Logan 1.5DCI -senzor presiune supraalimentare
![]() ![]() ![]() |
Logan 1.5DCI -senzor presiune supraalimentare
memyselfandI |
![]()
|
||
![]() m Group: Members Posts: 191 Joined: 8 March 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Logan
1.6
2006
- 7727 "la curse e simplu, totu' e sa faci ca drumul"
|
|||
ochov1 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 4 March 18 ![]() |
salut
eu am un renault clio 3, motor cdi exact aceiasi problema, , se aprindea becul ala de la bujie si masina turata, sau nu mergea pe autobanda ramanea fara putere. tin minte odata pe la budapesta se oprea asa in plina autobanda, am fost pe la mencanici l-a pus pe testere pe tot felul, senzorul de la pedala de ambreiaj dadea eroarea. l-a schimbat, dar nimic, era ceva aleatoriu, nu avea comportament definit. ceea ce mi se parea hazliu cateodata cand apasam ambreiajul becul se stingea si mergea normal. eu am doua masini una din ele se deschide capota sub volan si acum vreo 2 saptamani vroiam sa pun apa la borcanul ala care spala parbrizul si am gresit, instictiv am dus mana sub volan si am atins ceva fire, si instantaneu motorul s-a turat si s-a aprins becul ala. era ca un scurt circuit si cu ambreiajul cand il apasam atingeam cu piciorul fara sa stiu acele fire. incearca sa vezi daca e si la tine la fel. dar din pacate am un prieten care a schimbat pompa de motorina cand a aparut erroarea asta, pe un scenic. exact la fel ii dadea si lui senzor de presiune si pana la urma era pompa. bafta. This post has been edited by ochov1: 4 Mar 2018, 01:35 |
--------------------
dacia
logan
2018
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.241 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
posibil pompa de inalte !
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
Justermil |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 25 March 18 ![]() |
Buna ziua,
Sa ne spuneti ce rezolvare a-ti gasit. Multumesc |
--------------------
Dacia
Logan
2009, 1.5 dci 85cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:58 |