DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages  1 2 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Meseriasi, zugravi, parchetari, instalatori etc, stiti meseriasi sau firme serioase ?

Bogdan R
post 21 Aug 2005, 20:53
Post #1

Group: Members

Stie cineva vreo firma sau vreun meserias serios, la care se poate apela cu incredere? Cineva care face treaba buna si nu vrea sa jupoaie clientii?
Daca stiti va rog sa ne spuneti, multi am avea nevoie de asa ceva si cadem pe mana unor tzepari...
Multumesc!

--------------------
Pe jo(s) ... - ...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Jack Daniel's
post 21 Aug 2005, 23:24
Post #2

MEMBRU DE LA INCEPUT!

Nu cred ca exista asa ceva . Nu vrei sa iti povestesc ce am patit la montarea aerului conditionat .

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
+
Bogdan R
post 21 Aug 2005, 23:29
Post #3

Scuze, am uitat sa mentionez ca ma referam la meseriasi din Bucuresti, preferabil sectorul 2.
Eu cred totusi ca exista si astfel de oameni ...
Oare un meserias isi face faima buna nu prin calitatea muncii sale si prin preturi oneste ?
Majoritatea isi castiga noi clienti pe baza recomandarilor. Pe un tzepar in schimb, nu il mai vrea nimeni ...

--------------------
Pe jo(s) ... - ...
+
Vlad Georgescu
post 21 Aug 2005, 23:32
Post #4

/----\ <--- Logan

From: Bucuresti

Nu prea cred sa-ti raspunda lumea cu date concrete.

De exemplu eu stiu un instalator bun. Ce sa fac - sa-i pun numarul de telefon aici? Cine stie ce se intimpla - poate se trezeste omul cu foarte multe telefoane, sau cu glume proaste (cine stie cine citeste numarul pe net), se supara pe mine si nu ma mai serveste!

--------------------
Volțvagăn Glonț 2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8 - -
Athos, Porcos si Bairamis
+
85-MPd
post 21 Aug 2005, 23:52
Post #5

membru drept

Stiu eu o echipa foarte buna de zugravi. Pun pereti falsi, tavane, etc sunt super priceputi si seriosi. Lucreaza la o firma: daca vreti prin firma va costa mai mult dar asa baietii lucreaza dupa program chiar si toata noaptea daca e urgenta. Am sa revin cu nr de tel al lor. momentan nu-l gasesc

--------------------
Dacia/VW 1410/Passat/Golf 5 1998/2002/2005
Dacia 1410/VW Passat/VW Golf 5
+
SOR
post 22 Aug 2005, 01:46
Post #6

Membru autentic

From: Bucuresti-Rahova

bun topicul... m`ar intereasa cineva care pune parchet d`asta laminat ! care stiti spuneti nu tineti doar pt voi biggrin.gif

--------------------
DACIA BREAK 1988 - B 17 CFZ
CALM DOWN DEAR...LET`S NOT TURN THIS RAPE INTO A MURDER...
+
nairam
post 22 Aug 2005, 05:34
Post #7

Posesor de bebelus...

Eu personal m-am lecuit... Nu mai fac recomandari ... nu de alta dar dupa aia daca respectivu da gres (se poate intampla) sau cere prea multi bani beneficiarul incepe sa urle ca "pe cine mi-ai dat " .....

--------------------
Toyota Avensis 2009 Executive - 1.8 129 horses
Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....

Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta !
+
madalina
post 22 Aug 2005, 08:09
Post #8

Membru autentic

QUOTE(SOR @ 22 Aug 2005, 01:46)
bun topicul... m`ar intereasa cineva care pune parchet d`asta laminat ! care stiti spuneti nu tineti doar pt voi biggrin.gif
*

Renunta la ideea de a pune parchet laminat! E o porcarie! Eu il am de 3 ani pe al meu si trebuie sa il schimb: s-a umflat la imbinari, arata ca un linoleum\1 Sora me a fost nevoita sa puna parchet laminat pe 1.5 mp, aceeasi poveste! Parchet laminat de cea mai buna calitate la momentul achizitionarii, montat de doua persoane diferite!

This post has been edited by madalina: 22 Aug 2005, 13:44

--------------------
Toyota/Opel Yaris/Corsa - B00ooo
cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
+
DRE
post 22 Aug 2005, 08:22
Post #9

Pimp inside

Subscriu la cele de mai sus. Ca sa nu mai vorbim ca pocane cand mergi pe el... De montat in schimb se monteaza super usor. Am multi prieteni care si-au pus singuri. O alta chestie nasoala este faptul ca odata zgariat, nu se mai repara (nu se rascheteaza).

