Imbecili autohtoni, de toate soiurile
![]() ![]() ![]() |
Imbecili autohtoni, de toate soiurile
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 604 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
|
--------------------
ex. Renault
19 Europa
1997
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.790 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.960 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
asta e nimic.
Cand am divortat de prima sotie, ea m a amenintat ca daca divortez o sa ma aranjeze ea pe mine. Asa incat prin niste manevre mi a calculat partaj de vreo 9000 de lei asta in 2007 ceea ce era cam 8 salarii de ale mele pe atunci. Ea fiind ferm convinsa ca m a nenorocit pe viata ca o sa vand apartamentul de la parinti ca sa platesc partajul, facuse deja actele pentru executare silita, venise executorul la mine la usa. Ceea ce nu stia ea era ca eu aveam deja banii si inca mai multi decat credea ea. Deci felipe important este ca femeile sa nu stie niciodata cati bani ai. Pana nu ai deplina incredere in ele. 3 Apr 2025, 10:19: După cum ar zice Cluj. In femei și în frane cu plăcuțe ceramica sa nu ai niciodată încredere This post has been edited by axabrt: 3 Apr 2025, 10:19 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.067 Joined: 11 February 04 ![]() |
vorba celor de la Parazitii:
"Sa n-ai incredere-n femei si-n franele de Dacie" Puteai sa o joci si tu pe foasta, sa ii zici ca iti dau acu 1/4 din partaj, luna viitoare 1/4 si tot asa; Asa s-a prins ca ai bani; |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Bine ar fi sa nu te casatoresti cu ea pana nu ai deplina incredere totusi...
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.505 Joined: 3 January 05 ![]() |
Ce ne facem fără generali, dacă începe vreun război?
https://golazo.ro/ilie-nastase-tenis-nicuso...s-hp-ultima-ora |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.960 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Oare s au deschis airbagurile
https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/incid...naltime-3187695 7 Apr 2025, 06:13: Azi dimineață în mașină un anunț la radio : "Firma nustiucum angajează operatooor..." In mintea mea se produce mai mult cuvinte doar că urmarea m a lăsat mască. Operator salubritate.!! Pe bune? Nu putea să zică gunoier. Pe timpul meu așa le zicea Se vede că s demodat. Acuma și meseria de gunoier trebuie împachetat frumos. Se ofereau prime, bonuri de masa și chiar și diurna daca strangi gunoiul în alta localitate . M am gândit să aplic și eu, cred că totuși salarriul motivant este mai mare decât ăla de inginer This post has been edited by axabrt: 7 Apr 2025, 06:13 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.515 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Ingineri se mai gasesc!
![]() |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Atentie! Postarile din acest topic care fac referire la alti useri daciaclub se vor considera jignire sau atac la persoana (pct 2. e)) si se vor sanctiona conform regulamentului forumului (pct 7. e)) .
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 06:47 |