Intamplari din trafic
![]() ![]() ![]() ![]() |
Intamplari din trafic
bgdrenault |
![]()
|
||
![]() bgd Group: Members Posts: 3.549 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
|
||
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|||
meg2s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.154 Joined: 5 November 15 From: Bucuresti ![]() |
Scuze, eu ma refeream la ultimul video - cel urcat de @medelin
La cel cu tirul nu cred ca era nimic de dezbatut - e limpede cristal! |
--------------------
CUPRA
Formentor
(2023) e-Hybrid++ 204CP (Ex) Megane Sedan Privilege (2008) 1.5 dCi 78kW && Megane 4 GT (2018) 1.6 dCi 163CP EDC
(Ex) Skoda Octavia 4 Style++ (2022) 2.0 TDI 150 DSG |
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.549 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Pai e cam similara
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.092 Joined: 11 February 04 ![]() |
cat timp nu se pocnesc, e ok!
Colegul ar fi trebuit sa fie pe centru acolo; La camion, acesta trebuia sa se incadreze langa centrul giratoriului iar turismul sa stea cuminte; Cand te pui cu elefantul, iti trage una! This post has been edited by dizzy: 5 Jun 2025, 11:03 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
bgdrenault |
![]()
|
camionul se afla unde trebuie, vezi ca banda are indicatii de dreapta si inainte
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 614 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
Legat de postarea #2333, situația este interpretabilă.
Pentru ca nu poate fi ignorat marcajul, perfect vizibil, de pe carosabil. Care are rol de indicator de circulatie si in consecinta trebuie respectat. In cazul de față, la intrare in sensul giratoriu, este clar semnalizata, pe prima bandă, directia de deplasare doar la dreapta sau inainte. Camionul a făcut stânga, așa că este vinovat. Totodată, conform legii, la schimbarea direccției de deplasare, în cazul de față trecerea de pe banda 2 pe banda 1, ești obligat să te asiguri și să acorzi prioritate. Automobilistul e clar că nu a făcut întocmai, așa că este vinovat. Dacă privim acum în ansamblu situația, ar trebui să fie culpă comună. Dar... niciodată nu ști cum interpretează polițistul. Am înțeles că și la ei sunt opinii diferite legat de circulația prin giratorii. |
--------------------
ex. Renault
19 Europa
1997
|
|
bgdrenault |
![]()
|
ia mai vezi la aia cu camionul
ce numesti tu inainte in sensul giratoriu? ca la dreapta a luat o cel cu masina mica Nu ai o ”alta” dreapta Deci camionul o lua inainte, asa cum permitea banda This post has been edited by bgdrenault: 5 Jun 2025, 12:32 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 614 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
Ai dreptate, efectul fisheye al camerei m-a indus in eroare, aveam impresia că ieșirea la care s-au accidentat nu e prima la dreapta ci următoarea... În aceste circumstanțe automobilistul e unicul vinovat.
|
--------------------
ex. Renault
19 Europa
1997
|
|
medelin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 569 Joined: 23 May 10 ![]() |
QUOTE(meg2s @ 5 Jun 2025, 09:34) E cu dus-intors situatia aia... Pentru a folosi iesirea din giratoriu de la secunda 43-44, ar fi fost cinstit si corect sa se faca schimbarea din B2 in B1 pe la secunda 36-37 cel tarziu. Altfel, asa cum e pe filmare, iesirea din giratoriu e echivalenta cu iesirea in dreapta de pe un drum principal direct din banda 2. Da, stim - multi practica sportul asta, dar nu inseamna ca este corect. Passat trebuia oricum sa cedeze, dar masina din care se filmeaza a semnalizat iesirea din giratoriu (sau schimbarea de banda)? Ca daca Passat n-a vazut semnal o fi presupus ca masina din girel ramane in B2 si a zis ca incape si el in B1 - se practica si asta frecvent... Ai dreptate. Puteam sa ma incadrez corect pe banda. Initial voiam sa intorc pentru ca trebuia sa ajung fix vis-a-vis dr locul unde i-a sarit capota renault-ului. Dar am avut experiente naspa cand a trebuit sa franeze 10 tiruri dupa mine ca sa intru pe o intrare ingusta din prima banda, asa ca m-am decis in rond sa o iau pe acea iesire si sa merg paralel pe un drum de pamant 200m si sa nu incurc pe nimeni. Acum, un alt aspect care nu se vede ca nu am pus filmarea din spate, e ca aveam masina care intra cu viteza in rond, in dreapta mea, si am mai patit si asa, sa vina pe dreapta si sa ma depaseasca si sa vina pe b1 si sa faca stanga cu mine. De semnalizat e greu sa nu o fac, caci e in reflex, numai ca soarele cumva il orbea pe cel cu pasatul, asa ca sanse mici sa fi vazut semnalul meu dreapta de pe aripa. Si mai eram si putin speriat de cel cu capota, unde a trebuit sa franez brusc, am pus avarii si din spate veneau masini cu viteza. Ma asteptam acolo sa vina unul si sa ne faca sandwich. Pe camera nu arata asa dramatic, dar voiam sa plec cat mai repede de acolo. |
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
- b 22 auz 7-B-798 Chiar existand tractorul,plugul il trag cu inima!
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Nu uitati ca sunteti la clipuri video, deci 'intamplarile din trafic' puse aici trebuie sa fie tot clipuri video. Daca nu aveti clipuri, postati pozele si articolele la Cafenea, nu aici.
Cine posteaza linkuri, poze sau povesti aici va fi sanctionat pentru off-topic! |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th June 2025 - 14:51 |