--------------------
Audi A4 2010
Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
+
body
post 22 Aug 2005, 09:24
Post #10

Membru autentic

Group: Banned
From: Ploiesti

Nici eu nu recomand p laminat !Costa in total , adicatalea materiale + manopera mai putin decat cel natural dar e mult mai slab !Tata a pus la el intr-o camera laminat si dupa 3 ani e un mare fas .Eu am pus in casa mea (acum 2 ani)numai natural (fag cal1) si dupa raschetat , paluxat etc e super misto!Deci , daca cineva are nevoie de un parchetar bun ( in Ploiesti) sa ma contacteze pe prv.Eu am fost multumit de serviciile lui .

--------------------
Mitsubishi/Suzuki Lancer/SX4 2007/2008 - PH-72-BVR PH-77-MMR
body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
+
Patefon
post 22 Aug 2005, 10:50
Post #11

Membru gajait

Stiu eu un instalator da' nu-l recomand nimanui! Ca sa bage o teava de PexAl de 0.5 a dat o gaura in perete de 20 de centimetri! Asa ca bafta, cum ti-o fi norocu'!

--------------------
Seat New Leon 2006 Sport - B-#######-11/8
Cu stima,
Patefon
+
costi
post 22 Aug 2005, 11:26
Post #12

Membru autentic

Greu sa gasesti meseriasi seriosi. Majoritatea sint la "produs" afara.
Cei ramasi parca fac special sa nu-i mai chemi.
Recent mi-am aranjat bucataria si numai eu stiu cit am tras cu ei. Si erau recomandati !
A trebuit sa fac retusuri cu vecinii mai priceputi. Abia atunci a fost OK.
De altfel asta este reteta mea. Am in bloc un electrician, instalatorul este in blocul alaturat, faiantarul o cunostinta. Cu zugravii e mai greu.

Apropo stie cineva cum se "repara" gresia ciobita putin? Am mai scapat cite ceva pe ea si a sarit smaltul. Am inteles ca ar fi un kit de reparatii dar habar n-am unde sa-l caut.

--------------------
DSN/SLZ
+
bomicabomic
post 22 Aug 2005, 12:01
Post #13

Ex-membru DaciaClub

Meseriasi (ma refer la cei care fac treaba buna) sunt o gramada, dar problema este ca nu-si respecta termenele. Eu i-am avut pe unii, unde mai puneti ca pe seful lor il cunosteam destul de bine, si mi-au zis ca in 2 saptamini apartamentul e gata (faiantat, gresiat, parchetat, zugravit).
Ei bine, alea 2 saptamini au fost 1 luna jumate. Veneau 2 zile , 1 saptamina nu si tot asa....
In goana lor dupa bani, iau mai multe lucrari decit pot duce si de aceea si intirzierile.

--------------------
x x - x
+
Bogdan R
post 22 Aug 2005, 13:28
Post #14

QUOTE(madalina @ 22 Aug 2005, 08:09)
Renunta la ideea de a pune parchet laminat! E o porcarie! Eu il am de 3 ani pe al meu si trebuie sa il schimb: s-a umflat la imbinari, arata ca un linoleum\1 Sora me a fost nevoita sa puna parchet laminat pe 1.5 mp, aceeasi poveste! Parchet laminat de cea mai buna calitate la momentul achizitionarii, montata de doua persoane diferite!
*

Unde stau acum am parchet laminat de vreo 2 ani. Intr-adevar se zgarie dar de umflat nu s-a umflat deoarece, cu toate ca e cu clik si scria pe cutie ca "nu necesita adeziv", meseriasul care l-a pus a folosit adeziv tocmai ca sa etanseze spatiile dintre scanduri si sa nu intre cumva apa. Istet baiat,intre timp a plecat la lucru in Italia

--------------------
Pe jo(s) ... - ...
+
george_slz
post 22 Aug 2005, 13:42
Post #15

Membru autentic

From: BUCURESTI S6

Bun si de unde apa in sufragerie sa spunem. Eu la scoala in generala am avut in clasa parchet natural, facut frumos. Dupa nebunia cu pistoalele cu apa sau elefantei in cateva saptamani s'a transformat in trambuline...facei un pas pe umflatura aia si sareai ca impins de arcuri.
Am vazut cum arata noul tip de parchet laminat multistrat(habar nu am la se ce refera) si arata destul de bine facut, greu de crezut ca se va stramba .

