Joc mare in caseta de directie pe dreapta, la 7500 de KM !
![]() ![]() ![]() |
Joc mare in caseta de directie pe dreapta, la 7500 de KM !
Valeriu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 20 April 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan /Break 1997
- B71xxx/B40YYY Un lucru care incepe bine se termina prost. Un lucru care incepe prost de termina si mai prost. (by Murphy)
|
|||
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Ce versiune de echipare ai? (Ambiance, Preferance, etc....)
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
Valeriu |
![]()
|
Am Ambiance. Evident ca la inceput au incercat sa ma plimbe cu texte ca <asa face toate> , dar , le-am spus ca , intimplator ,ma pricep. Si ca la altele <nu face> !
|
--------------------
Dacia
Logan /Break 1997
- B71xxx/B40YYY Un lucru care incepe bine se termina prost. Un lucru care incepe prost de termina si mai prost. (by Murphy)
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Eram sigur ca ai Ambiance, banuiesc ca nu ai optat pentru servodirectie, si ai caseta manuala, deja eu cred ca m-am consacrat ca fiind paranoicul forumului in materie de casete manuale!
![]() Spune-mi, te rog, cand ai cumparat masina ca sa verific teoria cum ca masinile din 2006 nu mai au probleme cu caseta. |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
Valeriu |
![]()
|
masina este luata in iulie , anul trecut, deci are aproape un an , nu are servo. Tin sa precizez ca jocul l-am simtit din primele luni , dar dealer-ul m-a trombonit ca <e zgomot specific> si, bineinteles <asa face toate>
This post has been edited by DFA: 14 Jun 2006, 07:58 |
--------------------
Dacia
Logan /Break 1997
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
La cati au avut probleme cu casetele manuale ,trebuie sa recunosc ca dealerul are dreptate : asa face toate si este zgomot specific .
Mai trebuie doar completat ca si pozitia urmatoare : Logan urcat pe elevator astepatand cuminte sa i se schimbe caseta de directie este tot specifica marcii . ![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
tinere22 |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 29 April 06 ![]() |
Ehee dragii mosului tin sa va contrazic
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA+++CLIO
1410--SYMBOL
2004
- EDY
|
|
Valeriu |
![]()
|
QUOTE(tinere22 @ 26 Jun 2006, 22:58) Ehee dragii mosului tin sa va contrazic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Iar eu tin sa te contrazic la rindul meu , masina nici acum nu a fost rezolvata , deci, daca vrei , ne putem intilni sa vezi cam cit de mare este jocul, fiind insa in caseta si nu in capatele de bara , nu este chiar asa de periculos. in afara de asta , eu nu prea folosesc masina asta , mai am un break pe gaz pe care il alerg prin Bucuresti , Loganul este doar pt. <afara> Cit despre inginerii aia cu capul pe umeri, sa fim seriosi.... veteranul in virsta avea cam 24 de ani. Intimplator , sunt de meserie ...mecanicul care umbla la masina era muuuult mai cu experianta ca ei. Asa ca , probabil cursurile alea de bucatari... |
--------------------
Dacia
Logan /Break 1997
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Nu cunosti pe cineva la RAR? sa te duci sa-ti faca o revizie acolo? sunt curios ce ar zice cei de la RAR legat de asta...
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Valeriu |
![]()
|
QUOTE(Slider @ 27 Jun 2006, 08:30) Nu cunosti pe cineva la RAR? sa te duci sa-ti faca o revizie acolo? sunt curios ce ar zice cei de la RAR legat de asta... ce sa zica , ma resping la verificare ![]() Vineri ma duc sa o fac , a venit in sfirsit caseta , probabil cu caruta a venit , de a durat 2 saptamini, va spun pe urma cum a fost. Si, spre dezamagirea lor , va trebui sa imi dea si cutia de viteze jos , dar asta e alta poveste ....placa de presiune sau priza ... |
--------------------
Dacia
Logan /Break 1997
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Daca da si cutia jos..e clar ce va iesi ..
