Martor Catalizator aprins, Ce poate fi ?
![]() ![]() ![]() |
Martor Catalizator aprins, Ce poate fi ?
nairam |
![]()
|
||
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|||
Loghy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am patit la Logan acelasi lucru acum o luna de zile.
Am fost cu ea la service au pus-o pe calculator si mi-au spus ca totul e in regula dae sa fiu mai atent de unde bag benzina... si a stins el martorul Mi-a explicat ceva ca la 3 detonari consecutive noxele au fost mai mari si din cauza asta s-a aprins... Ideea era ca daca pe viitor mai patesc sa stau linistit ca nu e nici o problema. Atunci m-am dus peste ei fara programare am asteptat vreo ora pana sa se elibereze un mecanic pentru ca a doua zi plecam cu masina din tara. Atunci facusem plinul de la Mol. Cand m-am intors in tara am facut plinul de la Petrom in constanta... aceeasi poveste... s-a aprins becul. De data asta am stat linistit si a doua zi nu s-a mai aprins... Parearea mea... stai linistit... si baga benzina de la OMV... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 MPI
2004 - Ambition
- B XX RRJ Good things come to those who wait...
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am fost la Service au legat masina la computer si mi-au spus cum ca ar fi de la Sonda Lambda de fapt asa spunea programul ala ... iar programul de la casieria service-ului spunea ca Sonda Lambda = 600 RON... Asa ca au sters eroarea/resetat calculatorul masinii si nu a costat nimic pentru ca deh suntem prieteni.... Iar concluzia a fost ca "Nu are domne nimic ... Se mai intampla" ....
|
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
Loghy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
bafta... si sa nu mai ai probleme
p.s. de unde pui benzina? |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 MPI
2004 - Ambition
- B XX RRJ Good things come to those who wait...
|
|
nairam |
![]()
|
Inainte de a se aprinde beculetul ala buclucas am pus benzina de la MOL-ul de langa Billa Salajan ... In 80% din cazuri numai de acolo bag ... 95 FP ...
|
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
|
cosad |
![]()
|
![]() service advice Group: Members Posts: 137 Joined: 21 August 05 ![]() |
Parearea mea... stai linistit... si baga benzina de la OMV...
Nu inteleg care este diferenta intre carburanti de la OMV si Petrom(V) pentru ca sunt produsi la aceeasi rafinarie ....... Poate stiti voi niste benzinarii la care se mai manereste carburantii acestor firme ( din pacate mai sunt ..........stiu si eu doua ) This post has been edited by cosad: 13 Aug 2006, 09:41 |
--------------------
dacia
solenza
- B-**-***
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
hmm becu de la catalizator e primu bec de sus din stanga ( bord ) ? seamana cu un motorash ?
ALA LA MINE NU SE APRINDE NICIODATA , iar in carte nu imi arata becu ala ce indica sau ce este si mai e unu niste linii curbe :| am inteles ca e de la bujii nici ala nu se aprinde niciodata poate imi explica si mie cineva ce se intampla la mine ? |
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
pai la tine se intampla ca ai solenza cu motor euro 2 si de-aia nu se aprinde acel beculet ca un motoras, iar cel cu spire (de la bujiile incandescente ) nu se aprinde deoarece nu este motor diesel. doar solenzele din 2005 au motor euro3. nu te impacienta, la tine este totul normal.
|
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
hm lol adica e normal sa se aprinda cand dau contact ?sau doar cand se strica ceva pacolo ? :|
|
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 05:40 |