--------------------
dacia Astra H Cosmo 2008 - b xx sef
+
Lexy
post 22 Aug 2005, 14:01
Post #16

Just ME

Don't get me started..toti oamenii care fac asa ceva ..pot sa-mi iau si warn dar asa este nu spun decat adevarul..sunt niste nenoriciti ordinari care te fura si trag chiulul si care lungesc treaba la maxim....am trecut prin 2 de astfel de experiente si barrr nu recomand la nimeni!!!Care-i barbbat priceput puneti voi mana fratilor si dati cu bidineaua c-o s-o faceti cu siguranta mai repede..daca nu si mai bine...mai greu la gresie....

--------------------
Toyota Corolla 1,6 VVTI / SOL - B-01-LEXY
Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want.
+
madalina
post 22 Aug 2005, 14:07
Post #17

Membru autentic

QUOTE(george_slz @ 22 Aug 2005, 13:42)
Bun si de unde apa in sufragerie sa spunem. Eu la scoala in generala am avut in clasa parchet natural, facut frumos. Dupa nebunia cu pistoalele cu apa sau elefantei in cateva saptamani s'a transformat in trambuline...facei un pas pe umflatura aia si sareai ca impins de arcuri.
Am vazut cum arata noul tip de parchet laminat multistrat(habar nu am la se ce refera) si arata destul de bine facut, greu de crezut ca se va stramba .
*

La mine s-a umflat fara a fi apa in sufragerie, sapa era perfect uscata! Faci cum vrei tu, insa pe mine m-au sfatuit mai multi sa-m pun parchet natural, iar eu nu si nu, mi-a recomandat si un arhitect parchetul laminat, asa ca l-am montat! Iar acum regret foarte mult si nici nu mai am cum sa il schimb cu cel naturat datorita diferentei de nivel...

Bine si la cel natural, daca nu este perfect uscat, apar crapaturi, scartaie, se umfla....

--------------------
Toyota/Opel Yaris/Corsa - B00ooo
cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
+
SOR
post 22 Aug 2005, 15:31
Post #18

Membru autentic

From: Bucuresti-Rahova

mersi de sfaturi... o sa tin cont de parerile voastre:) oricum tata era mai incantat de parchetu` asta laminat...ca e simplu ca se pune usor ca nu stiu ce ca nu stiu cum...poate depinde si de montaj?

--------------------
DACIA BREAK 1988 - B 17 CFZ
CALM DOWN DEAR...LET`S NOT TURN THIS RAPE INTO A MURDER...
+
Vlad Georgescu
post 22 Aug 2005, 20:16
Post #19

/----\ <--- Logan

QUOTE(madalina @ 22 Aug 2005, 09:09)
Renunta la ideea de a pune parchet laminat! E o porcarie!
*

Daca scapi apa pe el si apa ramine mai mult timp, se umfla.

Eu consider ca orice parchet e o porcarie: nu am vazut parchet care, la o perioada dupa ce a fost pus, sa nu scirtiie macar putin. Iar eu cum sint insomniac si bintui noaptea prin casa, scol pe toata lumea...

--------------------
Volțvagăn Glonț 2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8 - -
Athos, Porcos si Bairamis
+
vv
post 23 Aug 2005, 09:35
Post #20

dilbert.com

Si eu caut niste meseriasi care sa refaca tencuiala de la geamuri (am pus termopan). Daca stie cineva ceva, MP please.

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
vis-a-vis
post 23 Aug 2005, 10:36
Post #21

DaciaClubber

Ieftin, repede si calitativ n-o sa gasiti pe nimeni in lumea asta care sa va onoreze toate aceste dorinte.
Eu am intrat in multe case, unde am executat montaj de mobila, pot spune ca nici un perete nu a fost drept si a trebuit sa ma adaptez la fiecare situatie. Datorita acestui lucru am invatat sa fac majoritatea operatiilor care presupun finisarea unui apartament (unei case).
Parchetul laminat este bun, este recomandat sa nu se ia produsul cel mai ieftin.Recomand parchetul laminat pt trafic greu. Ca sa nu se "umfle" trebuie ca pe margine sa fie lasate niste rosturi de aprox. 2 cm pe fiecare latura, pt ca el "lucreaza" (se dilata sau contracta) si face burta daca este fixat pana in perete.Placile trebuie lipite intre ele pt a se asigura etanseizarea cu un adeziv "special" (aracet).Rosturile vor fi acoperite de o plinta care se aplica pe perete.
Eu dau un singur sfat.Daca va grabiti atunci cand va veti amenaja interioarele, calitatea va lasa mult de dorit.Daca "meseriasul" insista mult asupra detaliilor, e bine sa nu-l grabiti, de obicei atunci isi face meseria.

