Joc in cutie (viteze).....cred !, Parca se misca schimbatorul mai rau ca la vechea da
![]() ![]() ![]() |
Joc in cutie (viteze).....cred !, Parca se misca schimbatorul mai rau ca la vechea da
Pioul |
![]()
|
||
![]() [IrefutabiluL] Group: Members Posts: 215 Joined: 14 December 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Prestige™
1.6
16v
|
|||
Marso |
![]()
|
![]() ***Membru*** Group: Members Posts: 547 Joined: 1 September 06 From: Bu***esti ![]() |
cred ca prietenul tau are alt tip de cutie pe DCI (pe cablu din cate stiu eu) ...probeaza schimbatorul altcuiva tot cu prestige
![]() This post has been edited by Marso: 30 Jan 2008, 08:35 |
--------------------
Logan
Laureate 1.6 MPI
2006 Gri Perla + GPL Renault Megane Privilege 1.6 16V Bleu
MCV Laureate 1.5 DCI 2007 Gri Platine |
|
Brainie |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 464 Joined: 2 May 07 From: Bucuresti ![]() |
O cunoștință (cu mașină de 3 ani, 1.6 MPI) care avea joc (foarte) mare la schimbător s-a dus la garanții, i-au schimbat ceva (cred că tot schimbătorul, cu articulația de jos cu tot), și pe urmă avea joc mai mic decât mine, cu mașină de vreo 3-4 luni la momentul respectiv. Nu am informații despre evoluția jocului schimbătorului nou (schimbarea s-a făcut prin septembrie).
|
--------------------
Ex Dacia 1310 Li ;
Ex Logan ABS+ 1.6 MPI
2007
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Se schimba bucsa de teflon de la imbinarea intre timoneria de vine de la cutie si "batul" schimbatorului.
Eu am montat termofit pe ea si se intepenise numai bine. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Pioul |
![]()
|
![]() [IrefutabiluL] Group: Members Posts: 215 Joined: 14 December 06 From: Bucuresti ![]() |
ar fi bine ca problema sa fie decat aceasta "bucsa"....
eu ma gandesc la ce e mai rau....probleme in cutie..... ![]() sa mai astept pana ma duc cu ea la a-2-a revizie (vreo 2-3 luni) sau nu e bine sa stau cu el asa....sa nu faca din ce in ce mai rau... ?? ce ziceti ?! si mai nou se reseteaza comp. de bord cand vrea muschii lui....am auzit ca "asa face toate"...?!?? |
--------------------
Prestige™
1.6
16v
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Totusi mai incearca sa conduci si un Logan cu cutie de viteze pe tija, sa fii sigur ca nu "asa face toate".
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
La un Logan binecunoscut mie deja se aproprie de a 2-a schimbare de bucsa. 33000km.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
Mihai_eon |
![]()
|
![]() Mihai Group: Members Posts: 364 Joined: 9 January 08 From: Bucuresti ![]() |
klaus cam cat costa bucsa de teflon ,se poate schimba si de noi ,sau e ceva complicat,cum ai izolat cu termofit?
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti
2008 1.6 benzina + gpl !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
undemerg |
![]()
|
![]() Fan Logan Group: Members Posts: 448 Joined: 15 February 05 From: Bucuresti ![]() |
revin si eu cu rugamintea de a se explica un pic mai detaliat ce implica schimbarea acelei bucse, ca am aceeasi problema.
Multumesc This post has been edited by undemerg: 27 Mar 2008, 15:26 |
--------------------
Renault
Symbol I
2009 1.5DCI 84
|
|
voinicel |
![]()
|
![]() Noua mea pisica Group: Members Posts: 149 Joined: 9 June 06 ![]() |
Daca nu ma insel bucsa e cea din poza.
Attached thumbnail(s) bucsa.JPG ( Size: 39.84k ) Number of downloads: 693 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
|
|
razvanescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 6 January 05 ![]() |
Se schimba bucsa aia in cazul in care jocul e de la ea, insa la a mea nu are joc deloc in bucsa dar se misca din timonerie cu tot cu bara care duce dinspre bucsa pana la cutie. Are joc aproximativ 2 cm mai ales cand misc maneta schimbatorului lateral.
|
--------------------
Logan Preference 1,6
|
|
undemerg |
![]()
|
![]() Fan Logan Group: Members Posts: 448 Joined: 15 February 05 From: Bucuresti ![]() |
o sa ma uit si eu maine, sper totusi sa fie din bucsa... se schimba usor, sau n-are rost sa incerc sa-mi bag nasul? mie nu-mi suna a foarte complicat, dar cine stie...
|
--------------------
Renault
Symbol I
2009 1.5DCI 84
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 04:09 |