Mare atentie ce antigel cumpati, NU luati PRELIX
![]() ![]() ![]() |
Mare atentie ce antigel cumpati, NU luati PRELIX
bygy007 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
Attached thumbnail(s) antigel_prelix.jpg ( Size: 4.38k ) Number of downloads: 3993 |
||
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|||
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
eu recomand antigel de la chimopar.f bun calitativ!si NU luati de la guzu!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
si eu subscriu.
f slabe PRelix si Guzu. la mine nu mai curgea radiatoru pe la golirea de jos nici dupa 6-7 luni de la spalarea instalatiei cu solutie si apa fiarta cu presiune. si dupa o periaoda, cel putin guzu, isi pierde culoarea. din albatru devine transparent. ca nici nu mai stiu ce aveam instalatie, mai multa apa sau antigel. trebuia sa pun putin pe limba. ce antigel e ala verde smarald intens? am vazut prin f multe poze cu motoae de dacii, un antigel f curat si verde? |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
eu am prelix... o sticla alb mat scris cu verde sau albastru parca:) din carrefour... are un an si e ca atunci aceeasi culoare si fara probleme peste iarna trecuta. mentionez ca am spalat instalatia cu furtunul si diverse cocktail-uri facute de mine:) nu mi se pare cel mai prost!
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
Si atunci de unde acele depuneri si infundari ale radiatorului
![]() |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
EinarN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 656 Joined: 17 October 08 ![]() |
O întrebare de 2 lei:
De cînd se dilueaza antigelu? ![]() N-am auzit pîna acum în viata mea de asa ceva. Sa diluezi antigelu cu apa ![]() Antigel-u nu se dilueaza. Se pune asa cum îl cumperi fara sa adaugi apa. Apa se pune în sistemul de spalare parbriz cu adaos de solutie ANTI FREES un fel de antigel ce nu permite înghetarea apei de spalare parbriz. |
-------------------- |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Dintotdeauna se dilueaza, 50:50 cu apa distilata, nu poti sa-l pui concentrat ca iti ingheaza mai repede. Daca il iei gata diluat e alta poveste, scrie pe ambalaj.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
EinarN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 656 Joined: 17 October 08 ![]() |
QUOTE(argon @ 13 Nov 2008, 07:25) Dintotdeauna se dilueaza, 50:50 cu apa distilata, nu poti sa-l pui concentrat ca iti ingheaza mai repede. Daca il iei gata diluat e alta poveste, scrie pe ambalaj. Pai sincer sa fiu eu nu stiu ce antigel se vinde acolo ![]() Aici cel putin nu se dilueaza nimic. Se pune asa cum îl cumperi. Noi îl primim în butoaie de 20 de litri "ready to go" direct de la producator sigilat si ce iau de la benzinarie (ESSO de ex.) tot asa e. This post has been edited by EinarN: 13 Nov 2008, 08:31 |
-------------------- |
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Aoleo... Si eu am tot Prelix ... Si anu trecut am avut acelasi antigel si n-am avut probleme...
|
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
motanpaul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 601 Joined: 8 July 08 From: Timisoara ![]() |
Eu pun in masina, un antigel facut in Timisoara de firma Plaschimibo. Costa 8,5 lei litru concentrat dar nicioadata nu am avut probleme.
Si lichid de frana de la ei cumpar. Si anu trecut am pus in masina straina,merge brici. |
--------------------
Dacia
1310 tx
1986
- tm-06-zsv
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
o intrebare banala:)..:
cat de des se schimba antigelu? Eu am avut schimbat radiatorul in decembrie anul trecut, am facut o spalare de motor si atunci am inlocuit antigenul, mai trebuie sa-l schimb si anul asta? |
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Eu am pus ARAL si nu face dopuri.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
motanpaul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 601 Joined: 8 July 08 From: Timisoara ![]() |
Nu stiu la cati ani se schimba, eventual am vazut in kaufland ceva sa masori la cate grade rezista antigelu.
Era ieftin pana in 10 lei, dar nu am luat ca am pus nou in vara asta. ![]() |
--------------------
Dacia
1310 tx
1986
- tm-06-zsv
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
de cele din benzinariile petrom ce parere aveti? sticle de plastic alb mat cu eticheta albastra...
|
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
antigelul se schimba de obicei la 2 ani sau 30.000km.
