IZOLARE FONICA APARTAMENT, SE OCUPA CAREVA CU ASA CEVA? PLATESC!!
![]() ![]() ![]() |
IZOLARE FONICA APARTAMENT, SE OCUPA CAREVA CU ASA CEVA? PLATESC!!
DAN_DANIEL |
![]()
|
||
![]() STAGIAR Group: Members Posts: 167 Joined: 15 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
berlina
2000
|
|||
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
eu am facut ceva in genul termopane 4 camere, vata minerala si polistiren expandat si usa de termopan si nu mai aud de afara si nici macar dincolo de usa
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
DAN_DANIEL |
![]()
|
Problema e cu peretii ca sunt foarte subtiri, e un ecou fantastic. Il aud pe taicamiu cand sforaie si nu pot dormi de el, AS VREA SA IMI FAC CEVA DE GENU ASTA CU POLIESTER, etc, dar sa nu se auda nici muzica atunci cand o dau tare. Usa de la intrare ma gandeam sa fie din aia dubla, din lemn, Aia din termopan se mai aude cat de cat prin ea.
|
--------------------
DACIA
berlina
2000
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Probabil vrei polistiren nu Poliester... Cauti niste vata minerala peste care pui polistiren EXTRUDAT (nu expandat) care e mult mai dens. Peste astea pui o placa de rigips si peste rigips pui burete. Ca si la studiourile de radio. Este burete exact in forma cofragului de oua.Evita pe cat posibil suprafetele plane pentru ca suprafetele plane reflecta sunetul. Daca nu gasesti bureste ondulat nu pune burete plan ca nu ai rezolvat nimic. Asa avem noi facut in studioul de radio si vreau sa iti spun ca se aude super muzica din studio si de afara nu intra nici un sunet.
![]() Suma respetcelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Bill |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 28 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Polistirenul nu izoleaza fonic. Vata minerala doar. Pt. solutii profesionale, gen burete in forma cofragului de oua, gasesti pe net cu duiumul.
Pe tine te intereseaza doar sa izolezi peretii nu si podeaua si tavanul. Pt. asta e mai ieftin, vata minerala si rigips. Succes! |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
DAN_DANIEL |
![]()
|
vata aia minerala e sanatoasa oare? Am inteles ca vata de sticla e toxica, aia minerala cum o fi? E camera in care mai si dorm.
This post has been edited by DAN_DANIEL: 20 Apr 2007, 02:52 |
--------------------
DACIA
berlina
2000
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Este vorba de polistiren EXTRUDAT care este un foarte bun izolat termic si fonic...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Bill |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 28 March 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DAN_DANIEL @ 20 Apr 2007, 02:49) vata aia minerala e sanatoasa oare? Am inteles ca vata de sticla e toxica, aia minerala cum o fi? E camera in care mai si dorm. Vata minerala se afla intre perete si rigips. Avantajul e ca nu se face mizerie deloc in casa atunci cand se pune. Vezi ca e un forum puternic pe MisiuneaCasa.ro, afli acolo mai multe detalii. |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 05:08 |