DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Incalzire luneta LOGAN MCV, rupta :(

Konstantin2010
post 23 Jun 2011, 10:44
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare,
Sper sa fi postat unde trebuie,
Am reusit sa rup unul din cele 2 picioruse de prindere a cablurilor care duc la incalzirea geamului de la usa stanga spate a portbagajului la MCV-ul meu.
Practic,acum firul care in capat are acel "T" lipit pe geam,pe "plasa" aia de incalzire e deslipit.
Am observat ca intre metalul lui si contactul de prindere pe geam era ca un fel de lipici/adeziv(banuiesc ca era conductor).
L-am razuit(era intarit) ,am curatat si conectorul(e o lamela lipita de geam) si am incercat cu letcon-ul sa le lipesc,pe acel T de la firul de alimentare ,fludorul a prins pe T insa pe conectorul din geam nu prinde deloc.Acel conector de la geam e inconjurat de un fel de plastelina care se si topeste cand conectorul e incalzit,deci acum sunt in impas.
Se paseste vreun fel de adeziv care sa reziste si la temperatura(banuiesc ca se incalzeste acea "jonctiune" si sa fie si conductoare?
Sa merg intr-un service?
Cam ce costori implica toata nebunia asta?
Multumesc anticipat

--------------------
dacia Logan 2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
EUGEN2008
post 23 Jun 2011, 10:53
Post #2

Membru autentic

From: Brasov

la service te duci degeaba ca n-au cu ce sa te ajute, mai degraba la un centru de reparari parbrize , se pot lipi bornele respective insa trebuie sa gasesti persoana capabila sa faca treaba asta nu doar "curajosi" care sa incerce si sa strice mai tare , sa incalzeasca acolo pana-ti topeste masticul ce tine geamul sau sa-ti strice si mai tare firele imprimate pe sticla. Incearca prin pagini galbene sau pe net pana gaseti un centru reparatii parbrize.

--------------------
LOGAN LAUREATE 2006
La omu sarac nici boii nu trag !
+
GIC
post 24 Jun 2011, 10:37
Post #3

Doar membru

From: Oradea

Cauta Bison Electro sau similare.

--------------------
Dacia Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L - 2002
Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 11th May 2025 - 05:05
Forum Renault