Lamurire numere inmatriculare..., W S T,W S N , W P O , W S W...
![]() ![]() ![]() |
Lamurire numere inmatriculare..., W S T,W S N , W P O , W S W...
Alexu7 |
![]()
|
||
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
||
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(Lexy @ 13 Jun 2005, 09:20) Da are cineva idee unde se fac placute din astea cu numar numai ca in loc de numar sa scrie un nume..am vazut la o gagicuta si vreau si eu ![]() QUOTE(costi @ 13 Jun 2005, 10:40) Am eu una pe care scrie SONY primita cadou de la un coforumist tirist. ![]() This post has been edited by Sony: 15 Aug 2007, 20:24 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
lautrec |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 24 February 05 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(Ake @ 14 Aug 2007, 13:18) Un cocalar (genul bronzat 150kg + lant aur de 1kg) de pe la mine din cartier (isi luase un A4, SH - vreo 5 ani, dar negru si cu geamuri fumurii) si l-am auzit la spalatorie cum se lauda ca are el pe cineva la politie care-i poate da numere cu WST. Pana la urma a reusit, dar nu cu B ci cu CL. I-o folosi la ceva? ![]() si prin cluj am vazut de cateva ori un mercedes negru, SBxxWST. ce mi-a atras atentia era ca S-ul de la inceput era decolorat ![]() ![]() |
--------------------
Dacia/Seat/Suzuki
Logan/Toledo/GS500E
2007/2008/1993
- Lautrec
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
As dori sa dedic tuturor manelozaurilor si cocalarilor numarul de inmatriculare B01LOR(!)
![]() This post has been edited by GoGu: 15 Aug 2007, 20:48 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
Super tare, bravo!!!
![]() ![]() |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
dadustar |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 1 December 07 ![]() |
Explicatie pentru numere distantate si cu W sau alte nebunii
Cand vezi o masina de genu asta sti imediat ca ai de-a face cu un mistret manelar (sau o purcica unturoasa de asemenea manelara) inauntru. Adica este pentru identificare ,da ei nu stiu asta..... ei zic ca sunt Smecheri, Periculosi, De la Politie, ,De la Guvern, De la Partid , de la CC al PCR, Moderni, de la Revolutionari, Shukari, de la SRI, Rude cu Guta, fratele lui Armani, finu lui Gucci, Bosi, in realitate sunt Cocalari cocliti albi/negri, manelari, burtosi, cefe groase, scarbosi, plini de ei, parveniti, ce o fi in capul lor, maimute, Cam asa sta treaba cu numerele astea P.S. extrem de important Cruciulite multe si oribile eventual in toate colturile e obligatorii !! |
--------------------
Dacia
Logan
2007
- b75sni
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Literele labartate contravin standardelor si TEORETIC sunt ilegale;a fost si un reportaj pe la stiri pe tema asta.Cel care era seful pe la aia care fabricau numerele dadea din umeri la intrebarea reporterului:"Pai stiti cum e..." http://www.antena3.ro/stiri/romania/placut...tiei_57325.html
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dadustar @ 14 Mar 2009, 15:40) Explicatie pentru numere distantate si cu W sau alte nebunii Cand vezi o masina de genu asta sti imediat ca ai de-a face cu un mistret manelar (sau o purcica unturoasa de asemenea manelara) inauntru. Adica este pentru identificare ,da ei nu stiu asta..... ei zic ca sunt Smecheri, Periculosi, De la Politie, ,De la Guvern, De la Partid , de la CC al PCR, Moderni, de la Revolutionari, Shukari, de la SRI, Rude cu Guta, fratele lui Armani, finu lui Gucci, Bosi, in realitate sunt Cocalari cocliti albi/negri, manelari, burtosi, cefe groase, scarbosi, plini de ei, parveniti, ce o fi in capul lor, maimute, Cam asa sta treaba cu numerele astea P.S. extrem de important Cruciulite multe si oribile eventual in toate colturile e obligatorii !! eu cred ca ti-a dat unu cu litere cracanate o moe sau a mictionat pe tine si esti cam frustrat ca n-ai avut ce sa-i faci.. ai inghitit in sec .. asta e ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
S-a discutat si s-a lamurit demult, pe forum, treaba ca sunt ilegale.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
QUOTE(semit @ 14 Mar 2009, 17:17) eu cred ca ti-a dat unu cu litere cracanate o moe sau a mictionat pe tine si esti cam frustrat ca n-ai avut ce sa-i faci.. ai inghitit in sec .. asta e ![]() Asta e raspuns de moderator..?Nasol...Eu daca scriam asa ceva probabil ca zburam vreo 3 zile de pe forum,nu? This post has been edited by daniM: 14 Mar 2009, 17:24 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
chiar ca
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
apropo de masini dinastea, acum ceva vreme zarisem pe Bd Lapusneanu in C-ta o masina neagra (audi A8 mi se pare) care avea un girofar albastru pe bord, si care gonea, am estimat io, cam cu 100+ km/h... din nefericire nu am apucat sa vad ce nr are, a trecut prea repede...