This post has been edited by ydaniel: 13 Nov 2008, 09:59 |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ma, poate PRELIX-u' asta lu' peste ti-a facut un bine. A inceput sa dizolve rahaturile de pe peretii sistemului de racire si ti l-a facut mai eficient.
![]() ![]() NU mai bagati apa de robinet, fantana, cascada sau cine stie ce va mai...mintea. This post has been edited by Ov: 13 Nov 2008, 11:48 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
QUOTE(EinarN @ 13 Nov 2008, 08:18) O întrebare de 2 lei: De cînd se dilueaza antigelu? ![]() N-am auzit pîna acum în viata mea de asa ceva. Sa diluezi antigelu cu apa ![]() Antigel-u nu se dilueaza. Se pune asa cum îl cumperi fara sa adaugi apa. Exista doua modalitati de ambalare a antigelului: gata diluat sau concentrat. Scrie pe bidon. Daca e gata diluat... il pui asa cum e. Daca e concentrat, il diluezi conform instructiunilor. Daca pui ANTIGEL CONCENTRAT fara sa-l diluezi, o sa inghete la -14. Ai plesnit motorul. QUOTE(ydaniel @ 13 Nov 2008, 09:57) De fapt 4 ani sau 60,000 km. Dar probabil depinde de producatorul masinii, de perioada de garantie si de cati bani vrea sa-ti ia. De exemplu la Fiat se schimba distributia la 2 (DOI) ani, altfel pierzi garantia. La alte masini mai rasarite (ca Logan-ul de exemplu, culmea) e la 4 ani (sau 60,000 km). Fiat vrea bani, nu ca nu ar fi ok cureaua. E de fapt aceeasi curea ca la alte masini. |
--------------------
.
.
.
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
recomand antigel MOTUL, se gaseste greu si e scump, dar merita.
|
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
"de cele din benzinariile petrom ce parere aveti? sticle de plastic alb mat cu eticheta albastra..."
Bun, facut de prista oil - Bulgaria, am avut asta iarna si n-am avut baiuri, acu' bagai prelix... si cu completat Aral. This post has been edited by Buyaka: 13 Nov 2008, 12:07 |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(EinarN @ 13 Nov 2008, 08:18) O întrebare de 2 lei: De cînd se dilueaza antigelu? ![]() N-am auzit pîna acum în viata mea de asa ceva. Sa diluezi antigelu cu apa ![]() Antigel-u nu se dilueaza. Se pune asa cum îl cumperi fara sa adaugi apa. Apa se pune în sistemul de spalare parbriz cu adaos de solutie ANTI FREES un fel de antigel ce nu permite înghetarea apei de spalare parbriz. cred ca dintodeauna ![]() la fel si cu AntiFrees-ul .... se gasesc concentrate sau gata diluate QUOTE(tzuku @ 13 Nov 2008, 09:47) o intrebare banala:)..: cat de des se schimba antigelu? Eu am avut schimbat radiatorul in decembrie anul trecut, am facut o spalare de motor si atunci am inlocuit antigenul, mai trebuie sa-l schimb si anul asta? La Logan se schimba o data la 4 ani sau 90.000 Km ... care dintre perioade intervine prima dar trebuie urmarit si daca e cazul completat mai la fiecare revizie QUOTE(ydaniel @ 13 Nov 2008, 09:57) la ce masina? si tu ti-ai luat Fiat ![]() |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
bygy007 |
![]()
|
QUOTE(tarzy @ 13 Nov 2008, 08:11) Crezi ca sint asa de fraier sa pun apa de la robinet oricum nu am 20 ani sa nu stiu cu ce se mainca asa ceva si ca o completare aflati ca inainte de treaba asta am avut altceva si am mers fara probleme 3 ani ![]() This post has been edited by bygy007: 13 Nov 2008, 12:52 |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
Hacker |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 880 Joined: 12 October 06 ![]() |
Asta e tare.. Eu niciodata nu am apucat sa schimb antigelul la 2 ani sau la un nr de km. Tot timpul sa gasit cate ceva de facut care sa necesite eliminarea lichidului din sistemul de racire. Deci pot spune ca antigelul la mine e mereu proaspat. Dopuri nu am avut in radiator cu orice fel de antigel de cand am inceput sa il curat o data la 6 luni.
