Lacul Morii si Chiajna, Cateva vorbe si mai multe poze
![]() ![]() ![]() |
Lacul Morii si Chiajna, Cateva vorbe si mai multe poze
miki |
![]()
|
||
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.211 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Aºılırsa |
|||
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.188 Joined: 29 May 06 ![]() |
QUOTE(nasty @ 28 Apr 2025, 08:13) Parcã s-a mai discutat de proiectul de la Politehnicã, Energeticâ: https://stiintasiinginerie.ro/wp-content/up...AVANTAJOASE.pdf Mersi. La teorie stam bine, practica ne omoara. De ce sa-si bata cineva capu' ca sa uzineze un debit de apa? 28 Apr 2025, 23:48: QUOTE(miki @ 28 Apr 2025, 09:55) Primaria sect 6 nu poate sa amenajeze tot lacul Nu este in administrarea ei, sint parti ce tin de Chiajna/Rosu/Dudu Dudu si Rosu sunt sate componente ale comunei Chiajna. Din cate stiu, lacul propriu-zis si digul / malurile sunt in priorietatea Apelor Romane, PS 6 doar il administraza si tot ce face acolo este cu acordul Apelor Romane. E ok ce s-a facut pana acum, aspetam continuarea. This post has been edited by gibonu: 28 Apr 2025, 21:48 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.211 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai s 6 a facut doar in partea de linga cringasi
Adica cam p eunde ar avea autoritate... in restul lacului n-a facut nimic S-a mai facut promenada aia.... dar de catre primaria Chiajna Si cam atit. Sint curios ce o sa iasa pe insula aia Era multa verdeata... acu e doar un santier , copacii disparuti..... Parerea mea este ca dca se matura, se puneau cosuri si patrule de politie maidaneza ( locala) era suficient Poate niste "calistenice" ar mai fi mers Nu trebuie chioscuri, terase.....prostii d-astea... tiganii Da' oi fi eu mai deplasat This post has been edited by miki: 29 Apr 2025, 07:20 |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Aºılırsa |
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.188 Joined: 29 May 06 ![]() |
QUOTE(miki @ 29 Apr 2025, 09:18) Pai s 6 a facut doar in partea de linga cringasi Adica cam p eunde ar avea autoritate... in restul lacului n-a facut nimic Din cate stiu, tot ce a facut PS 6 pana acum s-a facut cu acordul celor de la Apele Romane. Parca spune Ciucu ca sigurele plante pe care le il lasa Apele Romane sa le planteze pe pergolele de pe dig sunt doar o specie de iedera cu radacina in ghiveci. Vedem cu rezolva si bucata de dig intre insula si varsarea Dambovitei in lac. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 06:59 |