MioMap v3.3 pe PDA-rezolutie 320x240, Skinuri, scheme, setari, fisiere, sys.txt, etc.
![]() ![]() ![]() |
MioMap v3.3 pe PDA-rezolutie 320x240, Skinuri, scheme, setari, fisiere, sys.txt, etc.
adnana |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 2 November 07 From: Viena, Austria ![]() |
Attached File(s) ![]() |
||
--------------------
VW Passat Variant
1,9 TDI
2003, Cazare ieftina Viena : http://austriacazare.ro/
Cazare Viena : http://cazare-viena.blogspot.com/ HP iPAQ 31X, iGO 8.3.4.117940, skin GJ6.15p_da |
|||
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
mii de multumiri... o sa ma apuc de testat si de "coafat" miomap-ul 3.3
Suma respectelor, Alydor L.E.. Din pacate nici una din versiuni nu merge... This post has been edited by Alydor: 24 May 2008, 13:39 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
haky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 23 May 03 From: Oradea ![]() |
Care skin risk x.x merge pe rezolutia 320x240, pentru mio c250?
|
--------------------
Fost: Dacia
Solenza Scala, 2003; Actual: Opel ASTRA CLASIC II
; Mio C250, miomap v3.3 cu skin Riks v1.0 O zi buna tuturor. Ceau
|
|
Alydor |
![]()
|
riks nu merge ... vezi cu Andy
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
haky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 23 May 03 From: Oradea ![]() |
Bun, din viteza, am scris gresit RISK in loc de RIKS. Dar de ce spui ca nu merge. Am gasit un "data_riks_v4.4h.zip" si daca intri in "ui_mio" vezi ca este pentru rezolutia 320x240?
This post has been edited by haky: 21 Jul 2008, 12:17 |
--------------------
|
|
Alydor |
![]()
|
din cate stiu eu ala este pentru Igo 2006+... si nu prea merge pe miomap...
Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 21 Jul 2008, 12:20 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
haky |
![]()
|
Am inteles.
|
--------------------
|
|
Alydor |
![]()
|
poti sa incerci sa vezi daca iti merge.. nu ai ce strica daca faci o copie de siguranta inainte
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
haky |
![]()
|
Pe 560-ul tau ce skin ai pus? merg si atentionarile vocale pentru camere?
|
--------------------
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Riks_4.4h nu merge cu MioMap v3.3 !!!
Riks v1.0 - Skin pentru MioMap 3.3, 320x240, cu avertizare vocala radare. Este nevoie si de fisierul de voce in directorul ../skin/. Tip: In modul CABINA, cu tap pe partea superioara a ecranului, face split screen !!! ![]() Merge pe Mio C230 iar eu l-am testat pe ASUS 632N. Enjoy ! Din nou, multumiri lui Riks !!! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
haky |
![]()
|
Am incercat, dar din pacate, la lansare este portret si mie imi trebuie landscape. Ce fac? nu vad toate butoanele si nu iese decat cu restart. Va rog, ajutor!
|
--------------------
|
|
Alydor |
![]()
|
vezi in sys.txt ce scrie la [interface]
Ar trebui sa fie ceva de genul: [interface] landscape=1 compass_circle_icon="circle.spr" rotoffset=5 mapfontscale=100 Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
haky |
![]()
|
La mine nu scrie decat:
[interface] landscape=1 mio=1 def_unittype = 0 Sa trec si celelalte linii? |
--------------------
|
|
Alydor |
![]()
|
nu. schimba interface=0 si vezi ce zice...
Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 21 Jul 2008, 14:22 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
haky |
![]()
|
Am schimbat: landscape=1 in landscape=0, si acum s-a umplut tot ecranul, dar tot in picioare sta, fata de pozitia normala a a lui (mio c250). Si acum am observat ca dupa ce lansez miomap 3.3, imi apare fereastra de limba de afisare si romana, pentru ca doar aceea era in kitul de la tine, dar nu imi ia nici o comanda, face doar beep, beep?
This post has been edited by haky: 21 Jul 2008, 14:31 |
--------------------
|
|
Alydor |
![]()
|
pentru c250 ar trebui sa ai :
[interface] landscape=1 mio=1 def_unittype = 0 Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
haky |
![]()
|
DA, dragul meu Alydor, exact asa a fost inainte sa modific cum mi-ai spus tu mai sus (vezi postul #73). De ce nu trece mai departe de fereastra cu limba de afisare?
|
--------------------
|
|
Alydor |
![]()
|
in mod normal el asteapta o confirmare. Daca nu vezi butonul prin care sa dai acceptul atunci nu poate sa treaca mai departe...
Eventual poti sa pui SYS.txt original Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
haky |
![]()
|
Am inteles asta, dar dupa ce am pus 0 in loc de 1 la landscape, s-a umplut ecranul, deci acum vad toate butoanele, dar nu imi ia nici o comanda.
21 Jul 2008, 18:05: NIMIC, nu ma ajuta nimeni? This post has been edited by haky: 21 Jul 2008, 17:05 |
--------------------
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Nu am inteles prea bine, din cele scrise de tine, daca problemele au aparut incercand sa treci la skin-ul riks sau MioMap 3.3 nu ti-a functionat de la inceput corect !?!
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
haky |
![]()
|
Da, cred ca nu mi-a functionat de la inceput, pentru ca le-am facut pe amandoua odata. De fapt am pus miomap 3.3 si cand am vazut ca am imaginea portret, am zis ca e de la skin si atunci am pus skin-ul RIKS 1.0, dar am observat ca se manifesta la fel, dupa care am facut ce mi-a spus Alydor si am avut imaginea pe tot ecranul dar tot portret. Cu aceasta ocazie, cand am avut acces la toate butoanele, am observat ca de fapt nu merge nici miomap-ul.
