DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Mazda 2 - tara de fabricatie, In ce tara se fabrica Mazda 2?

luxxxian
post 5 Jun 2006, 21:09
Post #1

Membru

Group: Members
From: Cluj-Napoca

Salutare,

Am gasit o masina Mazda 2 in Belgia, pe care as vrea sa o cumpar.
Poate cineva sa imi zica in ce tara se fabrica modelul acesta?
Intreb, pentru ca nu as vrea sa o cumpar, si sa platesc apoi 30% taxe pentru ca nu sunt fabricate in UE.
M-as duce cat de repede dupa ea, si pana acum nu am reusit sa gasesc informatii despre tara unde se fabrica.
In cazul in care se fabrica in mai multe locuri, stie cineva cum pot afla din acte tara? Apare pe talon?
Nu am mai adus masini (vreau sa o cumpar aceasta pentru sotie), si nu prea stiu ce acte au masinile in strainatate...

Merci anticipat pentru orice informatii.. :-)

P.S. Am gasit in unele articole ca s-ar fabrica Mazda 2 in Spania, oare mai pot fi fabrici si in alte tari?

P.P.S Unele cunostinte mi-au zis ca masina nu este buna... Din cate stiu eu, Mazda este o firma destul de buna, si masina asta ma atrage mai ales pentru ca are doar ~30.000 km..

Inca o intrebare as mai avea : Stie cineva cat costa o verificare la un service din strainatate? As verifica macar urmatoarele : compresia la motor, franele si directia. As vrea sa verific ca sa nu fie stricata, si pentru ca urmeaza sa fac ~1600 km cu ea pana in tara.

This post has been edited by luxxxian: 5 Jun 2006, 21:12

--------------------
Dacia Logan
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
AND
post 6 Jun 2006, 01:41
Post #2

Membru autentic

From: Bucuresti

Mazda 2 - in germania la fel ca si Ford Fiesta (aceeasi platforma).

--------------------
Dacia Logan 1.4 Laureate - B - xx - xxx
Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
+
tatabobu
post 6 Jun 2006, 10:10
Post #3

membru

From: Bucuresti

QUOTE(luxxxian @ 5 Jun 2006, 23:09)
...
In cazul in care se fabrica in mai multe locuri, stie cineva cum pot afla din acte tara? Apare pe talon?....
*

Fiecare producator codifica intr-un anumit mod in VIN (vehicle identification number) locul si data fabricatiei, motorizarea si nivelul de echipare. Ceri VIN, cauti pe net un VIN decoder pentru marca respectiva si poti afla tot ce te intereseaza.

--------------------
DACIA 1300 1995
Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
+
luxxxian
post 6 Jun 2006, 11:13
Post #4

Membru

From: Cluj-Napoca

Merci pentru informatii, o sa fac asta smile.gif
Stiu ca multe dintre informatii se gasesc deja poate pe forum, dar nu prea am timp sa caut, si as vrea sa plec azi sau maine cel tarziu dupa masina..
Poate cineva sa imi spuna cum pot sa calculez taxele pe care urmeaza sa le platesc (sau un link , ceva)? Aud de la tv tot felul de taxe, dar nu am inteles de cand urmeaza sa se plateasca - din septembrie, sau din 1 Ianuarie 2007?

--------------------
Dacia Logan
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th May 2025 - 07:56
Forum Renault