Martor bord, se aprinde si nu se mai stingee
![]() ![]() ![]() |
Martor bord, se aprinde si nu se mai stingee
maneasa123 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 26 August 14 ![]() |
Attached thumbnail(s) 2014_09_20_10.47.31.jpg ( Size: 674.52k ) Number of downloads: 251 |
||
--------------------
Dacia
Solenza
Confort 2005
- AB 73 ANA
|
|||
urdavid |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 386 Joined: 11 August 12 ![]() |
si a mea tot confort ii, da nici nu am pus din fabrica beculetz la mortorul acela
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- BH 82 UGD
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Te duci (in service, la un cetatean care se ocupa cu asa ceva etc) si faci o citire a erorilor si o sa afli care e problema.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
mecanicosu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 296 Joined: 6 January 12 From: Tecuci jud Galati ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima cu apucături de bmw
2004 Prima Dacie care i-a readus pe Romani In randul Europenilor :)
|
|
bogdanmardare |
![]()
|
Un membru Group: Members Posts: 706 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
@mecanicosu: daca este Euro2, nu o sa functioneze chiar daca pui bec. Martorul este aprins de ECU injectie, exista fir pana in bord si la variantele Euro 2, dar nu este comandat de ECU.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|
Tavy84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 5 February 10 From: Bucuresti ![]() |
Martorul OBD zici ca sa aprins dupa ce sa pus motorina in loc de benzina.... poti sa verifici sonda lamda amonte si catalizatorul, asta numai la un test clip ca sa iti stearga erorile, de obicei apare cand aceeasi eroare apare de 3 ori consecutiv. Poti sa scoti sonda si sa o bagi la loc si eventual scoate-i borna de la baterie si sa o lasi pe putin 5 min fara curent si e posibil sa se stearga eroare, e doar o parere...
|
--------------------
Dacia
Solenza
Clima 2003
|
|
maneasa123 |
![]()
|
deci cu sonda lamda sunt 2 le-am schimbat una cu cealalta.. am un prieten cu un tester.. mi-a sters eroarea.. dar dupa un timp tot imi apare ... pe test ii aparea intr-un timp ca e de vina pistonul 3... dar masina nu are NIMIC deci merge perfect 140 lejer... autostrada sibiu.. consum 4% nu stiu ce dracu' o fi avand... doar cateodata dimineata mai face figuri motorasul de la relantiu dar in rest e ok... doar cu eroarea aceea din bord am probleme...
|
--------------------
Dacia
Solenza
Confort 2005
- AB 73 ANA
|
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Poate se aprinde de la consumul ala de 4l la 100km...
![]() |
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
maneasa123 |
![]()
|
pai si de ce s-ar aprinde pentru chestia asta??? si drept ghinion mi' sa spart si toba astazi... zici ca-i avion de la 3000+ rpm
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Confort 2005
- AB 73 ANA
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(maneasa123 @ 21 Sep 2014, 21:21) pe test ii aparea intr-un timp ca e de vina pistonul 3... dar masina nu are NIMIC deci merge perfect 140 lejer Cel mai probabil ai o problema pe ... cilindrul 3. Vreo bujie, vreun injector, poate chiar si o compresie/supapa neetansa, care da din cand in cand rateuri la aprindere la cilindrul respectiv. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 06:21 |