Mi-a ramas faza lunga aprinsa, am scos sigurantele
![]() ![]() ![]() |
Mi-a ramas faza lunga aprinsa, am scos sigurantele
kaput |
![]()
|
||
![]() membru tuns scurt Group: Members Posts: 113 Joined: 19 April 07 From: CONSTANTA ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
DACIA
1310/1999 GPL
- CT 56 DSD Nu goni mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare!
|
|||
rokos |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 25 January 07 From: IASI ![]() |
pai desfa carcasa aia de la volan. scoti blocul de lumini, si vezi in ce stare e. verifici cablajele si desfaci blocul de lumini. Gasesti pe forum poze si instructiuni. Poti cauta un kit de reparatie, sau un bloc nou care costa 80 ron parca.
bafta! |
--------------------
VW // DACIA
Golf IV 1.9 TDI // LOGAN 1.5 DCI
2000 // 2008
- is-%%-###
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Repara-l tat p-ala, daca nu s-au topit gaurile la nituri, strange toate niturile (batute cu un ciocanel) mai tensioneaza lamelele, arcul de la comutator, curata de zgura... si monteaza-l la loc.
24 Jun 2009, 17:55: Repara-l tat p-ala, daca nu s-au topit gaurile la nituri, strange toate niturile (batute cu un ciocanel) mai tensioneaza lamelele, arcul de la comutator, curata de zgura... si monteaza-l la loc. This post has been edited by PH-06-BOA: 24 Jun 2009, 17:55 |
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
raul93 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 2 January 09 ![]() |
relee de protectie ai pe faruri? daca da vezi sa nu fie blocat. ca sa vezi daca e blocat scoate firul din spatele releului si vezi daca se sting farurile
|
--------------------
dacia
berlina
99
- DJ 04 KPC
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
Schimba blocul de lumini. La daciile cu carburator din 99 nu am vazut urma de releu macar.
|
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
POPEYE |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 8 September 07 ![]() |
releul si la mine aceeasi problema am avuto si am depistat releul ca fiind de vina lam gasit bun bidonul de apa de la stropitori stergatoare lam scos si lam inlocuit
|
--------------------
DACIA
1310 tlx
1990
- GL-86-PIF
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:18 |