Loc de parcare la Romana in Bucuresti, In timpul zilei
![]() ![]() ![]() |
Loc de parcare la Romana in Bucuresti, In timpul zilei
dragosmanea |
![]()
|
||
![]() DA, am Logan! Group: Members Posts: 202 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
LOGAN
Preference 1.4
- LGN
|
|||
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Incearca pe Caderea Bastiliei
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
sau pe straduta care merge spre qpub
|
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Ori unde pe trotuar ... si daca sunteti 2 atunci se paote chiar ori unde ....
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
eurro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
pe Caderea Bastiliei sau Cihosky, dar la prima ora daca vrei sa ai vre-o sansa sa gasesti loc.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Ai grija cu stradutele ca poate faci cum am patit eu.Am fost cu un prieten, trebuia sa ajungem pe o straduta pe langa romana, si normal ca nu am gasit loc de parcare la 12 in dreptul adresei unde trebuia sa ajungem. Asa ca am parcat la 2-3 sute de metri distanta. La 20 min., cand ne-am intors la masina, deja era un nene, la vre-o 70+ care dadea tarcoale masinii si facea scandal ca am parcat in fata curtii lui...
This post has been edited by St: 13 Mar 2007, 15:48 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
eurro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
daca nu blochezi iesirea din curtea cuiva, sau masina, nu iti spune nimeni nimic pe acolo, la ce trafic intens se desfasoara pe stradutele alea, am ceva experienta cu zona respectiva.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Sigur nu-i blocam iesirea din curte, pentru ca in curtea aia nu prea avea loc o masina la cat de mica era
![]() This post has been edited by St: 13 Mar 2007, 16:29 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
eurro |
![]()
|
sincer, e prima data cand aud despre asemenea incident in zona stradutelor alea, si am parcat personal de n-ori, alti prieteni/colegi la fel... paote ai prins tu o zi nasoala.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|
St |
![]()
|
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Incearca pe Mendeleev,este o parcare cu plata.
|
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
eurro |
![]()
|
poate si asta, cine stie, sunt multi care se uita si la numar inainte sa reactioneze. dar pe acolo sunt numere din toata tara, ale celor care vin prin ASE, asa ca nu cred ca asta sa fie motivul.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.188 Joined: 29 May 06 ![]() |
Pe Caderea Bastiliei este cam aglomeratie, dar mai gasesti loc. Incearca si pe stadutele de langa, care merg inspre SNSPA.
Poti sa mai incerci pe langa parcul Gradina Icoanei, la vreo 5 min de mers pe jos de Romana. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Uita de Caderea Bastiliei, daca ai noroc parchezi pe la jumatate si in cazul asta mai bine parchezi la Inter.
Recomandarea mea, este sa intri pe Ana Ipatescu, si pe prima strada la dreapta, pe Visarion, 80% gasesti loc.Asta pentru ca strada are sens unic, si tot care vin acolo vin dinspre Cadere, si nu au voie... Daca iti convine mai mult, la coloane dreapta, dreapta iar spre piata Lahovari dupa fostul hotel Dorobanti, dreapta inca o data, si acolo sunt e o alee care duce spre MC... In functie de ora la care ajungi ai mari sanse sa gasesti un loc liber ![]() Sau pe straduta de langa parcul dinspre Gradina Icoanei... Succes ! L.E.: Ah, acum am remarcat ca nu te deranjeaza parcarea cu plata. Tot dinspre Lahovari e un Dalli in fata la Flamingo ![]() This post has been edited by altisone: 15 Mar 2007, 14:11 |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
catalin80 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mihai0070 @ 13 Mar 2007, 15:07) Ori unde pe trotuar ... si daca sunteti 2 atunci se paote chiar ori unde .... ![]() ![]() probabil esti mandru de fapta ta , dar nu cred ca te-ai gandit daca incurci sau nu circulatia cu masina lasata in drum... "traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul" |
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
dragosmanea |
![]()
|
![]() DA, am Logan! Group: Members Posts: 202 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Va multumesc pentru raspunsuri. Am fost zilele trecute pe la 12 cu un taxi, am ajuns mai devreme si am zis sa fac o plimbare pe jos sa cercetez zona.
Pe Caderea Bastiliei nici un loc, nici macar mai departe. Spre Lahovari si in parcarea cu plata de la Flamingo la fel, full de full, nici macar un Tico nu incapea nicaieri. De frigider nici nu mai vorbesc. Se pare ca unica solutie ramane serviciul de taxi, m-a costat 6lei pana in Romana, stau la Eroilor. Si putin offtopic... In zona cetrala e jale cu parcarea, pe vremea cand lucram la Rosetti, m-a mancat undeva sa plec cu masina in cursul zilei, la intoarcere, m-am invartit pe stradutele alea aproape jumatate de ora sa mai pot gasi un loc. La Unirii ai locuri suficiente. La Romana iar nu ai unde sa lasi masina in timpul zilei. Avand in vedere ca masini se tot cumpara, sunt curios cum va fi traficul si conditiile de parcare peste 3-5 ani. |
--------------------
Dacia
LOGAN
Preference 1.4
- LGN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 05:38 |