Loto 6/49, cum se joaca
![]() ![]() ![]() |
Loto 6/49, cum se joaca
router |
![]()
|
||
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|||
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Mergi la o agentie Loto si cumpara carticica aia celebra despre 6/49 care a aparut de cand a inceput sa se joace asa ceva in Romania.
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa afli cat costa sa joci x numere se calculeaza cate variante simple se pot forma cu acele numere. O varianta simpla are 6 numere. Sa joci n numere inseamna combinari de n luate cate 6, deci n! / ( 6! * (n-6)! ). Pentru 7 ar insemna 7! / ( 6! * 1! ), adica 7. Desi platesti de 7 ori pretul unui bilet normal. Stiu ca exista si scheme reduse, cu niste coduri, etc... dar nu stiu care-i faza.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
sau mai cauti pe net ca sigur gasesti . uite un inceput :
http://www.castiga-la-loto.ro/scheme-reduse-loto.htm http://www.lotoexpert.com/index.php?id=7 http://www.statisticiloto.ro/scheme_loto.htm |
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
router, stai linistit nene!
Am la munca un grup de membri cotizanti la loteria romana care in fiecare luni sunt botosi, marti se cearta, miercuri isi fac curaj, joi sunt super optimisti, vineri fac fel de fel de calcule (parca este comisia nationala de statistica). Nu stiu ce dracu fac sambata si duminica dar de luni povestea se repeta ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Fugiti repede la OTV si bagati-va-n schema lu' Ogica.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
m-a mancat undeva acu 2 saptamani si am pierdut 4,5 ron..ultima saptamana am castigat 4,5 ron..pt ca nu am mai jucat
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Aviz potentialilor castigatori: daca castigati si vreti sa faceti cinste...
ma ofer voluntar ![]() 26 Aug 2007, 18:38: router tata, da repede pe otv sa vezi ce face "6 din 49" din om! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by vi_escu: 26 Aug 2007, 18:38 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Care esti bre din Calarasi?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 05:00 |