Incarcat butelii,, de voiaj :)
![]() ![]() ![]() |
Incarcat butelii,, de voiaj :)
Littledevil |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 26 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Passat 1.9 TDI
- B 77 MSC As fii fericit daca as avea noroc de bani, cum am de prosti!
|
|||
laurian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Littledevil @ 10 Jul 2006, 12:02) Are cineva idee unde pot incarca 2 butelii de voiaj, pe vremea lu' "impuscatul" stiu ce era pe langa fabrica chibrit. Sambata plec plin tara si mi-ar prinde f. bine sa le am incarcate ![]() Multumiri anticipate. In cartierul Damaroaia, exista o statie de incarcat butelii. |
--------------------
Logan
MCV 1.6 16V
2006
- B39xxx Asus 636 ; SPVM700;
Intek H520 +KL40+President ML145 |
|
Littledevil |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 26 November 05 ![]() |
Imi poti da niste indicatii cat de cat exacte?
|
--------------------
Volkswagen
Passat 1.9 TDI
- B 77 MSC As fii fericit daca as avea noroc de bani, cum am de prosti!
|
|
laurian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Littledevil @ 11 Jul 2006, 00:45) La capatul autobusului 331. Este un gen de rond. In sensul in care a venit autobusul, pe o strada jumatate stanga, dupa 100 m, este depozitul. Oricum acolo stie toata lumea. Daca mergi cu autoturismul, treci pe langa Romexpo, apoi hotel Flora, treci pe sub pod, faci stanga pe Jiului, parca ii spune, si la capat, e bulevardul Gloriei. |
--------------------
Logan
MCV 1.6 16V
2006
- B39xxx Asus 636 ; SPVM700;
Intek H520 +KL40+President ML145 |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
da poti sa o incarci si dintr-una mare daca ai furtun.da in aer liber:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
mateimatei |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu te duce in damaroaia ptr ca acolo eu am primit de la tuciurii apa in loc de gaze.
Recomand soseaua Dr taberei-Domnesti. |
--------------------
Renault
Megane
Estate dCi-1.5-80 CP/2005
|
|
BodoC |
![]()
|
![]() Membru in plina criza Group: Members Posts: 152 Joined: 9 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Oficial NU se mai incarca butelii de voiaj in Bucuresti.
In Damaroaia, vis-a-vis de poarta Butan-gaz (cred), pe o straduta, (are si indicator) e un tip care incarca, si poti sa urmaresti operatiunea. Acum... daca in butelia mare are apa... o cam furi:( QUOTE(mateimatei @ 26 Jul 2006, 13:41) Si aia sint blonzi? This post has been edited by BodoC: 26 Jul 2006, 23:06 |
--------------------
Logan
Prestige 1,6 16V
2008 Acel ce fara de care nu poate fi ceea ce este!
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
apa in butelie?mai bine vi le incarc eu:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
baubauu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 31 July 06 ![]() |
Incearca la statiile Gpl auto. Eu acolo am incarcat-o pe a mea cu 10 ron si a fost Ok.
|
--------------------
Dacia
Logan 1,5 DCi
2006/Ambition
|
|
critianoprea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 3 August 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Dar butelie si aragaz de voiaj, noi, de unde poti cumpara?
Nu vreau din cele mici (CampinGaz) desi pe site au si modele mai mari, pt România sunt exportate numai aragazuri cu un singur ochi. Cele cu doua ochiuri sunt aproape de cele normale. Iar butelia necesara este din cea mare, pt case. merci, |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2002 1.4 8v
- AG 11 ECO
|
|
mihailogan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 14 March 06 From: Bucuresti ![]() |
mai se incarca pe undeva butelii camping? daca stie cineva unde
|
--------------------
Dacia Logan
Preferance 1.4
2005
- B 90 PIx
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
Dar la statiile gpl ce are?
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
ydaniel |
![]()
|
nu mai incarca nimenea la statii de gpl-unii au si anunturi.
singura statie unde se mai risca e cea de langa biserica cataloca de la pasaju baneasa. |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
pai ar trebui sa veniti la botosani. aici incarca fara probleme.
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Bunicu' unui amic incarca d-astea mici dintr-una mare.
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
mihailogan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 14 March 06 From: Bucuresti ![]() |
pai atunci sa o arunc ce sa fac ? ca nu or fii de unica folosinta
|
--------------------
Dacia Logan
Preferance 1.4
2005
- B 90 PIx
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ba-s cam de unica folosinta.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
mihailogan |
![]()
|
de unica folosinta stiu ca-s alea de le iei din supermarket , de 200 grame sau 500, asta e daia de 5 kg cu arzator
|
--------------------
Dacia Logan
Preferance 1.4
2005
- B 90 PIx
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(mihailogan @ 10 May 2010, 19:32) Noi soferii de tir avem butelii de voiaj de toate felurile si de toate marimile.Cum le incarcam?Se ia de la un atelier care monteaza instalatii GPL un buson gat sau cum s-o numi piesa aia in care se infige pistolul.Se merge la un strungar cu butelia si piesa respectiva si se face o reductie filetata intre ele.Se incarca la orice benzinarie cu autoservire. |
--------------------
a
b
c
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
in Arad incarca la rompetrol, in Micalaca
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Trebuie sa gasiti pe cineva care are o butelie normala si un furtun cu care sa legati butelia normala la butelia voastra.
Legati butelia de voiaj la una normala si ati rezolvat problema. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Si p-aia mare o agatati cu fundu'-n sus de ceva, ca sa mearga treaba mai bine si mai eficient.
Eventual fumati cateva tigari langa ele pana se rezolva treaba. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ba, o fi criza, da' chiar asa?...
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Pe vremuri asa incarcam butelia de voiaj, era un nene care se ocupa de asa ceva, dar nu mai tin minte cat ne costa.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Merced |
![]()
|
Pe vremuri stiu ca le duceau ai mei la petrochimie la niste cunostinte. Acu' ce dracu' sa ma incarce aia acolo...
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
ydaniel |
![]()
|
e cea mai buna metoda descrisa de merced.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Merced |
![]()
|
Este, pacat ca-s niste probleme: trebuie sa ai Petrochimia langa oras, daca o ai, tre sa ai cunostinte acolo, si daca ai si d-alea sigur ai la alte sectii, ca aia care incarcau butelii pe sub mana s-au dus de mult.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
ache2 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 9 October 03 From: Berceni, PH ![]() |
la (aproape) orice benzinarie cu GPL, cu conditia sa aiba adaptor ...
mai nou asa se incarca si buteliile alea clasice ... |
--------------------
FIAS / Baikal
Clona BROWNING / IJ 18 MN
calibru 12 / 223Rem
- PH-07-LUD, PH-10-CJF
|
|
DB77AAA |
![]()
|
![]() DB77AAA Group: Members Posts: 175 Joined: 4 August 05 From: targoviste ![]() |
Cu siguranta doua stati GPL din trei au posibilitatea sa o incarce.
|
--------------------
ex: oltcit, dacia
12 TRS, 1325
1996, 1995
- DB77AAA, DB05PHZ
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
parca Borcea se ocupa cu asa ceva..
îl pot întreba, daca vreti. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 05:16 |