Logan Kiss Fm 1.5 dci 85Cp, pentru toti posesorii ...
![]() ![]() ![]() |
Logan Kiss Fm 1.5 dci 85Cp, pentru toti posesorii ...
meskin |
![]()
|
||
![]() parazit Group: Members Posts: 21 Joined: 8 March 08 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
KissFm
1.5 dci 85 cp
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.559 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
S-a discutat de un posesor de logan din asta care s-a trezit cu ulei in vasul de expansiune.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
s-o stăpânești sănătos!
|
--------------------
.
.
.
|
|
meskin |
![]()
|
![]() parazit Group: Members Posts: 21 Joined: 8 March 08 From: Constanta ![]() |
eu am punctat ceea ce ma intereseaza ... acuma eu nu cred ca mai este vreun topic asemanator sau identic ... astept in continuare pareri
13 Mar 2008, 19:04: multam Lostboy This post has been edited by meskin: 13 Mar 2008, 19:04 |
--------------------
Dacia Logan
KissFm
1.5 dci 85 cp
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Pai daca iti place Prestige si vrei consum mic ... De ce nu ai optat pentru Prestige cu motor 1.5dCi?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
meskin |
![]()
|
nu mi-am luat prestige pt ca mica diferentza de bani dintre ele de 1000 de E sau de cat e ea ... nu am avut-o
|
--------------------
Dacia Logan
KissFm
1.5 dci 85 cp
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
pentru impresii ale posesorilor exista un topic dedicat pentru toate modelele de LGN... discutii despre model se vor purta, pe tipuri de probleme, nu la gramada, ci pe fiecare subiect in parte... aici se inchide
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 13:19 |