![]() sa precizez aici ca avea absolut toate geamurile (inclusiv parbriz) negre, tot ce se vedea in interior era girofaru mai sus mentionat This post has been edited by SSilent: 14 Mar 2009, 21:35 |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
ionut81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.031 Joined: 18 February 09 From: Bucuresti ![]() |
care este problema? fiecare cum se descurca. daca am nr. :cracanat: si ascult manele,disco,hip-hop si altele ori cum este considerat cocalar.TOTUL DEPINDE CUMTE COMPORTI IN TRAFIC.parerea mea si sper ca nu am suparat pe nimeni
![]() |
--------------------
Nu am
SSSjep
1900 toamna ................................................................................
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu am WLD, dar l-am ales doar pentru ca nu mai erau VLD si pentru ca-mi place ideea W(I)LD.
![]() Altfel, semne si insemne de smecher din numerele de masina... Un singur cuvant caracterizeaza toata agitatia asta si anume FRUSTRARE. Da, pe vremea lu' Nea' Nicu', cei care aveau numere cu 3 cifre erau musai cu "ochii albastri", probabil ca de atunci a aparut ideea asta ca numerele ar trebui sa insemne ceva. Tovarasu' avea 1 B 101 This post has been edited by VladG: 14 Mar 2009, 22:34 |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(dadustar @ 14 Mar 2009, 17:10) Explicatie pentru numere distantate si cu W sau alte nebunii Cand vezi o masina de genu asta sti imediat ca ai de-a face cu un mistret manelar (sau o purcica unturoasa de asemenea manelara) inauntru. Adica este pentru identificare ,da ei nu stiu asta..... ei zic ca sunt Smecheri, Periculosi, De la Politie, ,De la Guvern, De la Partid , de la CC al PCR, Moderni, de la Revolutionari, Shukari, de la SRI, Rude cu Guta, fratele lui Armani, finu lui Gucci, Bosi, in realitate sunt Cocalari cocliti albi/negri, manelari, burtosi, cefe groase, scarbosi, plini de ei, parveniti, ce o fi in capul lor, maimute, Cam asa sta treaba cu numerele astea P.S. extrem de important Cruciulite multe si oribile eventual in toate colturile e obligatorii !! QUOTE(semit @ 14 Mar 2009, 18:47) eu cred ca ti-a dat unu cu litere cracanate o moe sau a mictionat pe tine si esti cam frustrat ca n-ai avut ce sa-i faci.. ai inghitit in sec .. asta e ![]() Mare dreptate ai Semit ![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Jack Daniel's: la intrebarea ta despre ce se-ntimpla peste Ocean raspunsul este: cam da.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Apropo de numere labartate.... Am observat ca sunt mai putine decat erau inainte cu vechile placute cu "RO + Steagul RO" decat "RO - UE"...
Confirmati? Am intrebat un politist si cica se dau mult mai greu acuma, nu ajunge sa dea orice gigel 50 de euro... |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dadustar @ 14 Mar 2009, 16:40) Explicatie pentru numere distantate si cu W sau alte nebunii Cand vezi o masina de genu asta sti imediat ca ai de-a face cu un mistret manelar (sau o purcica unturoasa de asemenea manelara) inauntru. Adica este pentru identificare ,da ei nu stiu asta..... ei zic ca sunt Smecheri, Periculosi, De la Politie, ,De la Guvern, De la Partid , de la CC al PCR, Moderni, de la Revolutionari, Shukari, de la SRI, Rude cu Guta, fratele lui Armani, finu lui Gucci, Bosi, in realitate sunt Cocalari cocliti albi/negri, manelari, burtosi, cefe groase, scarbosi, plini de ei, parveniti, ce o fi in capul lor, maimute, Cam asa sta treaba cu numerele astea P.S. extrem de important Cruciulite multe si oribile eventual in toate colturile e obligatorii !! Asta cine naiba e? Avea dreptate cine zicea ca si-a luat-o de la unu si probabil pe drept si acu isi varsa frustrarile pe aici.....adevarul e ca toti martafoii tind sa creada ca elaboreaza afirmatii cu valoare de adevar |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Acum cativa ani erau la moda nr gen xx-$$ (fost 88) - xxx. Mai pe scurt toti tarasesnii (adica tarani adusi la oras) modificau cu vopsea orice litera si nr. sa arate a $. Deh, din pacate simbolul de euro e mai dificil de falsificat.
