Jante si anvelope iarna
![]() ![]() ![]() |
Jante si anvelope iarna
xatax |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 11 January 13 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Spring
2021
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
parca CB era 60.1 la Reno. Dar cum SPring are centrare pe prezoane nu pe butuc din ce am vazut pe FB s-ar putea sa nu conteze deloc.Capture.JPG ( Size: 193.48k )
Number of downloads: 255
This post has been edited by einstein1984: 25 Nov 2021, 14:19 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
xatax |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 11 January 13 ![]() |
Da ... CB 60.1 corect.
Dar conteaza foarte mult prinderea pe spate a rotii, altfel poti afecta tamburul la placutele de frana. Deci solutie cu jante CB60.1 exista ? |
--------------------
Dacia
Spring
2021
|
|
gigiore |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 14 January 20 From: Timisoara ![]() |
Unele Springuri au venit cu inel de centrare, altele nu.
Chiar daca nu are centrare pe fata, la rotile din spate capacelele alea care acopera piulita centrala de la butuc sunt iesite in afara cativa mm. Diametrul capacelului e putin mai mic decat gaura centrala a jantei originale, dar trebuie masurat exact diametrul sa vezi daca niste jante cu CB mai mic ar fi ok. De aliaj am vazut ca au gasit unii exact dimensiunea. P.S. Pe mine nu m-a interesat in mod special, ca am ales varianta cea mai comoda: All Season. Din moment ce masina va merge exclusiv in oras si aici e eveniment cand e mai frig de -5 si zapada e doar o fulguiala, asta mi-ar mai fi trebuit, sa ma scarpin in cur ca maimuta. This post has been edited by gigiore: 25 Nov 2021, 14:45 |
--------------------
Dacia
Spring
Confort +
|
|
Narita.Mircea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 27 November 21 ![]() |
Salut.
Am și eu aceeași problema, îmi caut un set de jante de tabla sau de aliaj pentru cauciucurile de vara (deja am montat un set de anvelope de iarna pe Șpringul meu. Că o concluzie , trebuie janta de 4,5 j x14, cu 4x100 găurile iar gaura centrala de 60.1 mm. Corect? Iar ET cat trebuie sa fie, 35 sau 45? This post has been edited by Narita.Mircea: 30 Nov 2021, 18:29 |
--------------------
Dacia
Spring
2021
|
|
alexis |
![]()
|
![]() daciot Group: Members Posts: 204 Joined: 30 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Salut tuturor. Eu mi-am cumparat de pe eMag jante de tabla 5.5x14 4x100 ET36 60,1 pentru Clio II/Campus/Storia/Megane/Twingo. 170 lei bucata.
Le-am incaltat cu cauciucuri de iarna KUMHO WP51 WINTERCRAFT 165/70R14 81T. Rotile se potrivesc perfect. This post has been edited by alexis: 7 Dec 2021, 14:14 |
--------------------
Dacia
Spring
2021
- B XX HXX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
decat laufenn de vara, mai bine un set de allseason, mai ales daca nu stai la munte cu ea.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
einstein1984 |
![]()
|
https://www.tyrereviews.com/Article/2023-Ty...r-Tyre-Test.htm Capture.JPG ( Size: 120.72k )
Number of downloads: 62
O anvelopa all season testata intre 11 anvelope de iarna, si nu a iesit pe ultimul loc la nimic... Poate la ranca sau SF gheorghe nu e ideala, dar in zone extracarpatice si de campie ar face fata bine merci. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 05:27 |