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
silverone_82
post 23 Aug 2005, 13:28
Post #22

Membru

Eu tocmai am avut niste meseriasi care mi-au raschetat parchetul,parchet pe stil vechi,a iesit super in jocuri de lumini ,imi pare rau ca nu am un aparat digital sa postez o poza,deci ti-as recomanda parchet normal iese si misto si e si mai rezistent in timp.Dc vrei imi spui si iti dau numarul pt ca m-as mira sa nu puna si parchet si doar sa rascheteze

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.6MPI - B-xx-XXX
De te bate-o grija grea , nu te plange , taci si bea!!!
+
bogdan20
post 24 Aug 2005, 06:41
Post #23

Membru autentic

From: Iasi

Caut si eu un parchetar din Iasi poate ma ajuta cineva. smile.gif

This post has been edited by bogdan20020: 24 Aug 2005, 06:41

--------------------
Honda Accord ES 2007 - IS 01 DOR
+
Como
post 28 Sep 2005, 08:25
Post #24

Membru autentic

Exista in Bucuresti neni sau service-uri care sa repare masini de spalat (de la firma cu 6 simturi) la domiciliu? E al naibii de grea si nu intra in portbagaj (aici vorbeam de masina din profil, nu de aia din poza)...

This post has been edited by thecagero: 28 Sep 2005, 08:27

--------------------
Ford Focus 1.6 Ti-VCT, Ex-Logan
“In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
+
wolfin
post 20 Jul 2008, 23:02
Post #25

Haha

am si eu nevoie de un faiantar/zugrav pentru sfarsitul lunii august inceputul lunii septembrie.

nu este lucrare dificila o sapt max 2.

imi puteti recomada pe cineva? pt Bucuresti

--------------------
pegas 3120 ... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 - Curand de provincie
Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
+
JORJ
post 21 Jul 2008, 13:47
Post #26

Membru autentic

Dar un instalator, imi paraste si mie cineva ?

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.4 Perla - B -XX - XXX
Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept
Nu claxonez decat daca e absolut necesar
Folosesc proiectoarele doar cand e ceata
+
slaiciprian
post 21 Jul 2008, 21:24
Post #27

Membru

From: Botosani

nu fiti asa pesimisti cu laminatul, am de un an juma si nu are nici cea mai mica problema. ba mint, m-a pus naiba si am luat pronto ceara de parchet si pleaca covoarele cand calci pe ele. dar nu ma indur de banii dati sa arunc sticla. am pus continuu camere/hol/bucatarie si e misto cum apare suprafata. musai insa, trebuie lasat un spatiu gol la margine, nu se pune din perete in perete.

--------------------
dacia 1310 1990

Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor.
+
JORJ
post 22 Jul 2008, 09:22
Post #28

Membru autentic

Si eu il am de 3 ani, si e absolut ok. Nu m-am repezit chiar in cel mai ieftin: am luat HDF 7 mm, trafic greu domestic sau moderat comercial. L-am montat eu cu aracet (nu prea se gaseau din acelea click atunci). Am lasat si spatiu spre perete si arata si acum ca si in prima zi.

E doar o solutie ieftina (in ultima vreme) si rezonabila ca look si functionalitate.

Parchetul adevarat este solutia ideala insa cere mult mai mult timp (sa cauti ceva de calitate, sa gasesti mester priceput sa il monteze, timpul pt montaj, etc) si cere si mai multi bani.

In cazul parchetului laminat in loc de lustruit mai bine se poate monta altul ... se poate schimba si nuanta in camera cu ocazia prilejului de oportunitate biggrin.gif

P.S. Un instalataor nu stie nimeni ? Si sa nu uit: il prefer in Bucuresti mai degraba decat in Satu Mare smile.gif

This post has been edited by JORJ: 22 Jul 2008, 09:23

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.4 Perla - B -XX - XXX
Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept
Nu claxonez decat daca e absolut necesar
Folosesc proiectoarele doar cand e ceata
+
maidanezu
post 21 Aug 2009, 20:22
Post #29

Membru incepator

intrebare pentru instalatori smile.gif .
De ce tol trebuie sa cer la magazin un robinet din acela cu parghie,de langa apometru ?.SA rupt .si trebuie altu.Stau acuma fara apa calda. tongue.gif

21 Aug 2009, 21:48:
Blesteme acuma vad ca picura si ala de apa rece.am inchis si apa rece de la coloana principala,noroc ca e in casa,acuma stau fara apa deloc sad.gif .
Astea cand pica pica ambele odata.

This post has been edited by maidanezu: 21 Aug 2009, 20:48

--------------------
xxx xxx xxx - zzzzzzz
+
Serje
post 21 Aug 2009, 20:54
Post #30

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

De 1/2

--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
+
2 Pages  1 2 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th May 2025 - 05:37
Forum Renault