In legatura cu imaginea, inainte sa pun 0 in loc de 1 la landscape, era de fapt OK, dar ar fi trebuit rotita imaginea cu 90 grade. Ce ma sfatuiti sa fac? Kitul de miomap este cel de la Alydor: MioMap_3.3_05.09.2007 pt 220,250,310,510,710.rar. Atasez mai jos si continutul kitului de la miomap 3.3, daca cumva considerati ca este ceva fisier care nu are ce cauta acolo, sau din contra lipseste ceva: <span class='edit'>21 Jul 2008, 19:57:</span> Revin, dupa ce am mai facut modificari in sys.txt si acum arata asa: [interface] mio=1 width=240 height=320 compass_circle_icon="circle.spr" rotoffset=5 [debug] smart_2d=1 slowsim=1 loop_sim=1 [speedcam] usemio=-12,90,37,27 enable_at_startup=1 A trecut de acel hop cu beep, beep si acum mi se deruleaza un text in fata: ACORDUL DE LICENTA EULA si la sfarsit apar douu butoane: ACCEPTARE SI REFUZ. Nu am reusit sa citesc tot, pentru ca se deruleaza repede si in plus imaginea este rotia cu 90 grade, si nu apare complet in ecran. Ce fac? Nu este bun kitul de miomap 3.3? This post has been edited by haky: 21 Jul 2008, 19:03 Attached thumbnail(s) continut_KIT_miomap_3.3.jpg ( Size: 53.51k ) Number of downloads: 1154 |
--------------------
|
|
adi_ar |
![]()
|
Lasa EULA sa se deruleze si da-i ACCEPT, vedem dupa aceea ce mai apare !
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
Alydor |
![]()
|
kitul care il ai tu de la mine este 100% functional. Banuiesc ca problemele apar de la data.zip. Revino la data.zip original si ar trebui sa mearga...
Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 21 Jul 2008, 20:49 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
haky |
![]()
|
Revin, merge miomap3.3 versiunea din 05.09.2007. Problema mare este aceea ca nu-l pot folosi. Imaginea ar trebui rotita. Daca apas pe ecran in zona in care ar trebui sa fie butoanele (ma orientez dupa imagine si imi imaginez unde ar trebui sa fie daca rotesc cu 90 grade) atunci merge perfect. Cred ca ar trebui o comanda in sys.txt care sa roteasca imaginea de ecran, sau este ceva in director, in plus sau minus, care face acest lucreu, de aceea am atasat imaginea cu structura de directoare si fisiere care sunt la mine in miomap/miomap
Am schimbat si data.zip original si la fel se intampla, imaginea rotita cu 90 grade, ciudat. IDEI? |
--------------------
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Despacheteaza data.zip (te poti uita in arhiva si face modificari f. usor in Total Commnader) si vezi daca in directorul "Mio" ai directoarele 240_320 si 320_240.
Daca unul din ele lipseste, creeaza-l si copie in el continutul celuilalt, apoi reimpacheteaza zip-ul. Apoi, daca nici asa nu vrea, scrie urmatoarele linii in sys.txt la capitolul [interface]: skin="mio" basel="mio\320_240\" Atentie, e BASEL, nu BASE1... Ideea e ca sunt mai multi parametri in sys.txt ce pot duce la rotirea imaginii, sa ii luam pe rand, totusi... ![]() EDIT: acu vad, scoate mai intai instructiunile width si height din sys.txt-ul tau!!! (sau, mai intai inverseaza-le...). Nu pune si ce am sugerat eu mai sus impreuna cu instructiunile width si height. Incearca in ordine: inverseaza width si height fata de cum le ai mai sus (ca valori!), daca tot nu vrea elimina-le, daca tot nu vrea incearca solutia mea. Daca tot nu, mai vedem. ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
haky |
![]()
|
M-am uitat si este si 240_320 si 320_240 si common; in ceeace priveste, width si height, eu le-am pus dupa ce am vazut ca nu mergea, orientandu-ma dupa un sys de-al lui alydor. In fine, le-am inversat, le-am sters, am pus silanscape=1 si =0 si nu merge. Face ceva, dar nu roteste imaginea. Am sa incerc cu
skin="mio" basel="mio\320_240\" |
--------------------
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Eu am mai avut probleme dintr-astea cu alte versiuni de Mio si IGo de le-am incercat pe c220-ul meu. pana la urma cu asta le-am dat in cap... La un IGo am lasat pe langa liniile alea 2 si landscape=1 (nu stiu daca e indispensabil, daca am vazut ca merge nu l-am mai eliminat sa vad ce se intampla...).
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
haky |
![]()
|
Am incercat, din pacate nu merge nici cu
basel="mio\320_240\" nici cu basel="mio\240_320\" In al doilea caz imi muta imaginea pe ecran, de vad si mai putin din ea, dar nu o roteste. @gogu, am incercat si cu landscape=1 si cu landscape=0. In primul caz nu am vazut nici o modificare, in al doilea caz, mi-a inversat intradevar latura mica cu cea mare, mi-au aparut toate butoanele, dar functional nu erau pe pozitie, trebuie rotita 90 grade. Alte idei? HELP? |
--------------------
|
|
Alydor |
![]()
|
schimbat data.zip?
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
haky |
![]()
|
Alydor draga, la fel face si cu data.zip din directorul tau (original)
|
--------------------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th July 2025 - 07:47 |