinii, fiindca alea de plastic retin umezeala foarte mult timp intre ele si pragul masinii. si rezulatul dintre umezeala si pragul masinii, peste ceva timp, s-ar putea sa nu iti placa. This post has been edited by tr04www: 10 Apr 2011, 14:56 |
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
Clublife |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 8 January 11 ![]() |
sorel , zi-mi te rog si mie , ce aparatori de noroi ai pus pe fata? eu am incercat cu unele si nu s-au asezat cum trebuie. vad ca la tine stau super. poate pui si un pret. toate bune!
|
--------------------
dacia
logan
2005 Ambiance
|
|
sorelfaby |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 290 Joined: 3 December 09 From: Bucuresti/Militari ![]() |
15ron.targ vitan am cerut de solenza si mi lea dat pe astea.nu sau potrivit din prima.au fost ajustate.
|
--------------------
Dacia/Opel/BMW
Supernova///Astra G///Seria 316ti
2002/2002/2000
- B-794-DNA
|
|
vick_supernova |
![]()
|
![]() Membru Dacia Group: Members Posts: 238 Joined: 3 November 09 ![]() |
care doneaza pleoape de supernova?
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001/comfort
- VL 03 WXS
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
De unde pana unde? Pleopele costa 30-40, ca doar se fac manual din fibra, si se gasesc greu.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
vick_supernova |
![]()
|
adica e cineva care le face pe aici pe forum?
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001/comfort
- VL 03 WXS
|
|
robert1991 |
![]()
|
robert1991 Group: Members Posts: 922 Joined: 13 October 09 From: pitesti ![]() |
era pe la bursa bogyciu parca ! nu mai stiu sigur ! dar nu am mai vazut de mult topicul !
|
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
BoR |
![]()
|
Am reusit sa montez insonorizantul pe capota.Destul de greu am gasit braduti care sa se potriveasca.
Va mai prezint si alte ''imbunatatiri'' necesare datorita juniorului familiei.Scaunelul am vrut neaparat sa fie asortat la culoarea masinii.Pe tunelul central am asezat un fel de vinilin pentru a proteja mocheta. Attached thumbnail(s) insonorizant_capota_scaun_001.jpg ( Size: 1.05mb ) Number of downloads: 1298 insonorizant_capota_scaun_002.jpg ( Size: 1.1mb ) Number of downloads: 1301 insonorizant_capota_scaun_004.jpg ( Size: 925.78k ) Number of downloads: 1367 insonorizant_capota_scaun_005.jpg ( Size: 790.7k ) Number of downloads: 716 insonorizant_capota_scaun_006.jpg ( Size: 910.92k ) Number of downloads: 692 |
--------------------
Dacia SuperNova/
Lada 1200 Combi
|
|
gygyscafes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 16 December 09 From: Tg-Jiu ![]() |
Ai observat ceva diferente placut sesizabile dupa montarea insonorizantului? Ai revopsit de curand SuperNova? Ca arata prea bine.
This post has been edited by gygyscafes: 30 Apr 2011, 18:32 |
--------------------
Dacia, Renault
SuperNova, Laguna II
2002 Clima, 120 CP Ca sa iti dai seama ca esti prost, trebuie totusi, sa iti mearga mintea.
|
|
anecula_08 |
![]()
|
BOR, s-a asezat super la tn. La mine a trebuit sa "ciopartesc" din ea sa se aseje. Eu am prins-o momentan cu 5 soricei, saptamana asta urmand sa ii cumpar braduti.
|
--------------------
Dacia Solenza
|
|
robert1991 |
![]()
|
robert1991 Group: Members Posts: 922 Joined: 13 October 09 From: pitesti ![]() |
2 imbunatatiri bune asta cu blana si vinilinul ala e util ca nu mai murdaresti mocheta dar nu este prea estetic
![]() sa iti traiasca ala micu ! ![]() |
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
BoR |
![]()
|
@gygyscafes: abia am montat blana,diferenta de zgomot exista,dar nu este mare.Masina are vopseaua originala din 2002,dar sta in garaj;
@anecula08: da,este facuta special pentru capota de nova,de aceea. @robert1991:multumesc,sa vina si la voi cand va veni vremea.E mare bucurie. ![]() |
--------------------
Dacia SuperNova/
Lada 1200 Combi
|
|
vick_supernova |
![]()
|
ce scaune imi recomandati sa montez pe copilasu meu, dar in afara de cele de supernova? adica sa se monteze usor si sa fie si mai confortabile decat cele existente.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001/comfort
- VL 03 WXS
|
|
Maskatu |
![]()
|
De megane sau de clio sau orice, numai sa masori inainte sa incapa si sa poti monta usor sinele de podea.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
vick_supernova |
![]()
|
dar vunele care sa le montezi direct pe suporti existenti, se gasesc. adica sa nu mai tai suporti sa le montez direct pe suporti masini?
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001/comfort
- VL 03 WXS
|
|
91_CTL |
![]()
|
![]() am multe de invatat...... Group: Members Posts: 195 Joined: 25 November 10 From: Facaeni, Ialomita ![]() |
Asa ceva m-ar interesa si pe mine, niste scaune care se potrivesc direct pe suportii existenti, fara modificari la prindere. Ma gandeam la cele de Cielo, daca s-ar potrivi, am vazut ca nu sunt inalte dar nu stiu cum au prinderile.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Clima 2001 Nr. inmatriculare: Fara numar, fara numar......
|
|
Laika |
![]()
|
![]() DaciaClub Group: Members Posts: 555 Joined: 7 November 10 From: Sibiu ![]() |
Acum mult timp un om intelept spunea
![]() [quote=Maskatu,18 Nov 2010, 11:06] Lampa de gaz? Ma faci sa rad. Normal ca am folosit si lampa si apa rece si degripant. Iti zic eu ca cel putin 50-60% din suruburile de la roti, nu se mai desfac nici daca faci plecaciuni langa ele. In timp de la atata rugina, suruburile se sudeaza in ea si nu prea mai ai ce sa faci. Precizez ca suruburile s-au desfacut fara lampa de gaz, fara bataie de cap ci in conditii normale in care se poate desface orice surub strans ptr siguranta masinii.Interiorul bucsilor erau desprinse de pe cauciuc si mi-a fost foarte usor sa le schimb fara bataie, am bagat un bonfaier prin ele si am taiat camasa in 3 locuri. La introducere s-a folosit o mengina vaselina si o tubulara. Capatul de bara am ramas uimit cat de usor s-a desfacut. Concluzia e ca nu s-a sudat nimic si acel procent este foarte eronat, iar rugaciunile au fost pastrate ptr seara la culcare ![]() Promit ca voi fi foarte sincer si cand voi desface partea dreapta ![]() This post has been edited by Laika: 6 May 2011, 09:06 |
--------------------
Ex Dacia
Super Nova
2001
- SB 05 APW Pana la capat!
|
|
Maskatu |
![]()
|
Te mananca? Ai avut tu noroc chior. Atat.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Laika |
![]()
|
![]() DaciaClub Group: Members Posts: 555 Joined: 7 November 10 From: Sibiu ![]() |
O poti numi o refulare
![]() ![]() Vedem ce va fi in dreapta ![]() ![]() |
--------------------
Ex Dacia
Super Nova
2001
- SB 05 APW Pana la capat!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 15:08 |