Luati-va Logan! Problema pavilion, service de calitate la ASV Auto Brasov
![]() ![]() ![]() |
Luati-va Logan! Problema pavilion, service de calitate la ASV Auto Brasov
pasztorigeza |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 23 June 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Berlina
2007
- BV09WWJ
|
|||
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu trebuia sa accepti revopsirea pe casco; trebuiau sa ti-o faca pe garantie.
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
si eu acum ce sa fac... sa mut mesajul tau la topicul despre probleme de vopsea sau la sectiunea nemultumiri la adresa service-urilor?... si in afara de a informa, care-i rostul acestui topic... deci, cred ca se preteaza la sectiunea service-uri... se muta!
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Poate nu ar fi rau si niste poze
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
pasztorigeza |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 23 June 08 ![]() |
Nu reusesc sa incarc pozele, trebuie sa fie intr-un anumit format?
23 Jun 2008, 19:39: Gata am reusit.... uite si poza cu pricina Gaurica sa facut singura, fara sa fie lovita......si a fost si ruginita......inainte sa fie vopsita Motivul pentru care postez este sa vada si altii ce probleme mai apar, in special in relatia cu service-urile.... This post has been edited by pasztorigeza: 23 Jun 2008, 19:39 Attached thumbnail(s) daciakicsi2.jpg ( Size: 110.54k ) Number of downloads: 1765 |
--------------------
Dacia
Logan Berlina
2007
- BV09WWJ
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Problema ramane, dar eu nu as vopsi tot plafonul pt asta nici batut (vezi calitate executie). Din cate vad punctul acela era in acel canal, trebuia reparat, dupa parerea mea, local...
Ce mastic ,ce por, acolo a cedat sudura. This post has been edited by BZN: 23 Jun 2008, 20:14 |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
ROBY 06-TFA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 9 April 05 From: BRASOV ![]() |
Am mers si eu prima data la ASV Ghimbav(BV)pt a-mi vopsi in garantie aripile spate.datorita faptului ca sarise vopseaua(cateva puncte)si se umflase umpic in dreptul portiunilor respective.Va asigur ca a fost si ultima!
De ce?Datorita faptului ca nu au mai fost in stare sa prepare culoarea masinii,mai exact albastru marine,au scos o nuanta mult mai inchisa.In soare se vede urat de tot! Scuza a fost foarte ieftina:din decembrie 2007 si pana in prezent s-a decolorat vopseaua si de aceea se vede diferenta!A....si sunt totusi un caz fericit ca se vede diferenta doar la soare,ca la cele din hala (mai erau doua masini vopsite,tot albastru marine)se vede diferenta si inauntru! Au vopsit si ce nu trebuia,Pragul si usa dreapta fata erau gazate cu lac,dar s-a rezolvat problema. O sa revopsesc aripile cu pricina si am sa merg intr-o scurta vizita,intr-o zi insorita,sa le demonstrez ca mai au de invatat la prepararea unei vopsele nemetalizate.Sa nu va mai povestesc ca aripa dreapta a iesit coaja de portocala.Cred ca s-o fi terminat lacul pe aripa aceea! Stiu ca le este sila de lucrarile in garantie,dar acesta nu este un motiv sa iti bati joc de masina altuia! Pentru baietii de la ASV Sebastian (mecanica si electrica),TOATA STIMA SI RESPECTUL.Tineti-o tot asa. |
--------------------
dacia
1310tlx/Logan1.6mpi/Sport 2000
1988/2007/1986
- bv 06 tfa/bv xx ara/
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Tot acolo (la Ghimbav) mi-au vopsit baietii in garantie aripile spate (din cauza ca se crapase vopseaua la muchia aripii), pe urma au pus protectii de aripi. Te asigur ca nu se vede diferenta. Asta gratis, carevasazica pe garantie.
Acuma, pe banii mei mi-au vopsit spoilerul fata (cu totul) pentru ca subsemnatul a binevoit sa-l scrijeleasca intr-o bordura. Nu am avut nimic sa le reprosez! Inainte sa te plangi pe forum, ai fost sa discuti cu seful de service? |
--------------------
-
-
-
|
|
ROBY 06-TFA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 9 April 05 From: BRASOV ![]() |
Daca citeai atent,am dat mai sus si replica sefului de atelier!(numa ca nu am specificat).
Aici cred ca nu este loc de plangeri.Daca tie ti s-a parut asa...nasol. Am montat si eu protectii pt pasajele rotilor.Pret,100 ron. O sa pun niste poze sa se vada lucrarea! hash,daca vrei,ne intalnim si poti sa vezi masina live saptamana aceasta,ca apoi este programata la vopsit. |
--------------------
dacia
1988/2007/1986
- bv 06 tfa/bv xx ara/
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, dar vad ca de celelalte lucrari in garantie, adica pinionul pompei de ulei, butucul de portbagaj si centura de siguranta ai fost multumit.
Si e ASV Auto sebastian Ghimbav. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ROBY 06-TFA |
![]()
|
La cine te referi,mai exact?
|
--------------------
dacia
1988/2007/1986
- bv 06 tfa/bv xx ara/
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 05:59 |