This post has been edited by eXtenSion: 1 Jul 2006, 21:11 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
tinere22 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 29 April 06 ![]() |
[SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1]
QUOTE(Valeriu @ 27 Jun 2006, 07:30) Iar eu tin sa te contrazic la rindul meu , masina nici acum nu a fost rezolvata , deci, daca vrei , ne putem intilni sa vezi cam cit de mare este jocul, fiind insa in caseta si nu in capatele de bara , nu este chiar asa de periculos. in afara de asta , eu nu prea folosesc masina asta , mai am un break pe gaz pe care il alerg prin Bucuresti , Loganul este doar pt. <afara> Cit despre inginerii aia cu capul pe umeri, sa fim seriosi.... veteranul in virsta avea cam 24 de ani. Intimplator , sunt de meserie ...mecanicul care umbla la masina era muuuult mai cu experianta ca ei. Asa ca , probabil cursurile alea de bucatari... Tin sa te contrazic---Jocul in caseta este la fel de periculos ca si cel din capetele de bara.Daca e chiar asa cum zici tu e grav,chiar foarte grav.In legatura cu domnul de 24 de ani probabil a terminat Agronomia sau Medicina ![]() Chiar m-ai facut curios cu jocul mai ales ca zici ca e mare.Intamplator sunt si eu de meserie si cam stiu exact despre ce e vorba. |
--------------------
DACIA+++CLIO
1410--SYMBOL
2004
- EDY
|
|
Valeriu |
![]()
|
Jocul era in interior in partea dreapta , imi pare rau ca nu am filmat cind trageau de caseta , chiar dupa ce au dat-o jos. Se misca in sus si jos de parca era caseta de Dacie normala fara bucsa in ea. M-am uitat atent , nu se poate umbla in ea , deci , daca se mai intimpla , va trebui sa dovedesc defectul de fabricatie, ca altfel , probabil costa o gramada de bani. Oricum, operatia de inlocuire s-a executat destul de greu , dar si mai greu a fost cu geometria , am revenit de 2 ori, ba tragea in stinga , ba in dreapta, acum merge drept , dar volanul este f. putin intr-o parte. Mi s-a facut lehamite de <meserias> mai ales ca am vazut ca se uita la monitorul ala ca vitelul la porta noua.
Ce naiba trebuie sa fii doctor in mecanica , daca programul iti arata clar unde mai trebuie sa umbli , mai si subliniaza cu rosu unde nu este in regula ?????? |
--------------------
Dacia
Logan /Break 1997
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
ha! la fel am patit si eu dupa ce mi-au schimbat caseta de directie la meridian.
am revenit pentru geometrie de 4 ori! pustiul ala de la geometrie era tare nedumerit ca nu a reusit sa o faca sa nu ii dea eroare la geometrie! niste incompetenti! i-am spus sefului de service ca imi sta stramb volanul acum si a zis ca nu se poate regla din geometrie de la capetele de bara.. etc am mai povestit asta.. chiar si ultima data, pe ecran tot eroare ii arata, desi masina acum este ok, nu trage stanga dreapta iar volanul sta aproape drept (f.f.f. putin spre dreapta sta) |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
prody |
![]()
|
Mie imi este tare frica de probleme la caseta dupa garantie. Una noua costa doar 10 milioane, plus manopera, etc.
Si zici ca nu se poate umbla la bucsa? Nasol..., ma gandeam ca daca ni se vor defecta in viitor, sa putem sa le rezolvam ieftin. Totusi, cred ca nu ai fost atent, doar si ei in fabrica au ansamblat caseta aia , nu vine turnata, trebuie acces la orice element, parerea mea e ca in garantie au ordin sa schimbe cu totul, in afara garantiei se poate schimba si bucsa. Doamne, sper sa fie asa! ![]() This post has been edited by prody: 22 Jul 2006, 15:14 |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
QUOTE(prody @ 22 Jul 2006, 16:13) Incercati la www.servodirectii.com. Referitor la caseta, nu faci mare branza schimband bucsa aia de teflon. Se roade mecanismul ax-cremaliera si ala e facut din conserva de pateu - cedeaza ffff usor This post has been edited by colombina29: 26 Jul 2006, 22:23 |
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
Valeriu |
![]()
|
Am uitat sa va spun , de cind am schimbat caseta , directia merge mai greu, de unde eram asa de incintat ca merge usor si fara servo. O fi vre-o legatura ?
|
--------------------
Dacia
Logan /Break 1997
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
eu dupa ce mi-au schimbat caseta nu am observat nici o diferenta in usurinta/greutatea manevrarii volanului (directie manuala).
tin insa sa precizez ca am intalnit loganuri mpi cu servo, la care mergea diferit casetele (una mai greu, alta mai usor) |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
mihaib32nfs |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 20 January 05 ![]() |
nu va suparati dar va prind astia fara garantie peste 3ani si va cer pe o caseta 1000E,dacia nu este o firma care sa respecte pretul in functie de masina si daca ceva se potriveste la un nou model dacia pretul la acel obiect se dubleaza vezi pret kit distributie
de 1.5mil la 3mil?????????????????Ganditi-Va!!!!!! |
--------------------
dsn/hyundai elantra
clima/exclusiv
2001/2012
- b86rzv
|
|
Valeriu |
![]()
|
Dupa garantie , cine mai cumpara piese cu emblema dacia ?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan /Break 1997
|
|
mihaib32nfs |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 20 January 05 ![]() |
da ai mare dreptate,dar montarea unde o faci la un sevice din curte,nu cred ca dai o avere pe o piese riscind a o monta prost marind paguba si mai mult
|
--------------------
dsn/hyundai elantra
clima/exclusiv
2001/2012
- b86rzv
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 06:13 |