Totusi recent am zrit un tarasean cu nr Bv - 10-NUT, desi initial am inteles din el BV IONUT si ma gandeam cum dracu a reusit ... deh, in mandra noastra patrie cei cu 2 perechi de testicule (a lor si a pilei evident) pot face ce vor ... Succese! |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
Mihay_88 |
![]()
|
![]() fan megane :) Group: Members Posts: 428 Joined: 12 April 07 ![]() |
eu cred ca voi de fapt sunteti invidiosi ca nu aveti si voi.
ce ... mea conteaza ce numere au aia ?? ca sunt distantate ca sunt labartate ca sunt cu q cu w? nu mai puteti merge pe sosea de ei? sau va incomodeaza cu ceva? la orice fel de discutie de genul asta apare acelasi raspus : sunt cocalari domne daca au dalea, dalea , si dalealalte.oricum 100 de soferi 100 de situluri de mers si 100 caractere ! |
--------------------
Privilege
1.5
2006
- B 999-XXX Tot ce e bun tre' sa dispara din aceasta tara....
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
foarte tare mihai
![]() chiar ca... asta e atacul deceniului... daca tie nu-ti place ceva la cineva, gata, e cocalar, evident... asta nu inseamna ca ar trebuii sa facem toate tampeniile de prost gust, dar de exemplu nu inteleg ce daca omu prin nr. preferentiale a reusit sa-si puna numele pe placuta de inmatriculare? CARE E PROBLEMA?!?!? atata timp cat nu are anumite chestii pe masina care mie unu mi se par de prost gust (dar deh, gusturile nu se discuta) gen: toba cu leduri, radiator cu leduri (nu neoane, leduri) "dacia logan 2.0 TDi V16 W12" , si jenti stil capace spinnere de bazar si alte mici "finishing touches" pe masina... e ok uitati aici echivalare... ce mi-e ca umblu cu virgula "nike" pe luneta, ce mi-e ca umblu cu "daciaclub.ro" pe luneta? a? atata timp cat un anumit trim, sau nr. sau orice alt ceva pe o masina e in limita bunului simt (acum intervine si cealalta chestie, ce intelege fiecare prin bun simt) e ok, si atata timp cat nu o strica estetic/functional |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(Lord Hades @ 15 Mar 2009, 13:14) Acum cativa ani erau la moda nr gen xx-$$ (fost 88) - xxx. Mai pe scurt toti tarasesnii (adica tarani adusi la oras) modificau cu vopsea orice litera si nr. sa arate a $. Deh, din pacate simbolul de euro e mai dificil de falsificat. Totusi recent am zrit un tarasean cu nr Bv - 10-NUT, desi initial am inteles din el BV IONUT si ma gandeam cum dracu a reusit ... deh, in mandra noastra patrie cei cu 2 perechi de testicule (a lor si a pilei evident) pot face ce vor ... Succese! sa treci prin BR ,o sa te saturi de cate numere cu NUT sunt ![]() Si legat de numere cand se construia drumu intre slobosia si a2 ,io si un amic vedem in fata un matizel cu nr B XX RXN ,ma gandesc eu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 16 Mar 2009, 03:44 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
si mie mi se pare labareala chestia asta cu wst-ul, literele labartate sau alte rahaturi din astea. Inseamna ca sunt frustrat? Nu de alta, dar nu inteleg cu ce le creste unora putza mai mare, daca isi pun numere din astea la masina..
bineinteles, ii scoatem din schema asta pe aia ce si-au luat numere gen wst la intamplare ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Da de fapt ce va deranjaza la numerele astea?
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
nustu ca miemi plac arata mai dragutz
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(OAP @ 16 Mar 2009, 22:56) smecheria care razbate din ele. Mai ales ca numerele labartate sigur nu is facute la intamplare. Bune , rele, astea is regulile privind placuta de inmatriculare.. Despre numerele gen wst, razbate doar prostia aluia de se zbate sa obtina asemenea numere. Ca ala de le-a primit la rand .. nu are nici o vina ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Ma dar acri sunt strugurii astia
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(aphophis @ 16 Mar 2009, 23:46) aici se dau la rand, tot vad un Matiz cu WST, o Dacie 1300 cu WOW, samd, normale, nu labartate, labartate nu am vazut decat cu B, aici in ca nu a ajuns tigatia damboviteana , infectia si coruptia de la biroul de inmatriculari de la voi, unde primesti numere ilegale chiar de la autoritatile statului daca ai bani. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa fiti voi sanatosi cate autoturisme MI circula printre noi, conduse de oameni bazati, cu 2-3 randuri de acte si de placute de inmatriculare.
Nici una cu W, alea sunt pentru cine crede in "puterea lui dubluve". |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 05:50 |