|
--------------------
Dacia
1310 / Super Nova
1985 / 2001
- B-21-VZK / B-85-LTJ Dacia 1310 85'
Dacia SN 01 Peugeot 206 HDI |
|
ydaniel |
![]()
|
in manualul de la dacia 1310 asa scrie:se recomanda inlocuirea totala a lichidului de racire odata la 2 ani sau dupa parcurgerea a 30.000km.
eu va recomand sa luati antigel de firme cunoscute si nu cele la 5l care se gasesc prin metro,cora si altele.dar na,multi sunt zgarciti si cumpara ce e mai ieftin si dupa aia se mira ca le fierbe motoru,ca nu au caldura,ca s-a dus pompa de apa si tot asa.apa distilata o recomand pe cea de la arpechim. ps:asta prelix parca e facut la mogyor nu? ![]() ![]() This post has been edited by ydaniel: 13 Nov 2008, 15:03 |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
cu dedicatie speciala pentru ydaniel: Imagine014.jpg ( Size: 435.12k )
Number of downloads: 4074
Imagine012.jpg ( Size: 451.63k ) Number of downloads: 3675 Imagine013.jpg ( Size: 479.86k ) Number of downloads: 3602 , deci de care sa bag? ala de ardina ii 15 lei/l, wynn's ii 18 lei/l, iar azur ii 12 lei/l...... ![]() L.E. inca ceva... Imagine007.jpg ( Size: 370.13k ) Number of downloads: 3555 Imagine011.jpg ( Size: 697.05k ) Number of downloads: 341 si dimineata imi soseste o termocupla facet 92 - 82, iar sambata urmeaza tratamentu de iarna care include si inlocuirea radiatorului de racire cu unul mai mare (momentan am mic si curge pe la bazine). Pretul radiatorului e 180 lei, e singurul de pe piata cu soclu de termocupla, e de aluminiu si bazine de plastic si bineinteles made in Turcia, alta varianta nu exista, am sunat si la Romradiatoare Bv si nu au. This post has been edited by nelu_1985: 13 Nov 2008, 18:32 |
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
- 2-AB-9576 "Scump nu exista, ieftin nu rezista....."
|
|
ydaniel |
![]()
|
greu de spus-nici unul din cele 3 antigeluri nu le-am folosit/vazut.
ia wynn's totusi:) bravo ai termostat vernet-cat a fost? stiu ce radiator iti iei,dar mai bine iau de RR bv si pun teava pt termocupla decat sa pun turcesc.parerea mea! |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
prelix am folosit si eu si nu am avut probleme. acum am luat un nu stiu ce si cum, mi-a placut culoarea,
![]() |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
mar10may |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 347 Joined: 20 February 08 From: slobozia ![]() |
intervalul de schimb al antigelului depinde si de masina si de tipul de antigel.eu la papuc 1,9 diesel am trecut in cartea tehnica schimbarea antigelului la 60.000 de km.folosesc glaceol.si la dacie 1310 la fel.f bun.zice ca isi pastreaza calitatile mai mult timp decat celelalte mai ieftine.la 22 ron 1l ar fi si cazul.am mai vazut in carrefour antigel texaco 25 ron 1l parca si zicea ceva de un interval indelungat de schimb.vreo 5 ani sau 250.000 de km.ala da antigel.
|
--------------------
dacia
1310 berlina
2000
- IL17EDY
|
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
termostatul l-am comandat la magazinul unde lucrez eu (piese auto import), pentru mine a fost 20 lei, antigelul il am deasemenea in magazin si se vinde foarte bine, o sa ma hotarasc pana sambata ce o sa pun...pana una alta ramane dilema cu radiatorul, mai mult, in seara asta mi-a adus un prieten unul mare de bv de aluminiu, dar n-are pregatire pentru elv, deci implica "imbunatatiri"...
totusi S.O.S pentru Matlei, ca stiu ca are radiator de care vreau sa-mi iau eu, cum se prezinta, are gauri filetate pentru elv, sau are macar gauri date la locul lor ca oi pune cate-o piulita, sau trebuie sa ma apuc de dat altele .... merita sa-l mai iau si pe asta nou?....ca investim in ele nu gluma... This post has been edited by nelu_1985: 13 Nov 2008, 21:39 |
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
- 2-AB-9576 "Scump nu exista, ieftin nu rezista....."
|
|
ydaniel |
![]()
|
pai radiatoru care vrei sa-l iei(desi nu iti recomand) are gauri,atata tot,deci trebuie surub +piulita.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 04:57 |